200 tl bandıBütçeniz nedir?
Oyun modu olan kulaklık işimi görmez mi? Benim için önemli olan düşük gecikme ve mik200TL'ye kablosuz "iyi" oyuncu kulaklığı bulabileceğini sanmıyorum. Ama belki kablolu bakabilirsin.
Kulakiçi mi kulaküstü mü olduğunu belirtmemiş. Güzel olabilir ama oyuncu kulaklığı olabilecek bir kulaklık mı bilmiyorum. Kullanmadım hiç. Ses kasması falan zor olabilir belki.TaoTronics Soundliberty 53 Pro bakabilirsiniz.
Pardon, ben telefon kulaklığı zannettim, oyun için alacaksanız kablolu öneririm. Kulak içi mi bakıyorsunuz kulak dışı mı?Oyun modu olan kulaklık işimi görmez mi? Benim için önemli olan düşük gecikme ve mik
Kablolu kulaklık ile oynarken cihazın soketi zarar görüyor ya da kulaklık soketi. Cihazım Mi9tPardon, ben telefon kulaklığı zannettim, oyun için alacaksanız kablolu öneririm. Kulak içi mi bakıyorsunuz kulak dışı mı?
İlla bir yeri eksik diyorsunuz yaniXiaomi airdots s'ten bahsediyorsunuz sanırım. Gecikme olmuyor genelde oyun modu olan kulaklıklarda ama mikrofonundan çok birşey beklemezseniz iyi olur gibi.![]()
Şu an ben Xiaomi piston fresh edition kullanıyorum. Pubg mobile oynarken gayet temiz ve net şekilde ses kasabiliyorum. Çok para harcamak istemezseniz öneririm.Kablolu kulaklık ile oynarken cihazın soketi zarar görüyor ya da kulaklık soketi. Cihazım Mi9t
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlla bir yeri eksik diyorsunuz yani
Kablolu kulaklık kullanıyorum şu anda ama telefon tutuşumu ve oyun oynayışımı kötü etkiliyor. Cihaz soketi bozulacak yakındaŞu an ben Xiaomi piston fresh edition kullanıyorum. Pubg mobile oynarken gayet temiz ve net şekilde ses kasabiliyorum. Çok para harcamak istemezseniz öneririm.
Kulaklığınız nedir?Kablolu kulaklık kullanıyorum şu anda ama telefon tutuşumu ve oyun oynayışımı kötü etkiliyor. Cihaz soketi bozulacak yakında
Kulaklığınız nedir?
Bilindik bir marka değil oyun performansı güzel sadece sıkıntım elime dolaşıyor. Markasını ne için sormuştunKulaklığınız nedir?
Fiyatını sordum çünkü kablolu kulaklık ile aynı performansı bir kablosuz kulaklıktan istiyorsanız bayağı bir fiyat farkı oluşuyor o yüzden söylemiştim. Youtube'da airdots s incelemeleri var. Onları izleyip karar verebilirsiniz mikrofonuna vs. Ama tabii ki ses performansını denemeden bilemezsiniz. O yüzden bir şey diyemiyorum çünkü ben de kullanmadım.Bilindik bir marka değil oyun performansı güzel sadece sıkıntım elime dolaşıyor. Markasını ne için sormuştun
Hylou ve qcy nin modellerinde öneriler var fakat denemek lazımFiyatını sordum çünkü kablolu kulaklık ile aynı performansı bir kablosuz kulaklıktan istiyorsanız bayağı bir fiyat farkı oluşuyor o yüzden söylemiştim. Youtube'da airdots s incelemeleri var. Onları izleyip karar verebilirsiniz mikrofonuna vs. Ama tabii ki ses performansını denemeden bilemezsiniz. O yüzden bir şey diyemiyorum çünkü ben de kullanmadım.
Ama sanırım onlarda oyun modu yok.Hylou ve qcy nin modellerinde öneriler var fakat denemek lazım
Eyvallah çavuş sağ olasın. Mi9 t kullanıyorum bana başka bir cihaz önereblcen mi kamera batarya ve oyun performansı iyi olanAma sanırım onlarda oyun modu yok.
Xiaomi Mi Note 10 Lite, Realme 7 Pro önerebilirim. Bütçe ne kadar?Eyvallah çavuş sağ olasın. Mi9 t kullanıyorum bana başka bir cihaz önereblcen mi kamera batarya ve oyun performansı iyi olan
Mi9t alırken o ikisini sevmemiştim es geçmiştim 4 bin bandıXiaomi Mi Note 10 Lite, Realme 7 Pro önerebilirim. Bütçe ne kadar?
Bu cihazlara mi9 t alırken de bakmıştım ama mi9 t cazip geldi memnunum yine ama batarya ve oyun performansı biraz daha iyi olabilirdi. 4 bin bandı bakıyorumXiaomi Mi Note 10 Lite, Realme 7 Pro önerebilirim. Bütçe ne kadar?
galaxy note 10 lite öneririm bence yeni bir konu acin hem daha iyi öneriler gelirBu cihazlara mi9 t alırken de bakmıştım ama mi9 t cazip geldi memnunum yine ama batarya ve oyun performansı biraz daha iyi olabilirdi. 4 bin bandı bakıyorum
Bu cihazlara mi9 t alırken de bakmıştım ama mi9 t cazip geldi memnunum yine ama batarya ve oyun performansı biraz daha iyi olabilirdi. 4 bin bandı bakıyorum
Xiaomi taraftarıyım bu yüzden bu markanın cihazlarına bakıyorum genelde teşekkür ederimForumda hep realme 7 pro ve m51 önerildiğini gördüm. Bunlara bakabilirsiniz.
Taraftar değilde başka bir şey deniyor onaXiaomi taraftarıyım bu yüzden bu markanın cihazlarına bakıyorum genelde teşekkür ederim