BlackBerry Eski Günlerine Geri Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Çok sevindim bu habere. Bi ara Lenova alacak Blackberry'yi diye çok üzülmüştüm.

Birçok modelini kullandım, Blackberry'nin ve hala da kullanıyorum. Blackberry 8320, 8520, 9000, 9700, 9800 ve son olarak şuanda kullanmaya devam ettiğim 9900 bold modeli.

Blackberry Passport' u bugün bi telefoncuda gördüm ve kontrol ettim. Mükemmel ötesi bir cihaz ve kesinlikle her tarafından kalite akıyor. Tabi ülkemizde satışı olmadığı için insafsız telefoncu 3000TL fiyat çekti. Fiyatı düşşün en kısa sürede alacağım.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Çok sevindim bu habere. Bi ara Lenova alacak Blackberry'yi diye çok üzülmüştüm.

Birçok modelini kullandım, Blackberry'nin ve hala da kullanıyorum. Blackberry 8320, 8520, 9000, 9700, 9800 ve son olarak şuanda kullanmaya devam ettiğim 9900 bold modeli.

Blackberry Passport' u bugün bi telefoncuda gördüm ve kontrol ettim. Mükemmel ötesi bir cihaz ve kesinlikle her tarafından kalite akıyor. Tabi ülkemizde satışı olmadığı için insafsız telefoncu 3000TL fiyat çekti. Fiyatı düşşün en kısa sürede alacağım.
Altı aya düşer.Çünkü biz zevksiziz.Böyle bir tasarım dehasını bile kare çöp diye atacak bir toplumuz.

Ayrıca Amazon ile marketin android uygulamalara açılması blackberry'nin market sorununu kökünden çözüp google'a pes etmiş imajının görünmedine de mani oldu.

Blackberry doğru yönde ilerliyor.yavaş yavaş da klayeyi bıraksa iyi olacak.Z10 çok güzel mesela.

MyNickname

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Blackberry gibi kaliteli bir firmanın kesinlikle piyasada rekabette bulunması gerekir. Rekabet son tüketici açısından her zaman avantajdır üstelik bb gibi kaliteli malzeme ve göze hitap eden tasarımlar yapan bir marka eğer iyi yönetilirse belki eski günlerine bile dönebilir. Şuanda bile herhangi bir modelini tekrardan almayı düşünüyorum

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
O gemi kalktı artık, eskinin Blackberry'si artık geri dönemez. Android tabanlı + Android'e güvenlik ve kurumsallığı ekleyebilecek bir sahada belki iş yapabilirler ama o kadar. Çok yavaş davrandılar değişen piyasayı anlamak için. Üzücü ama böyle...

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Blackberry'nin artık su fiziksel klavye olayindan kurtulmasi lazim, telefonuna BlackBerry keyboard diye çok iyi çalışan bir yazılım yap, yap tam dokunmatik telefon en azından ayakta kalirsin yoksa zor biraz

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Blackberry'nin artık su fiziksel klavye olayindan kurtulmasi lazim, telefonuna BlackBerry keyboard diye çok iyi çalışan bir yazılım yap, yap tam dokunmatik telefon en azından ayakta kalirsin yoksa zor biraz
Sırf klavyesi için Blackberry kullananlar varken...

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Zaten sırf onlar alıyor ben de bu yuzden diyorum diger kesime hitap etmeli :)
Ama eğer fiziksel klavyeden vazgeçer ise Blackberry onları da kaybeder. İdeali ikisine de çözüm üretmesi... Gerçi dokunmatik klavyeler de eskinin dokunmatikleri gibi değil ya...