Blogger Artık Türkçe

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Google tarafından satın siteler kervanına çok önceden dahil olan Blogger, Türkçe blog yaratmak isteyenler için de şimdi Türkçe hizmetine başladı.

Eğer Gmail adresiniz varsa, blogunuzu hemen kullanmaya başlayabilir, değilseniz hızlıca kayıt olup, mevcut blog örneklerinden kendinize bir blog oluşturabilirsiniz. Blog konusunda bir diğer alternatif de Wordpress.

Blogger Türkçe'ye gitmek için buraya tıklayabilirsiniz, Türkçe blogunuzu açmak istiyorsanız ve yüzde yüz yerli olsun isterim diyorsanız, geçtiğimiz günlerde Nokta A.Ş. tarafından satın alınan Türkçe blog servisi blogcu.com u da tercih edebilirsiniz..
http://www.blogger.com/
blog blogger wordpress blogcu

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Bu haber hakkında bir iki şey söylemek istiyorum.
Blogger Türkçe olalı çok oldu. Daha sonra Blogger ile blog açmanız için gmail hesabınızın olması şart değil. Google Account'a keydedeceğiniz e-posta hesaplarınız ile blogger'a giriş yapabilirsiniz. Mesela ben abcdef@hitposta.com hesabı ile blog açabiliyorum. ;)

BLOG'un nasıl açılacağını öğrenmek isteyenler aşağıdaki animasyondan izleyebilirler.
http://shiftdelete.net/site/content/view/1353/65/

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Volkan Taş dedi ki:
Bu haber hakkında bir iki şey söylemek istiyorum.
Blogger Türkçe olalı çok oldu. Daha sonra Blogger ile blog açmanız için gmail hesabınızın olması şart değil. Google Account'a keydedeceğiniz e-posta hesaplarınız ile blogger'a giriş yapabilirsiniz. Mesela ben abcdef@hitposta.com hesabı ile blog açabiliyorum. ;)

BLOG'un nasıl açılacağını öğrenmek isteyenler aşağıdaki animasyondan izleyebilirler.
http://shiftdelete.net/site/content/view/1353/65/
Özür Dilerim Volkan Ağabey Eski olduğunu biliyorum Arattım sonuç bulamadım.Kusura bakma

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Estafurullah Wolf. Sadece bazı şeyleri söyleme gereği duydum. Aramızda hâlâ İngilizce olduğunu düşünen arkadaşlar vardır. Onlar için tekrarlayıcı bir bilgi olur bu haber. ;)

Efe Zoroğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Canım Volkan Ağabeyim benim sen bir tanesin.Bu kadar ince yürekli bir insan.Hiç kalp kırmaz.Duygulu fıstık gibi adamsın.Senlen Evlenecek Kız çok şanslı olmalı.Senin bu insanlığını taşıyabilecek birisi olmalı.Kaptırdım gidiyorum. :DAllah Hayırlısını versin. :-* :)

Downsat

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Wolf-sdn dedi ki:
Canım Volkan Ağabeyim benim sen bir tanesin.Bu kadar ince yürekli bir insan.Hiç kalp kırmaz.Duygulu fıstık gibi adamsın.Senlen Evlenecek Kız çok şanslı olmalı.Senin bu insanlığını taşıyabilecek birisi olmalı.Kaptırdım gidiyorum. :DAllah Hayırlısını versin. :-* :)
Bundan sonra bana iltifat etmeni yasaklıyorum Wolf. :P :P Düşüncelerin için teşekkür ederim. :)