Bluetooth Sorunu Bir El Atıverin

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Evet arkadaşlar şu konudaki problemi çözemeyince, telefon-pc dosya transferi için bugün gittim bluetooth dongle mı dondıl mı ne ondan aldım bağladım bilgisayara. Problem şu:
Telefondan bilgisayara istediğim dosyayı gönderebiliyorum problem yok. Ama yine de bluetooth ayarlarında "bağlandı ancak eşleşmedi" yazıyor bilgisayar isminin karşısında. Bilgisayardaki dongle ile gelen yazılımda "Bluetooth file transfer service" seçeneği de var ama aktif değil. Bunun gibi bir çok seçenek de var; Network service, audio service vs. Ama bu seçeneklerden sadece "object push service" seçeneği aktif ve onu kullanınca telefona bir adet vcf uzantılı belge gönderiyor.
Yani deiyeceğim o ki ben bir türlü bilgisayarımdan telefona nasıl dosya göndereceğim çözemedim. Bi yardım ediverin be ya...

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
dostum ben x10 da bu sorunu eşleştirmeleri kaldırarak halletmiştim.hem pc den hem telefondan.bu şekil sadece dosya transferi oluyor ama amaçta o zaten :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bilgisayardan bluetooth aygıtlarından telefonunu kaldır, aynı şekil telefondanda bluetooth ayar kısmından bilgisayarını bul ve eşleşmeyi bitir olması lazım :) [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
bilgisayardan bluetooth aygıtlarından telefonunu kaldır, aynı şekil telefondanda bluetooth ayar kısmından bilgisayarını bul ve eşleşmeyi bitir olması lazım :) [MENTION=115737]Kurşun Kalem[/MENTION]
Valla kardesim hiç mantikli gelmedi bana bu iş. Bağlantı olmadan nasıl dosya aktaracağım?

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
bluesoil mi arabirim?

--- Mesaj Güncellendi ---

Bir de generic bluetooth driver dene istersen, ben bu şekilde çözmüştüm.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
bluesoil mi arabirim?

Evet bluesoil... bir deneyelim bakalım, yardım için teşekkürler ;)

bluesoil mi arabirim?

Evet bluesoil... bir deneyelim bakalım, yardım için teşekkürler ;)
@webrettin bir kaç yerden indirip denedim kurulumda hata veriyor nedense. Bol sıfırlı gıcık windows hataları gibi...

@webrettin Allah razı olsun. Önce hata vermişti, problem format sonrası service pack'leri yüklemeyi unutmuşum. Sistemi güncelleyince söylediğin driver'i kurdum ve şu an çok mutluyum :) Program sağ tık gönder menüsüne bluetooth'u ekledi ve başarılı bir şekilde dosyamı telefonuma gönderebildim. Sağol, varol, Allah ne muradın varsa versin, Allah tuttuğunu altın etsin, Allah sana ömür boyu saçlarını tarayabilmyi, kendi dişlerini fırçalayabilmeyi nasip etsin...

webrettin

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49

@webrettin Allah razı olsun. Önce hata vermişti, problem format sonrası service pack'leri yüklemeyi unutmuşum. Sistemi güncelleyince söylediğin driver'i kurdum ve şu an çok mutluyum :) Program sağ tık gönder menüsüne bluetooth'u ekledi ve başarılı bir şekilde dosyamı telefonuma gönderebildim. Sağol, varol, Allah ne muradın varsa versin, Allah tuttuğunu altın etsin, Allah sana ömür boyu saçlarını tarayabilmyi, kendi dişlerini fırçalayabilmeyi nasip etsin...

Sorunun üstesinden gelmişsin, Güzel duaların için teşekkür ederim :D.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim samsung telefonum var ve bluetooth a girdiğimde ne karşımdakine bişey gödere biliyorum yada o bana . eşleşen aygıtı sil diyo ama olmyo.