Bluetooth kulaklık önerisi

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar. Telefonda CoD mobile olmak üzere bir kaç oyun oynuyorum. Bu oyunlar için Bluetooth kulaklık almak istiyorum. Sesleri geç aktarmayan pil ömrü uzun uygun fiyatlı kulaklık önerileriniz var ise bekliyorum. Teşekkür ederim.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Öncelikle herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar. Telefonda CoD mobile olmak üzere bir kaç oyun oynuyorum. Bu oyunlar için Bluetooth kulaklık almak istiyorum. Sesleri geç aktarmayan pil ömrü uzun uygun fiyatlı kulaklık önerileriniz var ise bekliyorum. Teşekkür ederim.
Fiyat belirtmeniz lazım. Ama Benim de bu ay almayı düşündüğüm bir kulaklık var: Qcy T5. Fiyatı 167 TL, hepsiburada'da bu fiyata bulabilirsiniz. Youtube'da bu kulaklık hakkında Enes Özen'in yaptığı incelemeleri izleyebilirsiniz.

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906

Haylou GT1 ve QCY T5'e bakmanızı öneririm.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Fiyat belirtmeniz lazım. Ama Benim de bu ay almayı düşündüğüm bir kulaklık var: Qcy T5. Fiyatı 167 TL, hepsiburada'da bu fiyata bulabilirsiniz. Youtube'da bu kulaklık hakkında Enes Özen'in yaptığı incelemeleri izleyebilirsiniz.
200 Tl'ye kadar veririm.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
qcy t5 kullanıyorum. Uygun fiyatla aliexpress'ten almıştım. Haylou gt1 modeli daha güzel bir model. Ayrıca iyi bir ses kalitesi için Blitzwolf'un fye 7 modeli güzel bir ürün. İphone kullanıyorsanız ve bir airpods'unuz yoksa ve iyi bir çakma airpods almak istiyorsanız linkteki video'da mert'in incelediği ürün başarılı bir replikla.

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
QCY T5 alın. Oyun modu da var o segmentte oyun için en başarılılardan

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
qcy t5 kullanıyorum. Uygun fiyatla aliexpress'ten almıştım. Haylou gt1 modeli daha güzel bir model. Ayrıca iyi bir ses kalitesi için Blitzwolf'un fye 7 modeli güzel bir ürün. İphone kullanıyorsanız ve bir airpods'unuz yoksa ve iyi bir çakma airpods almak istiyorsanız linkteki video'da mert'in incelediği ürün başarılı bir replikla.
Kulaklığa ayırdığım bütçe belli. Oyun oynuyorum streo şarjı güzel giden bir kulaklık arıyorum. Oyun oynadığım için ses gecikmesi olmaması lazım bir de mikrofonu iyi olması lazım. Tam olarak hangi modeli alayım

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Kulaklığa ayırdığım bütçe belli. Oyun oynuyorum streo şarjı güzel giden bir kulaklık arıyorum. Oyun oynadığım için ses gecikmesi olmaması lazım bir de mikrofonu iyi olması lazım. Tam olarak hangi modeli alayım
Mikrofon konusunda qcy t5 kapalı ve gürültüsüz ortamda güzel ama dış mekanda (rüzgar vs varsa), iç mekanda sesli bir ortam ise iyi değil. Firma ürünü konuşma konusunda tasarımsal olarak başarılı bir çizgi izlemiş ama işlevsellik olmamış. Dış mekanda hiç kullanamıyorum, rüzgar, çevre sesleri karşı tarafa çok gitti için benim karşıya böyle durumlarda gitmiyor. Mert'in incelemesini izlediysen mikrofon kalitesini ben beğendim. Çoğu uygun fiyatlı tws kulaklıklarda böyle güzel ses vermiyor. 200 tl bütçeniz ile yine bir airpods önerebilirim buda güzel bir ürün.

Yok ben çakma airpods istemiyorum derseniz o zaman enes özen'in şu videosu markalar dahil kullanıma göre en iyi uygun fiyatlı kulaklıkları anlatıyor. Bi izleyin bence iyi bir fikir verecektir.

Yaylı07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
İzleyip bakicam teşekkür ederim