Bluetooth özellikli teyp önerisi

Özgür Çetin

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Bir yakınım için Bluetooth özelliği olan teyp almayı planlıyoruz. Ben genel bir araştırma yaptım Pioneer'ın güzel modelleri var. Markasız bir cihaz da almak istemiyoruz. Konuyla ilgili tecrübesi olanlar yorumlarını paylaşabilir mi?

Arabada telefon ile eşleştirme yapıp kullanmak istiyor. Bunun için en uygun model nedir? Tecrübesi olanlar bilgi verebilirse sevinirim.

Özgür Çetin

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Editörüz diye her konuda bilgimiz olmuyor Strake :)

Bu önerdiğin cihaz olmaz çünkü bu büyük ekranlı. Takacağımız yer normal teyp boyutunda olduğundan büyük ekranlı teyp takamıyoruz.

Özgür Çetin

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Güzele benziyor ama ben ürün linkinden ziyade denemiş, kullanmış kişilerin yorumlarını merak ediyorum.

Bu tip linkleri ben de buldum internetten ama kullanımı nasıldır? Önerilir mi bunu merak ediyorum.

Yine de çok teşekkür ederim yorumlar için.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Editörüz diye her konuda bilgimiz olmuyor Strake :)

Bu önerdiğin cihaz olmaz çünkü bu büyük ekranlı. Takacağımız yer normal teyp boyutunda olduğundan büyük ekranlı teyp takamıyoruz.
Özgür abi senin yerinde olsam birçok alışveriş merkezi gezerdim ve ürünleri incelerdim inceleme konusunda eminim ki zorluk çekmessin :) hem boyutlarınıda öğrenirsin oradaki görevlidende birkaç daha bilgiler öğrenirsin yani ben burada birçok link verebilirim ama hiçbiri kendi kurcalayarak aldığınız kadar olamaz diye düşünüyorum.Kısaca avmleri gezin hem fiyat hemde cihaz karşılaştırması yapın birazda ürünü kurcalayın kafanıza uyanı alın derim. :)

Özgür Çetin

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim Strake. Bulamadık tecrübesi olan birini :)

Öyle yapayım ben.

Hafiye

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben kenwood ve blaupunkt kullandım ama pioneer kadar beğenmedim. Bence özellik ve fiyatı hoşunuza giden herhangi bir pioneer modelini alıp rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bluetooth mikrofonunun ayrıca kutu içerisinde olmasına da dikkat edin. Mesela buradaki modeli oldukça şık.

[video=youtube;Nme6tThcqbI]http://www.youtube.com/watch?v=Nme6tThcqbI[/video]