Blender kullanmak için ne işletim sistemine ne de kursa ihtiyacın var blender makinesini fişe taktıktan sonra tuşuna basarak kullanabilirsin. (!)Nereden kurs alabilirim? Ayrıca sistemim kaldırır mı?
AMD Ryzen 3 2200G
8 GB 3200 MHz RAM
240 GB SSD
Ayrıca Ubuntu destekler mi? Çünkü bugün Ubuntu kuracağım da.
Evet. Şu Render yazılımı olan Blender.Blender kullanmak için ne işletim sistemine ne de kursa ihtiyacın var blender makinesini fişe taktıktan sonra tuşuna basarak kullanabilirsin. (!)
Galiba render demek istedin doğru mu?![]()
Blender isimli yazılımı buradan veya Snap Store'den indirebilirsiniz.Evet. Şu Render yazılımı olan Blender.
Evet.Peki Ubuntu destekler mi?
Blender isimli yazılımı buradan veya Snap Store'den indirebilirsiniz.
Evet destekler. İnternette baktığım testlere göre, aynı sistem kaynakları ile (Cpu, Ram, Disk falan), Blender Linux'ta daha performanslı çalışıyordu. Yani öyle hatırlıyorum.Peki Ubuntu destekler mi?
Blender bir özgür yazılımdır ve GNU/Linux dağıtımlarına destek sunmaktadır.Peki Ubuntu destekler mi?
Kolayca kaldırır ama profesyonel projeleri render etmek uzun sürebilir.Nereden kurs alabilirim? Ayrıca sistemim kaldırır mı?
AMD Ryzen 3 2200G
8 GB 3200 MHz RAM
240 GB SSD
Ayrıca Ubuntu destekler mi? Çünkü bugün Ubuntu kuracağım da.
Ubuntu un kütüphanesinde de vardı. Oradan indirmek daha kolay olur.Blender isimli yazılımı buradan veya Snap Store'den indirebilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet.
Snap Store da da varKolayca kaldırır ama profesyonel projeleri render etmek uzun sürebilir.
Ubuntu un kütüphanesinde de vardı. Oradan indirmek daha kolay olur.