Okulda bir kaç kere perk sert düşmedi telefonda arıza olabilirmi acaba
En son surum zatenCihazın en son yazılımını sitesinden indir ve loader exe ile cihaza yeniden yazılım at, problem devam ederse teknik bir sorun vardır muhtelemen.
Evet sorun şu yıbaşında 2014'e girdik ve uyuduk ve kalktığımda telefon kapanmıştı (şarjdan çıkardığımda şarj fulldu) ne önerirsiniz
En son surum zaten
O kadarını beni aşar zahmet olacak ama nasıl atılacak açıklarmısın?Benim dediğim yöntem güncelleme değil, cihaza sıfırdan yazılım atma.
Şu sorun neden sarj bitiyorYardim etmek isterim ama su yazdigindan ben hic bir sey anlamadim. Sorununu biraz daha aciklayabilir misin ?
blackberry curve bir uygulamayı tamamen kapatmadan çıktığında o uygulama normal çalışıyormuş gibi arka planda çalıştırıyor ve şarj hızlı bir şekilde tükeniyor. ben de bir oyun açmıştım, kaldığım yerden devam ederim diye oyunu tam olarak kapatmadan menüye döndüm ama bi baktım şarj full olmasına rağmen 1-2 saat içinde sıfırlanmış.
Hepsi kapalıydı uygulamaların
o zaman bataryasında sorun olabilir. bataryayı aldığın yer ile görüş. garantisi devam ediyorsa garantiye ver