- Konuyu başlatan
Kullanıcıyım o ayrı ama özellikle taraftarıyım dedimTaraftar değilde başka bir şey deniyor ona![]()

Kullanıcıyım o ayrı ama özellikle taraftarıyım dedimTaraftar değilde başka bir şey deniyor ona![]()
Oyun performansı çok iyi olsun diyorsan ve 5000 bandına çıkabilirsen Poco F2 Pro almanı öneririm. Mi 9T'den sonra tam ekran deneyimini kaybetmemiş olursun ama o kadar çıkamam dersen Nova 5T, Galaxy Note 10 Lite, Mi 10 Lite 5G öneririm.Bu cihazlara mi9 t alırken de bakmıştım ama mi9 t cazip geldi memnunum yine ama batarya ve oyun performansı biraz daha iyi olabilirdi. 4 bin bandı bakıyorum
Kullanıcıyım o ayrı ama özellikle taraftarıyım dedim![]()
Oyun performansı çok iyi olsun diyorsan ve 5000 bandına çıkabilirsen Poco F2 Pro almanı öneririm. Mi 9T'den sonra tam ekran deneyimini kaybetmemiş olursun ama o kadar çıkamam dersen Nova 5T, Galaxy Note 10 Lite, Mi 10 Lite 5G önerir
5000 de bu zamanda bir telefona veresim gelmiyorOyun performansı çok iyi olsun diyorsan ve 5000 bandına çıkabilirsen Poco F2 Pro almanı öneririm. Mi 9T'den sonra tam ekran deneyimini kaybetmemiş olursun ama o kadar çıkamam dersen Nova 5T, Galaxy Note 10 Lite, Mi 10 Lite 5G öneririm.
Yalnız ses gecikmesi var yazmış arkadaş@Ananim, Etiketlediğiniz için teşekkürler.
Realme Buds Q düşünebilirsiniz.
![]()
1 haftalık Realme Buds Q deneyimim
İyi günler. Bugün Realme Buds Q adlı kulaklıktaki 1 haftalık deneyimimi paylaşacağım. Çok fazla müzik dinlerim, bu sebeple 1 hafta yeterli bir süre olur diye düşündüm. Kulaklığı 199 TL fiyatla satın aldım. Kutu içeriği: Kutudan 3 farklı kulaklık silikonu (Küçük, Orta ve Büyük), Micro USB şarj...forum.shiftdelete.net
Kulaklıklarda, oyun oynarken seste gecikme olabilir. Oyunlarda ses gecikmesini hissettim ancak rahatsız etmedi. Ses gecikmesi konusunda başarılı bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.Yalnız ses gecikmesi var yazmış arkadaş
Hylou t15 için ne düşünüyorsun. Dünden beri bakıyorum hem şarj kutusu hem kendi şarjı çok iyiymiş oyun performansı için de güzel diyorlarKulaklıklarda, oyun oynarken seste gecikme olabilir. Oyunlarda ses gecikmesini hissettim ancak rahatsız etmedi. Ses gecikmesi konusunda başarılı bir kulaklık olduğunu söyleyebilirim.
Hiç alan olmamış