Sen onu 2.elde satabilceksen gel ben sana aldıgım fiyattan geri satayimnormal bişey parti parti üretimlerin renkleri ayarlanır bazen son dakika renk değişikliği olursa yeniden boyanır eski boyayı zımparalamaları gerekiyordu...
ayıplı değil hatalı boya...
Hocam sıkıntı şu geri almıyolar parayı iade etmiyolar değisimde yapmıyolar aracı bayide biraktim teslim almadımalma cayma hakkını kullan net bir şekilde onu almıcağını söyle hatta herkese durumu anlat...
satış sözleşmesini imzaladın mı? avukatın varsa onunla git para iadesinde diret bu biraz dolandırıcılağa giriyor gibi...Hocam sıkıntı şu geri almıyolar parayı iade etmiyolar değisimde yapmıyolar aracı bayide biraktim teslim almadım
Teslim aldım diye imza atmıştım boyalı çıkınca boya tespit edildigi icin teslim almaktan vazgeçtim diye imza attım sozlesmeye yarin avukatla gidicem bakalımsatış sözleşmesini imzaladın mı? avukatın varsa onunla git para iadesinde diret bu biraz dolandırıcılağa giriyor gibi...
cayma hakkın var onu kullanmana engel olamazlar illa suratlarına 200'lük bankanot çarpmak gerek...Teslim aldım diye imza atmıştım boyalı çıkınca boya tespit edildigi icin teslim almaktan vazgeçtim diye imza attım sozlesmeye yarin avukatla gidicem bakalım
Sorun cözüldü konuyu kapatabilirsinizArkadaşlar boyalı çikan araç için video koyucam demiştim linki burada mevcuttur
Son dakika renk değişikliği diye birşey yok. Fabrikada herşey planlı ve sistemli işler. Aaa bu beyaz olacaktı kırmızıyı vurduk gitti bunlar sanayide olur ancak...normal bişey parti parti üretimlerin renkleri ayarlanır bazen son dakika renk değişikliği olursa yeniden boyanır eski boyayı zımparalamaları gerekiyordu...
ayıplı değil hatalı boya...
Sorun nasıl çözüldü anlatırsan bizde bilelim. Bilelim ki başımıza gelirse bilgi sahibi olalım.Sorun cözüldü konuyu kapatabilirsiniz tesekkurler
Sorun cozuldu hocamSon dakika renk değişikliği diye birşey yok. Fabrikada herşey planlı ve sistemli işler. Aaa bu beyaz olacaktı kırmızıyı vurduk gitti bunlar sanayide olur ancak...
--- Gönderi Güncellendi ---
Sorun nasıl çözüldü anlatırsan bizde bilelim. Bilelim ki başımıza gelirse bilgi sahibi olalım.
öküzlük yapmışlar discovery de yaptıklarını gösterdiler renk değişimi yapılıyor...Son dakika renk değişikliği diye birşey yok. Fabrikada herşey planlı ve sistemli işler. Aaa bu beyaz olacaktı kırmızıyı vurduk gitti bunlar sanayide olur ancak...
--- Gönderi Güncellendi ---
Sorun nasıl çözüldü anlatırsan bizde bilelim. Bilelim ki başımıza gelirse bilgi sahibi olalım.
Sorun cozuldu hocam
Ay sonunda yeni aracla degistircekler hocam bu surede kiralik arac temin ettilerEğer sorunun nasıl çözüldüğünü anlatırsanız, bu sorunu yaşayan diğer kişilere yardımcı olmuş olursunuz.
yapmış olduğunuz işlemleri prosedürleri uzun değilse bilgi amacı için yazabilirsiniz.Ay sonunda yeni aracla degistircekler hocam bu surede kiralik arac temin ettiler
Ay sonunda yeni aracla degistircekler hocam bu surede kiralik arac temin ettiler