Blender'da yapılan çalışma başka programa aktarılabilir mi?

NotBeACoward

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Dostlar Blender öğrenmeye başladım.
Blender üzerinden animasyon da yapıldığıni öğrendim. Ancak YouTube'da baktığımda herkesin hızlandırılmış bir şekilde anlatmadan çektiğini fark ettim.
Mesela Blender üzerinde bir aracın animasyonlarını ayarlayıp başka bir programa atıp orada aracın arka planını da ayarlayıp güzel bir kaliteyle yapılabiliyor mu? Anlayan var mıdır yeni öğrenmeye başladığım için kusuruma bakmayın.
İyi forumlar.

differentturk

Profesör
Reaksiyon puanı
3,059
Dostlar Blender öğrenmeye başladım.
Blender üzerinden animasyon da yapıldığıni öğrendim. Ancak YouTube'da baktığımda herkesin hızlandırılmış bir şekilde anlatmadan çektiğini fark ettim.
Mesela Blender üzerinde bir aracın animasyonlarını ayarlayıp başka bir programa atıp orada aracın arka planını da ayarlayıp güzel bir kaliteyle yapılabiliyor mu? Anlayan var mıdır yeni öğrenmeye başladığım için kusuruma bakmayın.
İyi forumlar.
Farklı bir programa aktarmada sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Tam olarak ne yapacaksınız? Blender da da yüksek kalitede görseller alabilirsiniz.

basit

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,510
Animasyonları .gif ve ya mp4 şeklinde kaydedebilirsin.

Bu iki animasyon şeklide kaydettiği şeyleri, yine Blender üzerinde VFX yaparak kullanabilirsin. Blender, After Effekten bile, bu yönünden dolayı çok başarılı.

Kimse Linux'ta After efekt yok diye de üzülmesin yani.

Blender olduğu için şanslıyız ve Linux'ta da çok performanslı çalışıyor.

NotBeACoward

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Farklı bir programa aktarmada sorun yaşamazsınız diye düşünüyorum. Tam olarak ne yapacaksınız? Blender da da yüksek kalitede görseller alabilirsiniz.
Aslında animasyonu hallettikten sonra arka planını vs. başka programla yapabilirmiyim diye düşünmüştüm. Çünkü istediğim tarz da animasyonları internetten eğitimini veren bi kanal göremedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Animasyonları .gif ve ya mp4 şeklinde kaydedebilirsin.

Bu iki animasyon şeklide kaydettiği şeyleri, yine Blender üzerinde VFX yaparak kullanabilirsin. Blender, After Effekten bile, bu yönünden dolayı çok başarılı.

Kimse Linux'ta After efekt yok diye de üzülmesin yani.

Blender olduğu için şanslıyız ve Linux'ta da çok performanslı çalışıyor.
Eğer sizin de bildiğiniz blender için kısa film animasyon tarzında bildiğiniz eğitim veren kanal varsa yollarmısınız ?