Blackberry Playbook Hakkında Pek Fazla Bilgi Bulamadım.. Kullanıcı Sayısı Çok Az Sanırım =)
Teknik ve Temel Özelliklerini Biliyorum Bu Konuda Sıkıntı Yok
Öğrenmek İstediğim Şey Tablet'ten Bilgisayarı Kontrol Edebilir miyim?
İnternet Üzerinden Değil.. Wifi, Bluetooth veya Kablo İle Bilgisayara Bağlanıp Tablet Üzerinden PCyi Kontrol Etmek İstiyorum..
Bununla İlgili Pek Fazla Bilgi Bulamadım.. Bilgisi Olan Varsa ve Bizlerle Paylaşırsa Sevinirim
Daha Cihazı Almadım.. Eğer Böyle Bir Özelliği Yoksa Android Alabilirim
Tek Sıkıntım max. 500 Lira Olan Tabletlerde Kalite Düşük.. Özelliklede Dokunmatik Hassasiyeti..
Ben Çizim Yapmak İçin Bilgisayara Bağlanacağım =) Haliyle Dokunmatik Hassasiyeti İyi Olmalı
Bu Yüzden Playbook'u Tercih Etmek İstiyorum Aslında
Eğer Playbook Kullananlar Varsa Bu Konu Hakkında Bilgi Almak İstiyorum ve Tabi Playbook Hakkında İyi ve Kötü Yorumlarınıda Bekliyorum
Ne Kadar Bilgi O Kadar İyi
Önceden Araştırmadan Alıyordum Hep Pişman Oluyordum
Şimdi İse Bütün Cihazları Araştırıyorum
Böyle Bir Huy Doğdu Bende 
Cevaplarınızı Bekliyorum
Şimdiden Teşekkürler 
Teknik ve Temel Özelliklerini Biliyorum Bu Konuda Sıkıntı Yok

Öğrenmek İstediğim Şey Tablet'ten Bilgisayarı Kontrol Edebilir miyim?
İnternet Üzerinden Değil.. Wifi, Bluetooth veya Kablo İle Bilgisayara Bağlanıp Tablet Üzerinden PCyi Kontrol Etmek İstiyorum..
Bununla İlgili Pek Fazla Bilgi Bulamadım.. Bilgisi Olan Varsa ve Bizlerle Paylaşırsa Sevinirim

Daha Cihazı Almadım.. Eğer Böyle Bir Özelliği Yoksa Android Alabilirim

Ben Çizim Yapmak İçin Bilgisayara Bağlanacağım =) Haliyle Dokunmatik Hassasiyeti İyi Olmalı

Bu Yüzden Playbook'u Tercih Etmek İstiyorum Aslında

Eğer Playbook Kullananlar Varsa Bu Konu Hakkında Bilgi Almak İstiyorum ve Tabi Playbook Hakkında İyi ve Kötü Yorumlarınıda Bekliyorum

Ne Kadar Bilgi O Kadar İyi

Cevaplarınızı Bekliyorum