Bluestacks ile Android Oyun ve Uygulamalar Bilgisayarınızda

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
bluestacks.png

Android işletim sistemini duymayan yoktur herhalde, çoğu kişi bu işletim sisteminde bulunan oyun yada uygulamaları keşke bilgisayarımda oynasam yada kurcalasam diyeniniz olmuştur, işte tam bu sırada bluestacks sitesi imdadımıza yetişiyor, sadece indirip yükleyin. Android oyun ve uygulamarının hepsini rahatlıkla oynayabilirsiniz. Yalnız şöyle bir sorun daha var, araba yarışlarında kontrolleri maalesef klavyeyi kullanamıyoruz, illa mause ile ekranın sağ ve sol tarafa dokunmamız gerekli, strateji ve bunun gibi oyunlarda mause yeterlidir ama araba meraklıları biraz üzülebilir. Resmi http://www.bluestacks.com/ Siteden indirdiğiniz 10 mb setup dosyası bazı bilgisayarlarda çalışıyor yada bezen hiç çalışmamaktadır :( kaç sefer denediysem bir türlü çalıştıramadım, işte bu yüzden bu site haricinde bu programı bütün sürümleri datalı halde yedekleyen bu linkteki sürümleri görünce şaşıracaksınız, her biri 100 mb boyutunda ve hepsi çalışmaktadır
http://forum.xda-developers.com/wiki/BlueStacks_App_Player

ShadowFix

..........
Reaksiyon puanı
77
Klavyede Türkçe karakterleri kullanmak için bu programı yükleyin ve ayarları açın dil ve klavyeyi değiştire basın ve seçin kullanın.
xEVlmD.png

selweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yine yükleniyor ekranında kalıyor bu nedir arkadaş bu versiyonlar da olmuyor.

selweb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu linkin en son versiyonununu indirdim ama yine aynı ortalardan bir versiyon deneyeceğim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

0.8.4 VE 0.8.2 Denedim ikisinde de aynı yükleniyor ekranında kalıyor.

selore_28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bu linkin en son versiyonununu indirdim ama yine aynı ortalardan bir versiyon deneyeceğim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

0.8.4 VE 0.8.2 Denedim ikisinde de aynı yükleniyor ekranında kalıyor.

sende bitdefender mı yüklü ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler Bende Şöyle Bir Sorun Var Ya Lütfen Yardım Edin Bazı Oyunlarda Örnegin Swardigo oyununu Yükledim Şu Hatayı Veriyor ''Malesef Swardigo Durdu'' Belkide Oyundandır Dedim The Walking Season 1'i denedim aynı hata lütfen yardım edin

omercip

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eski sürümünü kullandığımdan dolayı bendede aynı problem oluyormuş şimdi BlueStacks güncel sürümünü yükledim tüm android oyunları yeniden oynamaya başladım bilgi için teşekkür ederim turancan