Bluetooth sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Marsy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
Merhabalar. Kulaklık için bluetooth'u açıcaktım ama bluetooth açılmıyor verdiğim SS'de zaten anlarsınız anakartım msi prime h310M-K vdh plus. Internete baktım bluetooth destekleniyor mu diye bir cevap alamadım destekleniyorsa nasıl düzeltebilirim? (bluetooth driverlerini güncelledim)

1616159800522.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

pro vdh plus*

Son düzenleyen moderatör:

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
Anakartınızın bluetooth ve wifi özelliği yok. Usb dongle alarak bluetooth özelliğine sahip olabilirsiniz.

Marsy

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
174
Anakartınızın bluetooth ve wifi özelliği yok. Usb dongle alarak bluetooth özelliğine sahip olabilirsiniz.

usb donglenin linkini atabilirmisiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bide bir sorum daha olcak benim kasam Rampage grand 600W üzerinde 2 tane kulaklık için giriş var biri mikrofon diğeri kulaklık için benim mikrofonumda 2 jack girişliydi bozuldu ama tek girişli takamıyorum bluetooth'da şu anda hata çıkarıyor isterseniz fotoğrafı atayım nasıl hem mikrofonu olan tek jack girişli kulaklığı bu kasaya takabilirim? Jack çoklayıcı mı lazım her türlü?

Ekli dosyalar

• WIN_20210319_16_29_48_Pro.jpg
    WIN_20210319_16_29_48_Pro.jpg
    57.6 KB · Görüntüleme: 86
Son düzenleme:

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741

Bluetooth olarak bu işinizi görür.Farklı e-ticaret sitelerinde de araştırabilirsiniz.

Kulaklık ve mikrofon tek jack olan ürünler pc'ye bağlanırken bu tür bir ürün kasadaki mikrofon ve kulaklık girişini tek jack yapacaktır. İnternette ararsanız daha farklı sitelerde de bulabilirsiniz.

Lütfen attığım linkler ürünlerin ne olduğunu anlayınız diyedir. Diğer e-ticaret sitelerinde araştırıp daha uygununu bulabilirsiniz.