Black Ops Geçemediğim bir bölüm

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Oyunun daha ilk başlarındayım 2 tane bizden olan adam kömür dolu bir arabayı ittiriyorlar orda ben adamları öldürüyorum bir kaç tanesini ama sonra hemen ölüyorum yarım saattir uğraşıyorum geçemedim bölümü ne yapıyoruz burada?

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
orda savaşmayacaksın o itilen arabanın arkasına saklanıp ilerleyeceksin. 2-3 tane adam çıkacak sağdan soldan onları öldüreceksin sadece

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
İngilizcen varmı bilmiyorum ama Eğer yoksa www.oyunceviri.com da türkçe yaması bulunmakta ayrı bi tadı oluyor tavsiye ederm:)

RockyBalboa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bitti oyun beyler çoktan teşekkür ederim yinede :)

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Multiplayer ını tavsiye ederim steam dan oynuyorum acayip zevkli oluyor bi kere oynarsan ne demek istediğimi anlıcaksın ;)

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
blackops'umu multi yapıyorsun ?

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Orijinal alırsan steam dan serverlarına bağlanabiliyorsun şu anda yanılmıyorsam 59 dolar civarında ama arkadaşım bazen kampanyaya giriyo diyor o zamanları tutturursan ucuza alabilirsin ve bence black ops ne kadar zor gözüksede farklı bi tarz yarattı fps de. Valla videolarını falan izle bi bende önce single ı oynadım pek sarmadı ama multisi başka :D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=108857]lianxing[/MENTION] senle oyun konusunda anlaşamıyoruz gerçi zevk meselesi :)

Black Ops Single Olarak oynadığım en iyi oyundu , konusu özgündü , oynanış açısından tepkimeler güzeldi , adama vurulduğu yerden ona göre tepki veriyordu , yere düştüklerinde hemen ölmüyorlardı Ateş etmeye devam ediyorlardı. Sonraki oynadığım çoğu oyunda bunu görmedim.

Konusu hele bambaşkaydı ingilice bilgin varmı bilmem ama ben türkçe yamayla geçen ay yine 2. kez bitirdim. Gayet başarılıydı.

lianxing

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hehe anlaşamıyoruz demişin ama single ını kötülemedimki bu oyunun ben kardiiiş , bende başlarda sinir oldum mw2 den sonra oynanış direk değişmişti hatta world at war daki gibi ( 5. call of duty) zorlaşmıştı silah dağa taşa gidiyodu ama sonra multisini bi oynadım vazgeçemiyorum, senaryoya diyeceğim yok heleki son görevdeki o dumuru yaşadıktan sonra , metal gear dan bu yana böyle enteresan senaryolara hasrettim. Asıl nokta ben anlatımda hata yapmışım single ı güzel ama multi oynadıktan sonra bi daha single ı açma ihtiyacı duymamam :D:D heleki 8 kill streak yapıp chopper gunner ın başına geçip karşı takımı kıyımdan geçirirsen bi kere demek istediğimi anlıyacaksın :D:D videolarına bi bak killstreaklar çok eğlenceli :D

Birde söylemeyi unuttum bende şöyle bi sorun peydah oldu artık eskisi gibi oyunları takip edip herşeyi oynayamıyorum resmen oyun bunalımına girdim açıkçası pek aramıyorumda yeni oyun.Sanırsam yaş kemale eriyor yapacak bişiyim yok. Nerde o eski counter günleri kafeye gidip 20 kişi sıra beklerdik :D:D

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Multi'nin zevki ayrı en son Left Of dead 1-2 yi multi yapmıştık tabi şifresiz oynayamadık zor geldik bende anlamadım :)

Serious Sam 3'i tek kişilik oynadım oldukça eğlenceliydi , Bizim cafeye yükletebilsek multisi harika olur.