Blackberry Playbook Hakkında Bilgi Almak İstiyorum?

Blackjaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blackberry Playbook Hakkında Pek Fazla Bilgi Bulamadım.. Kullanıcı Sayısı Çok Az Sanırım =)

Teknik ve Temel Özelliklerini Biliyorum Bu Konuda Sıkıntı Yok :)

Öğrenmek İstediğim Şey Tablet'ten Bilgisayarı Kontrol Edebilir miyim?

İnternet Üzerinden Değil.. Wifi, Bluetooth veya Kablo İle Bilgisayara Bağlanıp Tablet Üzerinden PCyi Kontrol Etmek İstiyorum..

Bununla İlgili Pek Fazla Bilgi Bulamadım.. Bilgisi Olan Varsa ve Bizlerle Paylaşırsa Sevinirim :)

Daha Cihazı Almadım.. Eğer Böyle Bir Özelliği Yoksa Android Alabilirim :) Tek Sıkıntım max. 500 Lira Olan Tabletlerde Kalite Düşük.. Özelliklede Dokunmatik Hassasiyeti..

Ben Çizim Yapmak İçin Bilgisayara Bağlanacağım =) Haliyle Dokunmatik Hassasiyeti İyi Olmalı :)

Bu Yüzden Playbook'u Tercih Etmek İstiyorum Aslında :)

Eğer Playbook Kullananlar Varsa Bu Konu Hakkında Bilgi Almak İstiyorum ve Tabi Playbook Hakkında İyi ve Kötü Yorumlarınıda Bekliyorum :)

Ne Kadar Bilgi O Kadar İyi :) Önceden Araştırmadan Alıyordum Hep Pişman Oluyordum :D Şimdi İse Bütün Cihazları Araştırıyorum :D Böyle Bir Huy Doğdu Bende :D

Cevaplarınızı Bekliyorum :) Şimdiden Teşekkürler :)

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes eger bb telefonun varsa almanı tavsiye ediyorum cunku bb tel ile bağlanınca çok çok verimli oluyor android telin varsa android ios telin varsa ipad bb varsa playbook almanı tavsiye ederim çok daha fazla verim alırsın

Reaksiyon puanı
189
Çizim için kullanacaksan Wacom'un grafik tabletlerinden al böyle tabletlerle istediğin verimi geçtim verim adına hiç bir şey alamazsın. Grafik tabletlerde basınca duyarlı bir yapı vardır ve photoshop gibi programlarda çizimde bu basınç duyarlılığı aşırı fark eder...

Blackjaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes eger bb telefonun varsa almanı tavsiye ediyorum cunku bb tel ile bağlanınca çok çok verimli oluyor android telin varsa android ios telin varsa ipad bb varsa playbook almanı tavsiye ederim çok daha fazla verim alırsın

Valla Hiç Biri Yok :D Nokia N97 Mini Kullanıyorum :D :D

Çizim için kullanacaksan Wacom'un grafik tabletlerinden al böyle tabletlerle istediğin verimi geçtim verim adına hiç bir şey alamazsın. Grafik tabletlerde basınca duyarlı bir yapı vardır ve photoshop gibi programlarda çizimde bu basınç duyarlılığı aşırı fark eder...

İşte Sorun Şu ki Görüntü Olmadan Bir Şey Yapamam.. Hobi İçin Çizim Yapıyorum :) Çizime Karşı Pek Yeteneğimin Olduğu Söylenemez :)
Grafik Tabletlerde de Görüntü Vereni Yani Ekrana Sahip Olanları Hiç Ama Hiç Ucuz Değiller Yani :)

Reaksiyon puanı
189
İşte Sorun Şu ki Görüntü Olmadan Bir Şey Yapamam.. Hobi İçin Çizim Yapıyorum :) Çizime Karşı Pek Yeteneğimin Olduğu Söylenemez :)
Grafik Tabletlerde de Görüntü Vereni Yani Ekrana Sahip Olanları Hiç Ama Hiç Ucuz Değiller Yani :)

Ucuz bir tane bilgisayara bağlanan ekransız grafik tablet alırsan alışman en fazla 2 saat sürer :) Şahsen benim de grafik tasarım ile pek aram yoktur ama kullanması gayet basit :)

Reaksiyon puanı
4
Playbook'u inceleme fırsatı buldum bir iki kez. Gerçekten farklı bir tablet hissi veriyor. YouTube'dan inceleme videolarını izleyip karar verebilirsin. Alınabilir bir cihaz.

Blackjaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ucuz bir tane bilgisayara bağlanan ekransız grafik tablet alırsan alışman en fazla 2 saat sürer :) Şahsen benim de grafik tasarım ile pek aram yoktur ama kullanması gayet basit :)

Bende Çizme Yeteneği Yok :D Görüp Üzerinde Çizmem Gerek O Yüzden :)

Playbook'u inceleme fırsatı buldum bir iki kez. Gerçekten farklı bir tablet hissi veriyor. YouTube'dan inceleme videolarını izleyip karar verebilirsin. Alınabilir bir cihaz.

Evet Playbook'u Videolardan ve Bir Kaç Açıklamalardan İnceledim Bende Ama Kullanma İmkanım Olmadı.. Güzel Bir Tablet Aslında :) Ama Benim İçin Önemli Olan Tabletten PCyi Kontrol Etmek.. İnternet Üzerinden Kontrol Etme Hariç Tabi :)

Tabletleri Araştırdım 500 TL'ye En İyisi Playbook Olduğu Bir Gerçek Yani :D Ama Playbook İle İlgili Fazla Bilgi Mevcut Değil.. İnsanın Kafasında Soru İşaretleri Kalıyor.. Şuan İçin En Büyük Soru İşareti Tabletten PCyi Kontrol Etme Kısmı.. Playbook İçin Bu Konuda Pek Bilgi Bulamadım..

Birde Ücretli Uygulamalar Ücretsiz Yüklenebiliyor mu ki :/ Yoksa Hacklemek mi Gerekir.. Buda Kafama Takılan Bir Soru Aslında :) Ama Bu 2. Planda Kalıyor Benim İçin :) İlk Önce Üstte Bahsettiğim Konu Hakkında Bilgi Bulmam Gerekir :)

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben nexus 7 yi bekliyorum mesela uygun olursa onu alıcam güncelleme sıkıntısı yok işlemcisi vs de güçlü fiyatı uygun olursa sana şiddetle tavsiye ederim ekim de gelicekmiş türkiyeye

Reaksiyon puanı
189
Bende Çizme Yeteneği Yok :D Görüp Üzerinde Çizmem Gerek O Yüzden :)

O da basit :) Photoshop açılır, alta bir resim koyulur ve şeffaflaştırılır ve üzerinde çalışma yapılır :) Bence senin çizme yeteneğin dışında playbook'u almak için kendince çeşitli bahanelerin var :) Kandırma kendini :)

Blackjaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben nexus 7 yi bekliyorum mesela uygun olursa onu alıcam güncelleme sıkıntısı yok işlemcisi vs de güçlü fiyatı uygun olursa sana şiddetle tavsiye ederim ekim de gelicekmiş türkiyeye

Fiyatının Uygun Olacağını Sanmıyorum.. Daha Doğrusu Playbook'tan Daha Yüksek Bir Fiyatta Olacağını Düşünüyorum =)

O da basit :) Photoshop açılır, alta bir resim koyulur ve şeffaflaştırılır ve üzerinde çalışma yapılır :) Bence senin çizme yeteneğin dışında playbook'u almak için kendince çeşitli bahanelerin var :) Kandırma kendini :)

Evet Çizme Yeteneğim Olmadığı İçin Tablet Bilgisayarı Tercih Ediyorum.. O Dediğin Şeffaflaştırma İşini Grafik Tabletlerde Kullanamam =) Ama Playbook İçin Bahanelere Gelince 500 TL'ye İyi Bir Cihaz Olduğu da Kesin.. =)

Bu Başlığı Playbook İle Bilgi Almak İçin Açtım.. Alacak Olsam da Hemen Almayacağım Zaten =) Birazda Teknolojiyi Takip Ettiğim İçin Bilgi Edinmek İstiyorum.. Başka Tabletler Konusunda Bilgi Almak Değilde Playbook Konusunda Bilgi Almak İstiyorum =)

Yoksa iOS Vazgeçilmezim Androidse Onun Yolunu Takip Eden Bir İşletim Sistemidir Benim İçin =) Blackberry'i Pek Sevmem Aslında =) Bana Hitap Etmiyor =D Bilgi Almak İçin Açtığım Bu Başlıkta Bu Cihazın Bana Hitap Edip Etmemesini Öğreniyorum İşte =)

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
playbook ölü bi tablet değil bence başarılı bi tablet ilerde mesela tel aldıgında bb almayı dusunursen tavsiye ederim teknoseyir diye bi site var (siteyi yazmam ne kadar dogru bilmiyorum) orda adamlar incelemiş bi bak benim hosuma gitmişti açıkcası bb telim olsa alırdım ama telim lg p970 ondan android tablet alıcam

Blackjaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
playbook ölü bi tablet değil bence başarılı bi tablet ilerde mesela tel aldıgında bb almayı dusunursen tavsiye ederim teknoseyir diye bi site var (siteyi yazmam ne kadar dogru bilmiyorum) orda adamlar incelemiş bi bak benim hosuma gitmişti açıkcası bb telim olsa alırdım ama telim lg p970 ondan android tablet alıcam

BB Telimin Olması Önemli Değil.. BB Telim Olsa 3G Bağlantısını Kullanırım Bir Tek :D :D 3G Bağlantısıda Benim İçin Sorun Değil.. Telefonu Wifi Modeme Çeviren Uygulamalar Var.. Şahsen Nokia N97 Mini Kullanıyorum ve Programla Wifi Modem Yapabiliyorum =) 3G Bağlantısını Kullanma Konusunda Sıkıntım Olmadığı İçin BB Telefona Gerek Duymuyorum =)

Ama Playbook İçin Yeterince Uygulama ve Oyun Yoksa Almak Saçmalık Olur.. Bununla İlgili İnternette Pek Bilgi Yok.. Bir Kaç Video İncelemesinde Oyun Gördüm Ama Yeterli Olmuyor :D :D Ayrıca Oyunu Geçtim Oyundan Önemlisi Uygulamalarda Benim İçin Çok Önemli..

Uygulama Konusunda Sıkıntı Yaşamazsam ve Aynı TeamViewer Gibi Ama İnternet Bağlantısı Gerekmeyen Bir Programla PC'yi Kontrol Edebileceksem İşime Çok Yarar :)

İnternet Bağlantısı Gerekmeden Derken İnternet Ağını Değilde Bluetooth, Wifi veya Kablo İle PCye Bağlanıp Kontrol Etmek İçin Gerekli Bir Programı Kastettim =)

Dorukaan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:) googleye bb app world yaz ordan bakabilrsin uygulamalara diye tahmin ediyorum :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
t blackberry PlayBook ta, blackberry telefonda hic bir ise yaramiyo tavsiye etmiyorum...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende suanda playbook var memlunum ama uygulama açısından biraz sıkıntılı ama kesinlikle bb telefonunuz varsa almalısınız