Arkadaşlar BlackBerry 9000 Bold cihazım var sıkıtı yoktu sonra şarj makinam bozuldu yeni şarj aldım ama telefon açılmıyor şarj kablosunu değiştirdim battarya yı değiştirdim ama yinede olmadı
Ne kadar alırlar peki değer mi sizceEldeki veri ile sadece "Cihaz bozulmuş, tamire vereceksin." cevabı verilebilir. Geçmiş olsun.
Ne kadar alırlar peki değer mi sizce
Anladım ama değmez bu cihaz o kadar masrafaAynı sorundan geçen tanıdığın blackberrysini götürdük 110tl ücret istediler sizinkine ne kadar isterler bilmem ama aşağı yukarı yakın fiyat olacaktır
Arkadaşlar BlackBerry 9000 Bold cihazım var sıkıtı yoktu sonra şarj makinam bozuldu yeni şarj aldım ama telefon açılmıyor şarj kablosunu değiştirdim battarya yı değiştirdim ama yinede olmadı
Yaptım hiçbir tepki yokUSB kablosu ile bilgisayara bağlamayı denediniz mi? Bir deneyin belki tepki verebilir cihaz.
Biraz araştırdım şarj ile ilgili dedileraynı model telefon bende var açılırken biyere kadar geliyo kapanıyo bunun nedeni ne acaba
Loader exe ile yazılım atarsan düzelir. Vereceğim link'deki işlemleri aynen uygula mutlaka düzelir cihaz. Dediğine göre yazılım çökmüş. Buyur link http://forum.vodafone.com.tr/t5/Uygulamalar/Blackberry-Kullananlara-LOADER-EXE-%C4%B0LE-C%C4%B0HAZ-YAZILIMI-G%C3%9CNCELLEME/td-p/75792arkadaşlar blackberry 9000 telefon var ama jvm error 545 rset diyor ve acılmıyor hiç bi zman n
apmalşıyım
Ben kendi telefonumu henüz yapamadım yaparsan banada yol göster lütfenbeyler bnm blackberry bold 9000 war ama hiç açılmıyor herşeyi orjinal ama sarj a taktığım zaman üstteki ışık kırmızı olup ritimli bir şekilde yanıp sönuyor ne yapmalıym ?
batarya değiştir ve orjinal şarj kullanarkadaşlar blackberry 9700 telefonum açılmıyo şu kırmızı ışık ta yanmıyo ne yapayım
batarya değiştir ve orjinal şarj kullan
Batarya ölmüş olabilir.blackberry bold 9790 2 senedir kullnıyorum. sarja taktıgımda calışır vaziyetteydı sımdı acılmıyor bıle ne yapabılırım