Bodrum'da 1 tabak mantı 95 lira!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Zenginler Bodrum'a gitti! Fiyatlar cep deldi! Mantı, Türkbükü'ndeki halk sahilinde 12 TL'ye mideye indi! Sosyetik mekan Maça Kızı'nda ise 9 kat artıp 95 TL'ye yükseldi. Lüks plajlarda 1 gün geçirmenin bedeli de en az 800 TL'ydi!

1374167615.jpg

Bodrum bir zamanlar şarkıların dilindeydi. Hep birlikte "Bodrum Bodrum, nerden başlasam, nasıl anlatsam" dendi. Ancak Bodrum artık romantik şarkıların değil Beyaz Türkler'in başkentiydi.

ANNE ELİ DEĞMEMİŞ

Zira cebine cüzdanına güvenmeyen, Bodrum'u es geçti. Zenginlerin akın etmesiyle Bodrum'un halk halleri de haberlik hale geldi. Türk mutfağının vazgeçilmezi olan, annelerimizin el emeği göz nuru ile yaptığı mantı bile kıymete bindi. Hamurlu, kıymalı, üzerine de sarımsaklı yoğurdu ve sosuyla tadından yenmeyen mantı, sosyetik beachler'in en kıymetli besini haline geldi.

ÇİĞ BÖREK 52 LİRA

Türk sofrasının gururu mantı, Türkbükü'ndeki "Hoca'nın Yeri" adlı halk restoranında 12 TL'ye satılırken, sosyetik mekan Maça Kızı'nda 95 TL'ye yükseldi. Yanındaki tek avantajı ise sınırsız garnitürdü. Maça Kızı'nda bir hamburger 52 TL'ye satılırken halk plajında durum şöyleydi: Lahmacun 11 TL, çiğ börek 52 TL.! Bu fiyatları duyan vatandaş ise "El insaf" dedi.

ODA 640 EURO

Sadece yiyecek içecek değil konaklama da sosyetik mekanları zirveye taşıdı. Lahmacun+ayranı 60 TL'ye satan Maça Kızı adlı mekanın otel hizmeti de dudak uçuklattı. Mekanın oda fiyatı ise 640 Euro'ydu. (Yaklaşık 2 bin

ASGARİ TATİL!

Sosyetik Beachler'in günlük harcaması, duyanları kendinden geçirdi! Zira bir gün boyunca lüks bir plajda denize girmek, yiyip içmek asgari ücreti bile geçti. İşte sosyetik mekanlardaki günlük harcama:

Maça Kızı Gündüz Beach : 200 TL
Ship a Hoy : 200 TL
Akşam yemeği : 120 TL
10 dakika jetski: 150 TL
Buzlu badem: 30 TL
Bir porsiyon midye dolma: 50 TL
Vale: 20 TL
Mantı: 95 TL
TOPLAM: 880 TL

Takvim

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
De tuzu kuru olanlar oraya gidiyor .

pilger

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Bir porsiyon midye dolma :50TL ??? Bu bizim bildiğimiz hani seyyarlarında sattığı midye değil mi ? Burada en lüks lokantada tanesi 1lira

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Bunun adına şimdi turizm derler, bizde yedikk...

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Yaglı Kazıklı Voyvoda Bunlar:laugh:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O tarafa gitmedigim icin sorun yok biz gideriz karadenizimize hem temiz hem hesaplı

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yuh adamların bir yemeklik parası bir öğrencinin haftalık harçlığı :D

Bakinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bunlara desen ki falancanın mahallesinde bakıma muhtaç bir aile var diye... Cevap olarak " Para mı basıyoruz biz " yanıtını alırsınız. Bir çok insan hakkı ile para kazanıp vergisini öderken borçlanırken, bu adamların bir çoğu hakkı ile bile para kazanmıyorken, vergilerini ödemeyip halkın sırtına yük olup oralarda bu paraları eziyorlar. Ve bunu hakları gibi görüyorlar, ama aç bıraktıklarını görmüyorlar. İsrafff.... Yazık çok ağır bedeller ödeyecekler...

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Buna el insaf denmez Allah boğazından geçirmesin, Allah ıslah etsin vs vs vs denir.
Mantı la* bu çok çokta 6 lira olur. Allah bilir o kadar yoktur fiyatı.
Arkadaş doğru söylüyor yardım edin diyene sırtını dönerler ama bir mekanda o hesapları tıkır tıkır öderler.
Allah'ın adaleti işte, sen yardım etme ama cebinde de o para kalmaz.(Bu dediğim genel, orda yemek yiyen yardım etmiyor mu anlamı çıkmasın. Kendi düşüncem)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
doğrudur bilirim geçen sene türkbükünde bir yerde yiğenime açık dondurma (külah) dondurma almak istedim 2 liralık dondurma verirmisin dedim adam abi 2 liralık dondırmamız yok demişti nasıl yani kaç liralık var peki dedim 5 tlden başlıyor dedi o beş tlyde koyduğu 2 küçük top dondurmaydı şaşırmıştık

- - - Mesaj Güncellendi - - -

doğrudur bilirim geçen sene türkbükünde bir yerde yiğenime açık dondurma (külah) dondurma almak istedim 2 liralık dondurma verirmisin dedim adam abi 2 liralık dondırmamız yok demişti nasıl yani kaç liralık var peki dedim 5 tlden başlıyor dedi o beş tlyde koyduğu 2 küçük top dondurmaydı şaşırmıştık

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Menüde Buzlu Bademi görünce Cem Yılmaz aklıma geldi.. :)

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
israf diyeceğim.ama bu düpedüz soygun.
zenginin malı züğürdün .... vs vs

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
kendı vatanımızda tatil yapmaya gidemıyoruz ya bizde halk plajına gideriz doya doya yüzeriz eğlenırız dışardanda meyve suyumuzu kokteylimiz getirriz mangalda yaparız gününü görürler 880tl ymiş

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
annem yapıyo beyler gelin iftara bizim bodrumda yeriz bedava :mrgreen:

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yuh be. tamam mekan lüks şekil ama .okunu da çıkartmamak lazım !

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
mantı normalde sosu altın tozu heralde :) 95 tlyi verende bir gram akıl varsa arap olim

lezginkassa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaptıkları mantı da mantı mı acaba : ) şu yabancı isimli restoranlardaki yemekler gibi çöp olmasın da

Bircan83

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Müjdat Gezen bir ara "Ayağında kışlık ayakkabısı olmadığı için okula gidemeyen çocukların olduğu bir ülkede umre programı (öğrenci ve öğretmenlere yönelik yarıyıl tatilinde) düzenleyen insanların akıl sağlığından şüphe ederim." diye bir laf etmişti. Aceba buna ne buyurur. Bir tabak mantı 95 TL...