Dünden beri boğazımda bir şey takılı gibi hissediyorum yutkundum,bir şeyler yedim,sıcak içecekler içtim ancak gitmedi. Hastaneye de gitmek istemiyorum virüs olduğundan dolayı. Aynada baktığımda beyaz bir şey gördüm. Korkuyorum kötü bir şey olur mu ?
yok ama hissediyorum yutkunurken bir şey olduğunu çok az acıyor.Bademciğiniz iltihaplanmıştır yutkunma zorluğu var mı ?
tamam deneyeceğimDün Aynısı Bende de Oldu Sıcak Bir Çayı Al Büyük Bir Kısmını Yut Ama Ağrıyan Yere Değdiğinde Biraz Tut Sonra Bırak Anında Ağrımı Geçirdi Benim. Isıt Yani Orayı.
peki normale döndü mü ?Dün Aynısı Bende de Oldu Sıcak Bir Çayı Al Büyük Bir Kısmını Yut Ama Ağrıyan Yere Değdiğinde Biraz Tut Sonra Bırak Anında Ağrımı Geçirdi Benim. Isıt Yani Orayı.
SDN'nin Aile Hekimi var ise burdan online görüntülü ona bir görünsün.Üst solunum yolu enfeksiyonu diye geçer.
Beyazlıklardan eminseniz ve yutkundukça acı hissediyorsanız telaşa gerek yok.
Fakat yine de bi doktora gözükmenizi tavsiye ederim.
5 Dakika Sonra Hiçbirşeyim Kalmadı. Belki Psikolojikti Benimki Bilmiyorumtamam deneyeceğim
Mesaj otomatik birleştirildi:
peki normale döndü mü ?
En güzel ilacı 2 tek atacaksın hiçbir şey kalmaz.5 Dakika Sonra Hiçbirşeyim Kalmadı. Belki Psikolojikti Benimki Bilmiyorum![]()
tam boğazımda değil yakın bir yerde ve elimle alacakmışım gibi acaba benim küçkken bademciğim patlamış oraya yemek kaçabiliyormuş. Peynir gibi bir şey kaçmış olabilir mi ?yarım çaybardağı suya iki yemek kaşığı sirke koy o suyla gargara et yutma...
deneyeceğimtam boğazımda değil yakın bir yerde ve elimle alacakmışım gibi acaba benim küçkken bademciğim patlamış oraya yemek kaçabiliyormuş. Peynir gibi bir şey kaçmış olabilir mi ?