Blackberry Q5 Alınır mı ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mkm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar sizce Blackberry Q5 Alınır mı ?

Yeni işletim sistemi nasıl blackberryin kullananlar fikir verebilir mi ?

android ya da iphone almak istemiyorum.

trcengizkhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel telefon ancak Windows Phone gibi marketinde çok uygulama yok. Haa beklerim diyorsan o ayrı al güle güle kullan.

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
android almak istememenin sebebi nedir ?

Sony Go kullandım ve bir kaç model android daha telefon cevaplarken kasmalar donmalar cevapladıktan sonra hala telefonun çalması felan.Arkadaşım da samsung s3 vardı o bile aramalarda rehberde kasıyordu. Ben telefonun önce kendi görevine bakarım arama sms felan onları düzgün yapmadıktan sonra android almam.

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

İphone almamanın sebebi çok kapalı bir işletim sistemi bir müzik atmak bir fotoğraf atmak beni kullanıcı olarak o kadar uğraştırmamalı. İphone almamamın tek sebebi bu aslında. Yeri geliyor çektiğin bir hatıra fotoğrafını bile alamıyorsun arkadaşından. Whatsap tarzı programlar ile alınıyor ancak ondada fotoğrafın orjinal boyutu düşüyor. İphone stabilite açısından androdi ezer geçer her türlü zaten. Birde dokunmatik qwerty klavyede pek mesaj yazamıyorum o yüzden iphone almak istemiyorum.

Theurer

Doçent
Reaksiyon puanı
2
BB Q5 alınmaz ama Audi Q7 süper olur. özelliklerine bi bak istersen :)

Mustafa655

Asistan
Reaksiyon puanı
6
BB Q5 alınmaz ama Audi Q7 süper olur. özelliklerine bi bak istersen :)

Dalga geçmeyelim hocam :D

Şaka bir yana gerçekten bence Blackberry şu an alınabilecek bir telefon değil. Alan BBM için alıyordu o da yanlış duymadıysam bir aya kalmadan iOS ve Android platformlarına gelecek. Sen bence ya iOS a geç ya da Android e devam et. iOS duyduğun kadar halletmesi zor bir sistem değil bu arada haklısın müzik filan atması diğer telefonlara göre uğraştırıcı fakat çok büyük bir kayıp olayı yok güven bana.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
BB ilerisi için sisli olan, geleceği pek parlak ve uzun soluklu olmayan bir platform olarak gözüküyor.

Android ve İOS tercihi yapmak hem şuan için hem de gelecek için en ideal akla yatkın tercih olur bence.

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gorusleriniz icin sagolun arkadaslar. Yeni iphone modeli cikinca eski modeller ucuzlar onlardan alirim 4s ya da 5.

mkm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Haykırdım lokman :D adam Audi diyo la

- - - Mesaj Güncellendi - - -
BB Z10 Al harika bir telefon

Z10u da araştırdım ancak dediğim gibi Blackberrynin yeni çıkan 10 işletim sistemini tam bilmediğim için güvenip alamıyorum.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar blackberry e karr vermeden önce bis/bes olayını araştırın fiyatları görün sonra karar verin :) internetsiz blackberry hiçtir bis olmadan blackberry internete girmiş sayılmaz ;)

Headhunter

Doçent
Reaksiyon puanı
8
rim firması bisden büyük gelir elde ediyor ve bis/bes olayının kaldırıldığı ile ilgili birşey duymadım alacak arkadaşlar araştırsınlar eğer bis gerekiyorsa fiyatlarını da incelesinler bence

BB10 işletim sistemini kullanan telefonlarda bis kalktı bes var. Telefonu çoğu kişi kullanmamıştır eminim bu forumda yapılan çoğu yanlışlardan biri de bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Ben telefonda batman filan oynadım gayet akıcı ve grafikleri iyidi. Genel olarak stabil bir işletim sistemi. Burada ki amaç sizin telefondan ne beklediğinizdir. İhtiyaçlarınızı karşılayan her türlü marka ve modeli almakta özgürsünüz. Q5 batarya ömrü ve kullanabilirliği ile hoş bir telefon. Tercih sizin.

Hakan_E_Deniz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
BB10 işletim sistemini kullanan telefonlarda bis kalktı bes var. Telefonu çoğu kişi kullanmamıştır eminim bu forumda yapılan çoğu yanlışlardan biri de bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak. Ben telefonda batman filan oynadım gayet akıcı ve grafikleri iyidi. Genel olarak stabil bir işletim sistemi. Burada ki amaç sizin telefondan ne beklediğinizdir. İhtiyaçlarınızı karşılayan her türlü marka ve modeli almakta özgürsünüz. Q5 batarya ömrü ve kullanabilirliği ile hoş bir telefon. Tercih sizin.

zamanın 9780 kullanıcısıyım ona istinaden yaptım bu yorumu ben nokia e63 ten bu cihaza geçmiştim fakat bana illallah ettirmişti..facebook twitter mail bbm ve daha bir çok program bis aboneliğim iptal olduktan sonra kullanılamaz hale geldi ve telefonu aldığıma pişman oldum benim buradaki maksadım yanlış bilgilendirme değil sadece kullanacakları böyle bir durumun olduğunu söyleyip onları araştırmaları konusunda uyarmamdır...!

talha1235

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben ilk basta lumia 720 alcaktim 512 mb bazi uygulamalarda sorun yapiyormus onun icin bende lumia 820 ye yoneldim ozelikleri 920 ile ayni sadece kamera ekran farki var biraz da agir oda kameradan ama kamera kullaniyordan piyasadaki en iyilerden biri ben sahsen lumia 820 alcam vatan daa 1059 tl

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardesımm ben blackberry Q5 KULLANIYORUM HARIKA BI TELEFON bana gore emınım sende begenırsın 3 ay oldu alalı hıc bı sıkıntısı yok donma kasma falan da olmuyor 2GB RAM var telefonda özelliklerini arastır derim ben

FatihB

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İphone ve android istemiyorsan blackberry hiç alma bence bu aralar çöküşte en iyi wp yani lumia al

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar lütfen kullanmadığınız bir cihaz için olumsuz yorumlar yazmayın. Tutturmuşunuz bir Android çılgınlığı, ne varsa bu Android de anlamıyorum. Neymiş efendim uygulama bolmuş, sanki o okadar uygulamanın hepsini kullanıyorsunuz.

Kullandığınız uygulamalar zaten bellidir ve bunların hepsi Appworld ' de mevcuttur. Arkadaşım sana tavsiyem hiç düşünmeden al Blackberry. Hatta yurt dışında tanıdığın falan varsa Blackberry Z30 getirt. Youtube'den Z30 'un videolarına bak hak vereceksin bana.

Blackberry ' in tek yapması gereken Q10 işletim sisteminin ne kadar kaliteli olduğunu tanıtmasıdır. Yani daha fazla reklam ve indirimli cihazlar ile mümkün.

Reaksiyon puanı
16,128
Blackberry ciddi insanların tercihi yani oyunda dalgada gözü olmayanların teli biraz ağır abilerin teli.

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Blackberry alabilirsin tabikide :thumbup1:
OS10.2 ile bütün android uygulamaları sorunsuz bir şekilde telefona yükleyebiliyorsun yani UYGULAMA SIKINTISI YOK
Bence al..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakin bb almayin, 1 aya kalmaz kirmak satmak veya degistirmek icin bahane ararsiniz, yaninizdaki arkafasiniz en geri zekali ssung ace ile cosarken siz mal gibi etrafa bakarsiniz, bb alanin aklindan suphe edeim ben, zaten internetten de bakarsaniz ureticisi rim firmasi iflas etmek uzere, iphone bile ne yapacagini dusunuyor, android aldi gitti, gelecek istemesenizde androidde, arkadaslarin cogu asphalt gibi agir oyunlari tutup ssung wondere yukluyor, sonra andoid bozuk diyor, sen o oyunu lg g2 veya s4 veya sony ye yukle bakalim, nasil oluyor, her sey mantik cercevesinde, murat 124 motoru bmw araba kasasina takilmaz takilsada o kadar olur, bberry pismanliktir, z10 aldim, cuvalla para verdim simdi ferdi tayfur sarkilari ile alkolik oldum , zordayom aneyy aneyyy,

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar aslında fena bir telefon değil.Kullanma fırsatım oldu.Android telefondan geçtikten sonra çok ilginç geliyor.Ama şunu söyleyeyim çok hızlı.BB 10 ile inanılmaz hızlı.Fakat #ConfickerBelasi nın dediği gibi biraz ağır abi telefonu.Eğer amacın sadece İnternet,Whatsapp,Facebook,Twitter ve küçük uygulamalar ise kesinlikle öneririm.Malzeme kalitesi çok çok iyi.O kadar uygulama açtım bana mısın demedi.Öneririm.Ama aklında olsun BB bu aralar battığı için güncelleme fazla bekleme.

Reaksiyon puanı
16,128
belki batmaz androidli model çıkartırsa hatta birde windows phone'lu yaparsa batmaz.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
keşke batmasaydıç benim de içim gidiyo görünce. güzel ve çok kaliteli stabil bir telefon. alınır yani. son zamanlarda android oldukça yaygın. bb android uygulamalarını da çalıştırıyormuş daha ne. şu konuda hakısın telefon önce donmadan kasmadan asıl görevini yapmalı.