Kullandığım laptop modeli asus X555YI internette arattığımda bluetooth özelliği var gözüküyor ama bluetooth özelliğini bilgisayarımda bulamıyorum acaba uygun driver mı yüklemem gerekiyor yardımçı olurmusunuz işletim sistemin windows 7
32 64 bit uyumluluğuna dikkat ettiniz mi ? İşletim sistemine uyumlu mu o da var.uygun driverı bulamadım denediklerimde olmadı asus'un kendi sitesinden baktım ama bulamadım
İndirdiğiniz driver da 64 bit mi ? Bu olay sonradan mı oldu format attınız da driverlar mı kuruyorsunuz ? Kart bozulmuş olabilir de.evet 64bit kullanıyorum
Bilgisayar en düşük Windows 8 desteği var bence bundandır.windows 10 ve 8.1 desteği bulunuyor yazıyor ama denemekte fayda var linkten bluetooth driveri indirip denemelisin.ASUS Laptop X555YI - Support
www.asus.com
bu sayfadan denedim ama diğerleri seçeneğini seçinde birşey çıkmıyorwindows 10 ve 8.1 desteği bulunuyor yazıyor ama denemekte fayda var linkten bluetooth driveri indirip denemelisin.ASUS Laptop X555YI - Support
www.asus.com
bence de fabrikadan win8 ile çıkmış sanırım.Bilgisayar en düşük Windows 8 desteği var bence bundandır.
Diğerlerini seçince bir şey çıkmıyor çünkü cihaz fabrika çıkışlı win8 ile çıkmış ondan başka sürüm olmadığı için seçenek çıkmıyor arkadaşın dediği gibi windows 7 den yükseltme yaparsanız sorun kalmaz.bu sayfadan denedim ama diğerleri seçeneğini seçinde birşey çıkmıyor