- Reaksiyon puanı
- 157
Bölüm moderatörü hakkında görüş, öneri ve şikayetlerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz arkadaşlar.
lutfen geregi yapilsinCzmi dedi ki:Konu daha once haber olarak, Burda yayinlanmisti
Biraz ayrinti katip biraz da destek vermek amaciyla konuya devam etmek istedim
Tabi ki yok..
Tabi ki yok..
tesekkurler iyi forumlar
@android3 moderatörden çok memnunum gerek özelden gerek forumdan çok yardımcı oluyor başarılarının devamını dilerim kendi adıma konuşmuyorum sadece bana yardım etmiyor herkese yardımcı oluyor gözlemlerim bu yönde kendisine çok teşekkür ediyorum
teşekkürlerküçük bir yardımdı benim yaptığım
![]()
eyw gardaş :mrgreen:Bana da dostluğu yeniden tattıran adam :yes:
teşekkürler iyi yorumlarınız içinyardımcı olabildiğime sevindim
bu arada @25 PARS 1907 sarı cüceleri sev :mrgreen:
Her telefon modeline ait rom, root islerini iceren bir rehber olabilir. Bazen telefonuma acaba olur mu diye düsünüyorum. Böyle bir rehber cok yardimci ve saglam olur.
Benim boş zamanım var, sıkılmadan yaparım ama modların her cihaz için ayrı başlık açması lazım yoksa karman çorman biliyorsunuz mobil konusu.Her telefon modeline ait rom, root islerini iceren bir rehber olabilir. Bazen telefonuma acaba olur mu diye düsünüyorum. Böyle bir rehber cok yardimci ve saglam olur.
Benim boş zamanım var, sıkılmadan yaparım ama modların her cihaz için ayrı başlık açması lazım yoksa karman çorman biliyorsunuz mobil konusu.
Modlar eski konulari kilitliyor mu? Bir Sdn okuru geliyor, 6 yillik konuyu hortlativeriyor.