Bluetooth Kayboldu Windows 10

fuss1ns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Sabah doğru düzgün kullanıyordum. Oyun oynarken DualSense kontrolcümün bağlantısını kısa süreliğine kestim. Bir süre sonra tekrar denedim bağlanmadı, Bluetooth kapatıp açtım olmadı, yeniden başlatıp tekrar deneyince de Bluetooth açma kapama tuşu yoktu. Tüm çözümlere baktım olmadı, Aygıt Yöneticisi'nden de kaldırdım Bluetooth şeylerini. Çözümü var mıdır bunun ?

Ekli dosyalar

• 1748115168145.png
    1748115168145.png
    128.9 KB · Görüntüleme: 10

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Malesef bende çok uzun zamandır Bluethooth menüsünü açamıyorum. İkonu var altta cihaz eklemek istiyorum ana menüsü açılmıyor.

El mecbur takılı aygıtlara girip bluetooth cihaza yeni donanımı eklemeyi zar zor yapıyorum.
W10'un bluetooth ile ne alıp vermeyeceği var anlamıyorum.

Her ne kadar win 10 denedim hepsi aynı. 8.1 de mis gibi çalışıyordu. 7 zaten sıkıntısız bu konuda oda babadır.

fuss1ns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Malesef bende çok uzun zamandır Bluethooth menüsünü açamıyorum. İkonu var altta cihaz eklemek istiyorum ana menüsü açılmıyor.

El mecbur takılı aygıtlara girip bluetooth cihaza yeni donanımı eklemeyi zar zor yapıyorum.
W10'un bluetooth ile ne alıp vermeyeceği var anlamıyorum.

Her ne kadar win 10 denedim hepsi aynı. 8.1 de mis gibi çalışıyordu. 7 zaten sıkıntısız bu konuda oda babadır.
Doğru diyorsunuz gerçekten ama bende sanki laptopta bluetooth yokmuş gibi davranıyor. sabah böyle bir şey yoktu halbuki.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Geçenlerde kulaklık ile güçlü bağlantısı olsun gecikme olmasın diye Trendyoldan TPlink bluetooth 5.0 sipariş ettim.

ama nafile hevesim kursağımda kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru diyorsunuz gerçekten ama bende sanki laptopta bluetooth yokmuş gibi davranıyor. sabah böyle bir şey yoktu halbuki.
Laptopta klavyede Bluetooth düğmesi gibi kısayol varmı tuşların üzerinde?
Yada kablosuz wifi bağlantısı gibi ikonu olan tuş.

Kablosuz bağlantını 2-3 defa aç kapa düzele bilir belki

fuss1ns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Geçenlerde kulaklık ile güçlü bağlantısı olsun gecikme olmasın diye Trendyoldan TPlink bluetooth 5.0 sipariş ettim.

ama nafile hevesim kursağımda kaldı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptopta klavyede Bluetooth düğmesi gibi kısayol varmı tuşların üzerinde?
Yada kablosuz wifi bağlantısı gibi ikonu olan tuş.

Kablosuz bağlantını 2-3 defa aç kapa düzele bilir belki
maalesef hocam tuş falan yok klavyede

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
maalesef hocam tuş falan yok klavyede
Çoğu laptoplarda kablosuzu açıp kapama tuşu oluyor. Düğmeye basınca hem wifi hem bluetooth ikisini aynı anda açıp kapatmaya yarıyordu.
Bluetooth devreside bozulmuş olabilir.

Tplink usb bluetooth olan arkadaşın varsa getirsin laptopa bağla dene. Eğer çalışırsa sende TPlink usb Bluetooth alıp öyle kullanırsın.

Bu zamanda Laptopu ustaya vermek çok hatalıdır. Ya bişeyler çalar ya bozar aklına gelmeyecek kadar kurnazdırlar çoğusu.

fuss1ns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Çoğu laptoplarda kablosuzu açıp kapama tuşu oluyor. Düğmeye basınca hem wifi hem bluetooth ikisini aynı anda açıp kapatmaya yarıyordu.
Bluetooth devreside bozulmuş olabilir.

Tplink usb bluetooth olan arkadaşın varsa getirsin laptopa bağla dene. Eğer çalışırsa sende TPlink usb Bluetooth alıp öyle kullanırsın.

Bu zamanda Laptopu ustaya vermek çok hatalıdır. Ya bişeyler çalar ya bozar aklına gelmeyecek kadar kurnazdırlar çoğusu.
hocam olmazsa bir ara servise göndereceğim zaten laptopu. Bir arkadaşımda dediğinizden var ama onun söylediğine göre o cihazlarla tek bir cihaz bağlanıyormuş. aynı anda iki cihaz bağlanmıyor dedi yani dediğine göre. doğru mu bu bir bilginiz var mıdır ?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
hocam olmazsa bir ara servise göndereceğim zaten laptopu. Bir arkadaşımda dediğinizden var ama onun söylediğine göre o cihazlarla tek bir cihaz bağlanıyormuş. aynı anda iki cihaz bağlanmıyor dedi yani dediğine göre. doğru mu bu bir bilginiz var mıdır ?
Bluetooth bağlantısı sadece tek cihaza bağlanıyor iyi sallamış biraz. Senin Denemen için vermek istemiyorsa vermesin.

Sadece bunu öğrenmen lazımdı. Laptopta donanımsal mı Bluetooth bozuldu? Yoksa yazılımsal mı?

Donanımsal bozulduysa o cihazı bağladığın anda Bluetooth simgesi gelicektir.

Yazılımsal sorunsa simgeyi görmeyeceksin.

fuss1ns

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bluetooth bağlantısı sadece tek cihaza bağlanıyor iyi sallamış biraz. Senin Denemen için vermek istemiyorsa vermesin.

Sadece bunu öğrenmen lazımdı. Laptopta donanımsal mı Bluetooth bozuldu? Yoksa yazılımsal mı?

Donanımsal bozulduysa o cihazı bağladığın anda Bluetooth simgesi gelicektir.

Yazılımsal sorunsa simgeyi görmeyeceksin.
yanlış anladınız hocam. dediğiniz bluetooth aparatıyl tek bir cihaz bağlanıyor yani örnek olarak kulaklık ve gamepad aynı anda kullanılamıyor ikisinden birini seçmelisiniz. arkadaşım öyle dedi bunu sormuştum. uygun zamanda deneyip yazacağım hocam teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)