• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Yardım Bluestacks Pie 64 bit sorunu

sbssaid67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Bluestacks Pie 64 bit kurulumu yapmak istiyorum ama sisteminiz uyumlu değil diyor.

Anakart: ECS G41T M7
İşlemci: Intel Core 2 Quad CPU 9400 (yeni aldım hiç bir sürücü veya kurulum yapmadım)
Ekran kartı: AMD Radeon HD Graphics 4600 1 GB
RAM: 4 GB

Son düzenleyen moderatör:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
bluestacks pie 64 bit kurulumu yapmak istiyorum ama sisteminiz uyumlu değil diyo
Anakart:ecs g41t m7
işlemci:intel core 2 quad cpu 9400 (yeni aldım ma hiç bir sürücü veya kurulum yapmadım)
ekran kartı:amd radeon hd graphics 4600 1 gb
bellek:4 gb
Kullandığınız Windows, 32 bit olabilir.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
64 bit Windows ama kaldirmiyormu
Intel VT-x kapalı olduğu için, GPU uyumsuz olduğu için de olabilir. Görev yöneticisinden kontrol edebilirsiniz Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız VT-x'in açık olup olmadığını. BIOS'ta Intel Virtualization Technology diye geçiyor.

sbssaid67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Intel VT-x kapalı olduğu için, GPU uyumsuz olduğu için de olabilir. Görev yöneticisinden kontrol edebilirsiniz Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız VT-x'in açık olup olmadığını. BIOS'ta Intel Virtualization Technology diye geçiyor
intel VT-x açık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Intel VT-x kapalı olduğu için, GPU uyumsuz olduğu için de olabilir. Görev yöneticisinden kontrol edebilirsiniz Windows 8 ve üzeri kullanıyorsanız VT-x'in açık olup olmadığını. BIOS'ta Intel Virtualization Technology diye geçiyor.
Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleme: