Bluetooth'u nasıl sürekli açık bırakabilirim ?

erbayfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İyi günler ve hayırlı bayramlar sevgili SDN üyeleri :) Sizden bir konuda yardım almak istiyorum umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ben fotoğrafçıyım ve nerdeyse her gün bluetooth ile resim alıp baskıya vermem gerekiyor fakat her seferinde bluetootha sağ tıklayıp dosya al demek zorunda kalıyorum. Bu veri alımını sürekli açık bırakmanın yolu ne acaba ? Yolu var mı demiyorum çünkü daha önce bir kaç yerde gördüm :) Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum. Her birinizden Allah razı olsun

Reaksiyon puanı
16,128
usb bluetooth olsada kullanılmayınca bir süre sonra kapanıyor notebooklarda da aynı çözümü yok sanırım benim de gıcık olduğum bişeydi bluetooth zımbırtısını kardeşime geri verdim micro usb kablosu ile kullanıyorum ch@t527'yi modem olarak alakası yok ama pardus'a bluetooth ,ile modem yapmayı bulamamıştım zaten dosya alıp veriyor modem olmuyordu.

erbayfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben daha önce bi kaç yerde gördüm ama sanırım driver versiyonları farklı olduğu için bende gözükmüyor öyle bi ayar.. Mesela gidiyorum resim atıcam bluetoothu açarmısınız dediğimde at sen alır o diyo :)

Reaksiyon puanı
16,128
ben bluetooth'a gıcık olduğumdan ondan kurtuldum artık bluetooth kullanmıyorum ama dediğin mümkün bu bluetooth wifi ile beraber olan mı? şimdilerde notebooklarda wifi + bluetooth beraber grundig notebook'ta öyle gnb 1562 a1 i3 i3-3110m de mesela bunda intel var.

erbayfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hayır bilgisayarım masaüstü :)

Reaksiyon puanı
16,128
usb kablosu yok mu? ne bu? marka, model ne?

erbayfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
usb kablosu derken ? Benim bluetooth aygıtım usb girişine takılan küçük bi aparat