Bluetooth kulaklık

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Uygun fiyatlı oyuncu kulaklığı önerileriniz var mı?

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
200TL'ye kablosuz "iyi" oyuncu kulaklığı bulabileceğini sanmıyorum. Ama belki kablolu bakabilirsin.

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
@alpotter bu işlerden iyi anlıyor müsait olduğunda yazacaktır.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
200TL'ye kablosuz "iyi" oyuncu kulaklığı bulabileceğini sanmıyorum. Ama belki kablolu bakabilirsin.
Oyun modu olan kulaklık işimi görmez mi? Benim için önemli olan düşük gecikme ve mik

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
TaoTronics Soundliberty 53 Pro bakabilirsiniz.
Kulakiçi mi kulaküstü mü olduğunu belirtmemiş. Güzel olabilir ama oyuncu kulaklığı olabilecek bir kulaklık mı bilmiyorum. Kullanmadım hiç. Ses kasması falan zor olabilir belki.

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Xiaomi airdots s'ten bahsediyorsunuz sanırım. Gecikme olmuyor genelde oyun modu olan kulaklıklarda ama mikrofonundan çok birşey beklemezseniz iyi olur gibi. :)

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Pardon, ben telefon kulaklığı zannettim, oyun için alacaksanız kablolu öneririm. Kulak içi mi bakıyorsunuz kulak dışı mı?
Kablolu kulaklık ile oynarken cihazın soketi zarar görüyor ya da kulaklık soketi. Cihazım Mi9t
Mesaj otomatik birleştirildi:

Xiaomi airdots s'ten bahsediyorsunuz sanırım. Gecikme olmuyor genelde oyun modu olan kulaklıklarda ama mikrofonundan çok birşey beklemezseniz iyi olur gibi. :)
İlla bir yeri eksik diyorsunuz yani

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101

Kablolu kulaklık ile oynarken cihazın soketi zarar görüyor ya da kulaklık soketi. Cihazım Mi9t

İlla bir yeri eksik diyorsunuz yani
Şu an ben Xiaomi piston fresh edition kullanıyorum. Pubg mobile oynarken gayet temiz ve net şekilde ses kasabiliyorum. Çok para harcamak istemezseniz öneririm.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Şu an ben Xiaomi piston fresh edition kullanıyorum. Pubg mobile oynarken gayet temiz ve net şekilde ses kasabiliyorum. Çok para harcamak istemezseniz öneririm.
Kablolu kulaklık kullanıyorum şu anda ama telefon tutuşumu ve oyun oynayışımı kötü etkiliyor. Cihaz soketi bozulacak yakında

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Bilindik bir marka değil oyun performansı güzel sadece sıkıntım elime dolaşıyor. Markasını ne için sormuştun
Fiyatını sordum çünkü kablolu kulaklık ile aynı performansı bir kablosuz kulaklıktan istiyorsanız bayağı bir fiyat farkı oluşuyor o yüzden söylemiştim. Youtube'da airdots s incelemeleri var. Onları izleyip karar verebilirsiniz mikrofonuna vs. Ama tabii ki ses performansını denemeden bilemezsiniz. O yüzden bir şey diyemiyorum çünkü ben de kullanmadım.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Fiyatını sordum çünkü kablolu kulaklık ile aynı performansı bir kablosuz kulaklıktan istiyorsanız bayağı bir fiyat farkı oluşuyor o yüzden söylemiştim. Youtube'da airdots s incelemeleri var. Onları izleyip karar verebilirsiniz mikrofonuna vs. Ama tabii ki ses performansını denemeden bilemezsiniz. O yüzden bir şey diyemiyorum çünkü ben de kullanmadım.
Hylou ve qcy nin modellerinde öneriler var fakat denemek lazım

MertTT9

Asistan
Reaksiyon puanı
101
Çok pahalanmış ya. Ama ucuz yakalarsan Huawei Nova 5T. Kirin 980 var.

Ama ucuz istersen Poco X3 NFC ya da Redmi Note 9 Pro önerebilirim. Ama Mi serisinden sonra doyurmayabilir. :)

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
realme buds q öneririm 119 ms oyun modunda

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Xiaomi Mi Note 10 Lite, Realme 7 Pro önerebilirim. Bütçe ne kadar?
Bu cihazlara mi9 t alırken de bakmıştım ama mi9 t cazip geldi memnunum yine ama batarya ve oyun performansı biraz daha iyi olabilirdi. 4 bin bandı bakıyorum

LoKi*

Doçent
Reaksiyon puanı
486
Bu cihazlara mi9 t alırken de bakmıştım ama mi9 t cazip geldi memnunum yine ama batarya ve oyun performansı biraz daha iyi olabilirdi. 4 bin bandı bakıyorum
galaxy note 10 lite öneririm bence yeni bir konu acin hem daha iyi öneriler gelir