BJK TV, Demirören'i yalanladı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Son günlerde sıkıntılı zamanlar geçiren Beşiktaş'ta, Alman teknik adam Schuster'in yerine alternatif isimler arandığı iddiaları kuvvetlenmeye başladı.

240220111214190029428.jpg

Özellikle Beşiktaşlı eski Yönetici İhsan Kalkavan'ın dün akşam BJK TV'de yaptığı açıklamalar bu konuda çok önemli ipuçları verdi.

Beşiktaş Kulübü'nün resmi televizyonu olan BJK TV'ye röportaj veren İhsan Kalkavan, konuşmasında Beşiktaş'ın Schuster'in yerine hoca aradığını belirtti.

İhsan Kalkavan, BJK TV'ye verdiği röportajında "Beşiktaşlı yönetici arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre yabancı teknik adam arayışı var. Ayrıca 2 tane de Türk teknik direktörün ismi geçiyor" ifadelerini kullandı.

BJK TV'nin banttan verdiği bu röportajda İhsan Kalkavan'ın sözlerinin makaslanmaması dikkatlerden kaçmadı.

Hatırlanacağı üzere Beşiktaş'ın kötü sonuçlar almasından sonra Başkan Yıldırım Demirören teknik direktör Schuster'in arkasında olduklarını belirtmişti.

Ancak İhsan Kalkavan'ın yaptığı bu konuşma ve Beşiktaş Kulübü'nün resmi yayın organı BJK TV'nin röportajın can alıcı kısmını makaslamadan yayınlaması kafalarda soru işaretleri yarattı.

MARATON

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Ben demiştim. Schuster taraftarla arasını açtığı an sonun geldiğini söyledim. En geç iki hafta... Bu akşam turu geçersek eğer bu süre uzayabilir.

Biz çok duyduk "hocamızın arkasındayız" sözlerini

yoksa schuster' i korkutmak mı istiyorlar

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören, yeter demiören, yetmez demirören

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
bjk yönetiminde kafasına göre iş yapan çok yönetici var...

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
İhsan Kalkavan güvenilir, camianın sevdiği bir isim ama bu açıklamaları Beşiktaş'a zarar verici nitelikte olmuş. Teknik direktör görevdeyken "Yönetici arkadaşlardan duyum aldım Schuster gidecek" demesi yanlış.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Tolunay - Abdullah avcı bu ikisinden biri gelirse güzel olur..Tabi şöyle ihtişamlı bir geçmişi olmayınca şana şhrete tamah edenler burun kıvırırlar bu isimlere ancak kimse anasının karnında kariyer yapmıyor..

Güç olsun Türk olsun:)

Ama shusterin gideceği haberlerine hiç inanmıyorum.Bu gece turu geçelim demiyorum, turu geçmeye yaklaşalım shustere alkış tutarım:)

senar1st

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Tolunay - Abdullah avcı bu ikisinden biri gelirse güzel olur..Tabi şöyle ihtişamlı bir geçmişi olmayınca şana şhrete tamah edenler burun kıvırırlar bu isimlere ancak kimse anasının karnında kariyer yapmıyor..

Güç olsun Türk olsun:)

Ama shusterin gideceği haberlerine hiç inanmıyorum.Bu gece turu geçelim demiyorum, turu geçmeye yaklaşalım shustere alkış tutarım:)

merak etme:)4-0 öne geçeriz saçma sapan defans hatası yapıp gol yeriz:) Üstelik son dakikalarda:D yaşadık bunu :D