Blackberry 9800 torch hakkında

perso3450

Öğrenci
Katılım
12 Kasım 2012
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
İyi günler arkadaşlar internetten 2.el blackberry 9800 torch alacam nelerine dikkat etmeliyim ilk defa blackberry kullanıcam daha önce Iphone,htc,samsung gibi cihazlar kullandım ama blackberry cok başka diyorlar facebook felan rahat edermiyim cihaz cok kasarmı kullanısı nasıl opera mini gibi uygulamalar yükleyebilirmiyim ve şu soru aklımda çok takılı kaldı avea hattım var faturasız internet paketim var her ay sabit 1gb bunu blackberryde kullanabilirmiyim ve bu internet paketi ile blackberrynin facebookunu kullanabilirmym internette dolaşabilirmiyim . Bıs diye birşey söylediler aklım çok karıştı lütfen yardımcı olurmsunuz. Şimdiden çok teşekkürler yardımcı olan ve olamayanlara.
 

Granikos

Doçent
Katılım
2 Kasım 2011
Mesajlar
864
Reaksiyon puanı
13
Puanları
18
Bis olmadan facebook uygulaması kullanılamıyor, push mail özelliği kullanılamıyor, navigasyon(blackberry haritalar) kullanılamıyor vs. vs.

ama internetten opera vs gibi programlar indirip ordan girebilirsin
 

perso3450

Öğrenci
Katılım
12 Kasım 2012
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
opera ve kendi internetinden mi girmek zorundayım ? aveada bislerin fiyatları nedir ve mb üzerindenmi degerlendiriliyor
 

JBoND

Asistan
Katılım
20 Nisan 2008
Mesajlar
324
Reaksiyon puanı
9
Puanları
18
bis fiyatları 1gb olanlar ortalama 19tl civarında. Ben BlackBerry kullanmak istiyorum diyorsan bis servisine üye olman gerekiyor. Yoksa sadece telefon olarak kullanır interneti 3g/edge/grps ile bağlanır normal tarifeden yararlanırsın. Ayrıca BB Messenger, e-posta hesabı ekleme, BlackBerry Protect (yedekleme servisi), BlackBerry AppWorld gibi BB has uygulamarıda kulanamazsın.

9800 ilk çıktığından beri kullanıyorum 1gb bis full paket servisi ile internet üzerinden radyo dinleme dahil daha henüz 1gb kotayı dolduramadım ayrıca aynı anda 5 adet e-posta kullanıyorum buna haftalık BlackBerry Protect ile yedekleme dahil.

Unuttmadan BIS servisinde kota farklı hesaplanıyor bütün internet üzerinden yaptığın işlemler BIS servisi üzerinden çalıştığı için bildiğim kadarıyla 128bit şifrelenerek aktarıldığı için az yer kaplıyor.
 

perso3450

Öğrenci
Katılım
12 Kasım 2012
Mesajlar
6
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
peki 9800 torchu öneriyormusunuz kullanım bakımından nasıl bir telefon
 
Üst