Blog Tanıtımı ve Reklam Alanı

BlogunuEkle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdilik hayır daha blogu kuralı 10 gün falan oluyor ama acelede etmiyorum uzun vadeli bi plan bu.Ya tutarsa tarzlarından degil yani.O yüzden şimdilik hit olmasa da (ki böyle bi stenin pek hiti olmaz sanırım,ne de olsa amme hizmeti :) ) ama ileride belki belli bi seviyede hiti yakalar.

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ücretsiz blog sitesinde bizim blogu tanıtmak amaç ne hit almak mı, bide karşılıksız deniyor. :)) Google a eklemek daha mantıklı değil mi. Benim kullandığım blog sitesi zaten beni google a ekliyor, üstelikte ücretsiz, sınrsız web alanı, video, mp3, fotoğraf ve karşılıksız, reklam ise yok gibi bikaç tane ufak varlığını bile farketmiyonuz.

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
farklı tanıtımlarda yap en beğenilenler falan öyle listelerde yap daha çok tutar

BlogunuEkle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ikxan dedi ki:
Ücretsiz blog sitesinde bizim blogu tanıtmak amaç ne hit almak mı, bide karşılıksız deniyor. :)) Google a eklemek daha mantıklı değil mi. Benim kullandığım blog sitesi zaten beni google a ekliyor, üstelikte ücretsiz, sınrsız web alanı, video, mp3, fotoğraf ve karşılıksız, reklam ise yok gibi bikaç tane ufak varlığını bile farketmiyonuz.

ASlında bu blogu açarken amacım sadece google'ın cok sevidig bi sistemde bu altyapıyı kullanan arkaşlara backlink sağlamaktı.Yani amacım hit almak siteyi zirveye taşımak degil.

Bide blog kullanan arkadaşlara faydası olur diye yaptım bu siteyi.Ama eger webmaster arkadaşlar "boş işler bunlar! Ne sana faydası olur bu sitenin ne de diger blogculara" derse inanın o zaman kapatmayı düşnürüm blogu.Zaten farkettiyseniz sitede reklamlarımı dahi yayınlamadım.Sadece hobi olsun ve diger arkadaşlara faydası olsun diye yaptım bu işi.

Şimdi şu acıdan eleştiri yapar mısınız lütfen;

Sizce bu çalışmanın diger blogcu arkadaşlara faydası olur mu?

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
olabilir ama aldığı hit oranında faydalı olur hit içinde farklı çalışmalarda yapmalısın bence

BlogunuEkle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bdco dedi ki:
olabilir ama aldığı hit oranında faydalı olur hit içinde farklı çalışmalarda yapmalısın bence

Aslında dogru diyorsunuz hit içinde biraz biraz çalışmalar yapıyorum.Zaman sonra kendiliginden oturur zaten.Bi site otursun google gelsin tanısın siteyi zamanla hit kendiliginden olur diye düşünüyorum.Ehh biz de biraz çalışıyoruz tabi ;)

LANCE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
navbarı kaldırmak yasak banlanman an meselesi

mavikurt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
blograzzi'nin anasayfasına günün bloğu özelliğini eklemesi ile yaptığın tarzda çok sayıda blog açıldı.

tek özellikleri blogları gün gün yazmak. çok yaratıcı olmadığından başarıları tartışılır.

kolay gele..

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mavikurt dedi ki:
blograzzi'nin anasayfasına günün bloğu özelliğini eklemesi ile yaptığın tarzda çok sayıda blog açıldı.

tek özellikleri blogları gün gün yazmak. çok yaratıcı olmadığından başarıları tartışılır.

kolay gele..
Amaçta zaten başarılı olması değil maksat adsense eklemek..

blogger

Doçent
Reaksiyon puanı
1
lb.bingol dedi ki:
Bu bloglardan bayağı kazanan var be!
özellikle blogger google torpilli olduğu ve bloglar seoya uygun olduğu için googledan gelen hitleride yüksek oluyor o yüzden site açıp uğraşmak yerine blog açmak daha iyi..

hhskss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
maksat muhabbet arkadaşım espri anlayışlarımız farklı sanırım canın sağolsun camiye yardım değil herhalde ^^

bozat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blog'a girebilmek için davetiye gerekiyormuş, davetli olmadığım için giremedim.