Bluetooth Kulaklık tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ceyh10
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Arkadaşlar bluetooth kulakiçi kulaklık almaya karar verdim aklımdaki ürünler jabra halo free, jabra halo smart, jabra rox siz hangisini önerirsiniz farklı önerileriniz varsada lütfen yazın 300tl kadar bütçem var.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
sana tavsiyem qcy q19 olacaktır. 3 4 aydır kullanıyorum mükemmel derecede kaliteli.
idaretenlik almıştım bunu daha sonra jabra elit sport alıcaktım bu kadar kaliteli olacağını düşünmemiştim gerek kalmadı jabra almama :)

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
sana tavsiyem qcy q19 olacaktır. 3 4 aydır kullanıyorum mükemmel derecede kaliteli.
idaretenlik almıştım bunu daha sonra jabra elit sport alıcaktım bu kadar kaliteli olacağını düşünmemiştim gerek kalmadı jabra almama :)
bunuda listeme aldım kardeşim başlıkları manyetik galiba birbirine bağlayınca kesiyo mu bağlantıyı

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
bunuda listeme aldım kardeşim başlıkları manyetik galiba birbirine bağlayınca kesiyo mu bağlantıyı
bende ki sport modeli manyetik değil.
02558d53-649d-4958-b5a0-77acdc887240.jpg

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Kulaklıktan beklentiniz nedir, hangi amaçla kullanacaksınız? Ben Jabra Halo Fusion önerebilirim.

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Kulaklıktan beklentiniz nedir, hangi amaçla kullanacaksınız? Ben Jabra Halo Fusion önerebilirim.
günlük kullanacağım pc ye bağlayıp müzik oyun vesaire dışarıda da telefonuma bağlayıp yolculuk yaparken kullanabilirim müzik olarak belki spor yaparken o kadar kablo derdinden kurtulmak istiyorum ama almışkende üstün körü bişey istemiyorum fusion un boyundaki olayı beni rahatsız edecek gibi sanki şarj süresi uzun olursa daha iyi benim için

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
günlük kullanacağım pc ye bağlayıp müzik oyun vesaire dışarıda da telefonuma bağlayıp yolculuk yaparken kullanabilirim müzik olarak belki spor yaparken o kadar kablo derdinden kurtulmak istiyorum ama almışkende üstün körü bişey istemiyorum fusion un boyundaki olayı beni rahatsız edecek gibi sanki şarj süresi uzun olursa daha iyi benim için

Jabra'nın şarj süresi bende yaklaşık 6 saat gidiyor. Jabra önerebilirim o halde.

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Jabra'nın şarj süresi bende yaklaşık 6 saat gidiyor. Jabra önerebilirim o halde.
hangi modeli var sende halo smart 15 saat müzik dinleme süresi veriyo ama boyunluk gibi bişeyi var o kafamı kurcalıyo rox da 6 saat falan gidiyo çok kararsız kalıyorum hangi model sendeki

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hangi modeli var sende halo smart 15 saat müzik dinleme süresi veriyo ama boyunluk gibi bişeyi var o kafamı kurcalıyo rox da 6 saat falan gidiyo çok kararsız kalıyorum hangi model sendeki

Hocam bende Halo Fusion var, boyun yeri bence gayet şık ve güzel.

Ceyh10

Öğrenci
Reaksiyon puanı
25
Hocam bende Halo Fusion var, boyun yeri bence gayet şık ve güzel.
o zaman halo smart alırım hem şarj süresi çok iyi gidiyo hem boyun kısmı rahatsız etmiyosa problem olmaz teşekkür ederim

Sesveenpardaks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bende arıyorum kulaklık hocam dacom g06 öneren varmı veya Xiaomi sport ? Kullanan varmı bunlar nasıl hangisi daha iyidir