Bluestacks Kasıyor

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Telefonumda aşırı kasarak oynadığım Angry Birds Epic oyununu bari PC üzerinden Bluestacks ile oynayayım istedim. Fakat bu daha da beter kasıyor. 2 boyutlu oyun olmasına rağmen böyle kasma yapması normal değil, oyun optimizasyon yönünden dandik yapılmış galiba, pahalı telefon gerektiriyor.

Bilgisayardaki Bluestacks'ı hızlandırma yöntemi var mı acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede jungle heat var o cok kasıyor bılen varsa yardım etsın lutfen

giskur11

Profesör
Reaksiyon puanı
160
Telefonumda aşırı kasarak oynadığım Angry Birds Epic oyununu bari PC üzerinden Bluestacks ile oynayayım istedim. Fakat bu daha da beter kasıyor. 2 boyutlu oyun olmasına rağmen böyle kasma yapması normal değil, oyun optimizasyon yönünden dandik yapılmış galiba, pahalı telefon gerektiriyor.

Bilgisayardaki Bluestacks'ı hızlandırma yöntemi var mı acaba?
biostan virtualization technology ayarını enabled yap hızlanması gerekir.

furkangunes04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
biostan virtualization technology ayarını enabled yap hızlanması gerekir.

Ayar zaten açık. Hızlandırma yöntemini buldum; bluestacks ram miktarını Regedit'ten 2 katına çıkarınca oyundaki ağırlık gitti ama internetten olsa gerek takılmalar oluyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tam olarak nasıl yaptın hocam detaylı anlatırsan sevınırım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ayar zaten açık. Hızlandırma yöntemini buldum; bluestacks ram miktarını Regedit'ten 2 katına çıkarınca oyundaki ağırlık gitti ama internetten olsa gerek takılmalar oluyor.
hocam tam olarak nasıl yaptın anlatabilirsen cok sevinirim yoksa yenı pc alacam o kadar yani suanki pc i7 ama ginede kasıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben uyguladım ama hızlanma olmadı jungle heat gıne kasıyor clash of clans hıc kasmıyo jungle heat kasıyo anlamadım pc i7 525 mx ekran kartı var 4gb ram var yeterlı degımi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilg,sayar çldü bunu attınca kaşdordom kendine geldi sakın indirmeyn

Bir Dost ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pc nin rami 3 gb 2 gb tini bluestacksa verdim arkaplanda bise acik degilse hic bise olmaz tavsiye ederim %100 performans alirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
i3 4160 - 2gb - hd graphic 4400 pc donma noktasına geldi acaba hardiskin hızı yetersizmi kalıyor ssd mi almalıyım yardım edin