colite
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,272
xxxxx ile dolu olan yere ne yapardınız bu arada forum teknoloji ile ilgili.
ben niye sitemin ismini bunlardan koymadım....teknolojirehberi denedin mi?
teknolojiharitam? teknolojiharitası?
senin sitenin adı ne? üzülme boşver sitenin adı değil kalitesi önemli.ben niye sitemin ismini bunlardan koymadım....
turkweb.mlsenin sitenin adı ne? üzülme boşver sitenin adı değil kalitesi önemli.
temayı 70 $'a mı satın aldın?turkweb.ml
site hazır değil şuan SSL sorunu var güvenli değil diyor yarın düzelmesi gerekiyor.
Hayır bedava fakat @Halktan Biri 'nin sitesi olan halktanbiri.epizy.com un temasını arıyorum bendetemayı 70 $'a mı satın aldın?
onları yarın yapmayı düşünüyorum ssl sorunu bitince.temayı 70 $'a mı satın aldın?
şu adblock olayını kaldır.
ayrıca kendin içerik üretebilirsin![]()
Wordpress kur yardım ederiz wordpress en iyisi.Arkadaşlar blog için güzel bir temada önerirmisiniz teknoloji forumu nede olsa.
Sitemde Herald temasını kullanıyorum. Ücretli bir tema olduğunu söyleyeyim.Hayır bedava fakat @Halktan Biri 'nin sitesi olan halktanbiri.epizy.com un temasını arıyorum bende
teşekkür ederim hocamSitemde Herald temasını kullanıyorum. Ücretli bir tema olduğunu söyleyeyim.
özele gelin.@takticiadam Bir şey soracağım. Nasıl SSL sertifikası aldınız? Ben CloudFlare'den almaya çalışıyorum hata veriyor.
Normal değil. Colormag temasını önceden ben de sitemde kullanıyordum. Bu tip sorunlar çıkıyordu bende de.Screenshot böyle gözükmesi normal mi bende?