senar1st
Profesör
- Katılım
- 4 Ocak 2010
- Mesajlar
- 2,551
- Reaksiyon puanı
- 14
- Puanları
- 0
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, katıldığı bir televizyon programında çok önemli açıklamalarda bulundu.
Transfer politikasından, stat projesine kadar siyah beyazlı taraftarların merak ettiği birçok konuya değinen Orman, Beşiktaşlı duruşundan taviz vermeyeceğini söyledi.
İşte Beşiktaş'ın çiçeği burnunda Başkanı Fikret Orman'ın yaptığı özel açıklamalardan bazı satır başları:
"QUARESMA İŞLEM BAŞLATMIŞTI"
*"Ricardo Quaresma parasını alamadığı için işlem başlatmıştı parasını ödedik. Eski futbolcumuz Nihat Kahveci de kulübe de çeşitli hukuksal işlemleri başlattı. Ama onu Nihat'la kendi aramızda çözeriz. Türkiye'ye geldiği zaman hallederiz."
*"Disiplinsiz hareketleri tasvip etmem. Para alamadığı zaman sorun eden oyuncular sahada da profesyonel olmasını bilecekler. Rakiplerin oyunlarına gelmeyecekler. Geliyorlarsa da bunun disiplin cezasını çekerler. Ben Almeida'ya değil ama Beşiktaş'ın bir futbolcusunun hata yapmasını tasvip etmiyorum"
*"Küçülmek" ibaresi Mali Genel Kurul'da söyledim. Bunu herkeste bir şok etkisi yaratsın diye söyledim. Silkelenip kendimize gelelim diye. Beşiktaş'ın 8 senedir gelirden fazla gideri var. Beşiktaş artık bunu yapmayacak. Geliri ne kadarsa harcaması da o olacak. Küçülmek ifadesini insanlar gerçekleri görsün diye söyledim. Bu vizyon olarak küçülmek demek değil.
*"Beşiktaş'ın Boluspor'a elenmemesi lazım. Bunun mazereti olmaz. Tamam birkaç ay paranı alamamış olabilirsin ama bunun mazereti olmaz. Bizim görevimiz zamanında planladığımız şekilde oyuncularımızın, onun haricinde bütün tedarikçilerimizin zamanında ücretlerini ödemektir. Biz ciddi bir müesseseyiz. 1903'te bu zamana Türkiye'nin en önemli camiasıyız. Bunu planlı yapmalıyız"
"500 MİLYON LİRA BORÇ..."
*"Geçmiş yönetimin bize bıraktığı borçlar var. Arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor şu an ancak 500 milyon lira civarında söyleniyor ancak bize göre biraz daha fazla gibi. 8 senelik dönemde yapılan harcamalar nereye gitti hepsine bakacağız. Çok fazla şaibe ve dedikodu var Beşiktaş camiası bunları merak ediyor."
*"Biz burda duygusal bir iş yapmıyoruz. Para konuşunca herkes profesyonel ama başarıszlık gelince duygusal oluyor. Avrupa'da teknik adamlar yöneticileri tanımaz bile. Ordakiler yalnız kalmıyor da Türkiye'deki hocalar mı yalnız kalıyor? Yöneticilik mazeret üretmek değildir. Ben de yüz tane mazeret bulurum. Herkes bir şey bulur ama işin özüne geldiğimizde yönetici çözüm bulmak işidir."
*"Carvalhal'i göndermek gibi bir niyetim yoktu. Ama bu benim bireysel kararım değil. Yönetim kurulu toplantısında yüzde 90 civarında Carvalhal'in gönderilmesi yönünde oy kullanıldı. Carvalhal çok iyi bir insan ama bir başarısızlık varsa bunun bedelini birilerinin ödemesi lazımdı."
"Tayfur hoca benim takımımın teknik direktörü. İnsan olarak, aile reisi olarak, bir Beşiktaşlı olarak acaip derecede severim. Az ve öz konuşur. Tayfur hoca şanssız bir dönem yaşadı. Bu takımın hocası zaten Tayfur Havutçu'ydu. Hocamız başarılı olacaktır. Beşiktaş önemli bir değer. Bu değeri kimsenin aşağı düşürmeye hakkı yok. Bu değeri yukarda tutacağına eminim."
EMRE BELÖZOĞLU GELECEK Mİ?
*"Ben Tayfur hocayla "hayırlı olsun"dan başka bir şey konuşmadım. Transferle ilgili başka arkadaşlar var. Onlar götürüyorlar bu işi. Benim önüme gelmiş bir şey yok şu an. Emre Belözoğlu'nun ile ilgili herhangi bir durum yok. Beşiktaş'a gelmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı da. Yasin Öztekin ile ilgili de bana gelen bir haber yok."
*"Ben ne zaman Beşiktaş kulübü teknik direktörü olursam Quaresma için gider ya da gitmez diyebilirim. Şu an böyle bir şey diyemem. Quaresma şu anda Beşiktaş'ın kontratlı futbolcusudur."
*"Beşiktaş'ta pahalı futbolcu da olacak ama bunu hak eden oyuncu olucak. Beşiktaş'ta alnının terini sahaya yansıtan futbolcular oynayacak. Benim oyuncularımın hepsi değerli. Daha önümüzde çok maç var ondan sonra konuşmak lazım bazı şeyleri"
*"Fernandes'e şahsi bir sempatim var. Ama ben duygularıma göre hareket edebileceğim bir makamda oturmuyorum. Ama ben Beşiktaş'ın menfaaeti neyi gerektiriyorsa ona karar veririm. Önceki yönetim böyle bir oyuncuyu 2 milyon euroya Beşiktaş'a kazandırıp iyi bir şey yapmışlar. Fernandes çok kaliteli bir oyuncu."
STAT KONUSU
*"Seçim zamanı twitter hesabım vardı ama ondan sonra kapattık. Şu anda bir hesabım yok. Genel olarak giden oyuncuyu geri alma prensibim yoktur. Beşiktaş'ın ekmeğini yiyen insanlar biraz da Beşiktaş'a ihanet etmeyecek. Bobo geldiğinde yıldız adayı olarak geldi ama sonradan uyanıklık yapmayacaklar."
*"En iyi oyuncularımın menajerliğini Mendez yapıyor. Ben daha önce hiç görmemiştim Mendez'i bu yüzden tanıştım. Ben Beşiktaş'ın menfaatleri neyi gerektirirse onu yaparım. Çok önemli ücretler ödediğim oyuncularımın menajeriyle tanışmak istedim bu yüzden buluştum. Ben bazı şeyleri somutluğa kavuşturmadan konuşmam. Onun dışında hava atmaya girer. Mendez'in dünya kulüplerinde futbolcusu olan inanılmaz bir menajer. Türkiye'de birtek Beşiktaş'la çalışıyor."
*"Beşiktaş Stadı, dünyanın en güzel stadı. Beşiktaş halkın takımı ve Türkiye'nin en eski camiası. İnönü Stadyumu gerçekten inanılmaz bir lokasyonda ve bize ait olduğu için Beşiktaş'a mensup birisi olarak gurur duyduğum bir yapı. Ancak bugünkü çağın gerekliliklerini yerine getiremiyor. Bu hem emniyet hem de lüks açıdan yerine getiremiyor. Beşiktaş Kulübü'nün bir alışveriş merkezi yapma misyonu yoktur. Beşiktaş'ın çağdaş bir stat yapma misyonu vardır. Şu anki stadımızın tuvaletinde, restoranlarında, otoparkında kısacası her yerinde sıkıntı var. O dokuyu bozmayacak, oraya uygun aynı şekilde bir stat yapmak istiyoruz. Orada alışveriş merkezi yapmak gibi bir amacımız yoktur. Mümkünse kapasiteyi de arttırmak isteriz."
*"Beşiktaş halkı rahatsız edecek bir projenin içinde olmaz. En azından benim yönettiğim kulüpte olmaz. Kültür Bakanı'mız çok beyefendi birisi. Biz iletişimimizi iyi sağlarız, o da bizi sever. Çözeriz bu işi. Bizim aklımızda yeni bir stat yapmak var. Türkiye'nin önemli bir mensubunun taraftarlarımızla karşı karşıya gelmesi beni memnun etmez. Ben de Karadenizli olduğum için ayrı bir sempatim var kendisine. "
'BAŞBAKAN BİZİM İÇİN ŞANS'
*"Yarın Başbakan ile Çin'e gidiyoruz. Çok büyük bir şans Başbakan'ın sporun içinden gelmesi. Türkiye'de yapılan tüm statlar 1960 yılından kalmak. Sadece F.Bahçe kendi imkanlarıyla yaptı. Ondan sonra yapılan tüm yenilikler bu hükümet sayesinde oldu. Kendisine stat konusunda fikirlerimizi anlatıp desteğini isteyeceğiz. Bütün kulüpler stadını yapıyorken biz de yapalım diyoruz."
*"Stadın bazı bölümlerinde biletlerimiz pahalı ama gelecek sezon adil bir kombine fiyatlandırması yapacağız. VIP veya Numaralı'daki bölümleri arttırıp bazı yerleri ucuzlatabiliriz. "
*"Bursaspor sorununu çözeriz. Bence toplumsal barışa ihtiyaç var. Şikelerin konuşulduğu yerde bazı şeylerin geride kalmış olması gerek. Bize yakışmıyor. Bizim toplumsal bir spor barışına ihtiyacımız var. Burda bana bir görev düşüyorsa seve seve yaparım. Karşımda Bursaspor yönetimi anlamında böyle bir irade görürsem çözeriz bu işi. Somut olarak ne yapabiliriz olarak konuşuruz. İbrahim Yazıcı gelir bizi ziyaret eder örneğin biz de gider onları ziyaret ederiz. Beraber bu işleri nasıl çözeriz diye konuşuruz. En önemli şey niyettir.
*"Yıldırım Demirören benim çok eski arkadaşımdır. 2000 yönetiminde de beraber girdik. Yıldırım Demirören ile bizim ayrı düştüğümüz tek konu Beşiktaş'a bakış açımız. Ben hayatımda hep tırmalayarak bir yerlere geldim. Arayarak, emek sarfederek bir şeyler olduğuna inanırım. Demirören ise futbolun popüler tarafını seviyor. Ben bunu kabul ederim ama daha planlı olmasını isterim. Yoksa Yıldırım Demirören çok iyi bir Beşiktaşlı'dır"
"HAYATIMDAKİ EN ÖNEMLİ MAKAMDAYIM..."
*"Benim için hayattaki en önemli konumda bulunuyorum. En mutlu yerdeyim. Çok büyük keyif alıyorum. İnşallah önümüzdeki süreci iyi yöneteceğiz. Kendi açımdan çok iyi bir yerde olduğumu düşünüyorum. Bu makamda daha ilerisi yok benim için."
*""Ben genel itibariyle hocanın da futbolcunun da yerlisini severim. Milliyetçi tarafım bu. Yerli oyuncuya sempatim vardır. Ama her şeyin özünde iyiye sempatim vardır. Böyle bir kıstasım yok ama yerli severim."
"Altyyapıya önem vereceğiz, sahip çıkacağız. Ama bu uzun süreçli bir şeydir. Önümüzdeki sene 10 kişi gelecek gibi beklenmesin. Bu konulara çok ilgiliyim. Dünyada altyapıya yatırım yapan kulüplerin hepsini bilirim. Bununla ilgili kitaplar okumuşumdur. Altyapı illa kendiniz yetiştireceksin diye bir şey yok. Yerli veya yabancı olur."
*""Kartal Yuvaları'ndaki kaliteyi arttıracağız ve yaygınlaşacağız. Beşiktaş kendi mağazaları üzerinden yayılacak. Bu konuyla ilgili yöneticilerimizin başarılı olacağına inanıyorum."
*"En çok istediğim şey toplumla barışık Beşiktaşlılar'ın da beğeneceği bir stat yapmak hedefim. Galatasaray'ın stadının mimarını ben bulmuştum ilk olarak. Ümraniye Tesisleri'ni ben yaptım, çok emeğim vardır. Artık konuşmak değil, icraat zamanı."
"Benim genel prensibimdir. İşten çıkanı bir daha geri almam. Ama ben bir teknik adam değilim. Teknik heyetin bir isteği olursa Beşiktaş'ın prensipleri öne çıkar. En önem verdiğim şeylerden birisi Beşiktaşlı duruşudur. Bundan asla taviz vermem. O konularda hiç eğilip bükülmem."
"F.BAHÇE STADI'NDA DA OYNARIZ"
*"İnönü Stadı yıkılınca İstanbul'un başka statlarında oynayabiliriz. Fenerbahçe Stadı'nda da oynarız. Bizim için neresi olursa orada oynarız."
*"Hocanın verdiği aynen transfer ederiz diye bir şey yok. Hocalar ayrılıyor siz o adamlarla kalıyorsunuz. Hocaya göre takım yapamayız. Ama uzun vadeli stratejiler yapacağız. Slaven Bilic ile hiç görüşmedik. Yönetim kurulunda bile sözü edilmedi. "
KAynak
Transfer politikasından, stat projesine kadar siyah beyazlı taraftarların merak ettiği birçok konuya değinen Orman, Beşiktaşlı duruşundan taviz vermeyeceğini söyledi.
İşte Beşiktaş'ın çiçeği burnunda Başkanı Fikret Orman'ın yaptığı özel açıklamalardan bazı satır başları:
"QUARESMA İŞLEM BAŞLATMIŞTI"
*"Ricardo Quaresma parasını alamadığı için işlem başlatmıştı parasını ödedik. Eski futbolcumuz Nihat Kahveci de kulübe de çeşitli hukuksal işlemleri başlattı. Ama onu Nihat'la kendi aramızda çözeriz. Türkiye'ye geldiği zaman hallederiz."
*"Disiplinsiz hareketleri tasvip etmem. Para alamadığı zaman sorun eden oyuncular sahada da profesyonel olmasını bilecekler. Rakiplerin oyunlarına gelmeyecekler. Geliyorlarsa da bunun disiplin cezasını çekerler. Ben Almeida'ya değil ama Beşiktaş'ın bir futbolcusunun hata yapmasını tasvip etmiyorum"
*"Küçülmek" ibaresi Mali Genel Kurul'da söyledim. Bunu herkeste bir şok etkisi yaratsın diye söyledim. Silkelenip kendimize gelelim diye. Beşiktaş'ın 8 senedir gelirden fazla gideri var. Beşiktaş artık bunu yapmayacak. Geliri ne kadarsa harcaması da o olacak. Küçülmek ifadesini insanlar gerçekleri görsün diye söyledim. Bu vizyon olarak küçülmek demek değil.
*"Beşiktaş'ın Boluspor'a elenmemesi lazım. Bunun mazereti olmaz. Tamam birkaç ay paranı alamamış olabilirsin ama bunun mazereti olmaz. Bizim görevimiz zamanında planladığımız şekilde oyuncularımızın, onun haricinde bütün tedarikçilerimizin zamanında ücretlerini ödemektir. Biz ciddi bir müesseseyiz. 1903'te bu zamana Türkiye'nin en önemli camiasıyız. Bunu planlı yapmalıyız"
"500 MİLYON LİRA BORÇ..."
*"Geçmiş yönetimin bize bıraktığı borçlar var. Arkadaşlarımız çalışmalar yapıyor şu an ancak 500 milyon lira civarında söyleniyor ancak bize göre biraz daha fazla gibi. 8 senelik dönemde yapılan harcamalar nereye gitti hepsine bakacağız. Çok fazla şaibe ve dedikodu var Beşiktaş camiası bunları merak ediyor."
*"Biz burda duygusal bir iş yapmıyoruz. Para konuşunca herkes profesyonel ama başarıszlık gelince duygusal oluyor. Avrupa'da teknik adamlar yöneticileri tanımaz bile. Ordakiler yalnız kalmıyor da Türkiye'deki hocalar mı yalnız kalıyor? Yöneticilik mazeret üretmek değildir. Ben de yüz tane mazeret bulurum. Herkes bir şey bulur ama işin özüne geldiğimizde yönetici çözüm bulmak işidir."
*"Carvalhal'i göndermek gibi bir niyetim yoktu. Ama bu benim bireysel kararım değil. Yönetim kurulu toplantısında yüzde 90 civarında Carvalhal'in gönderilmesi yönünde oy kullanıldı. Carvalhal çok iyi bir insan ama bir başarısızlık varsa bunun bedelini birilerinin ödemesi lazımdı."
"Tayfur hoca benim takımımın teknik direktörü. İnsan olarak, aile reisi olarak, bir Beşiktaşlı olarak acaip derecede severim. Az ve öz konuşur. Tayfur hoca şanssız bir dönem yaşadı. Bu takımın hocası zaten Tayfur Havutçu'ydu. Hocamız başarılı olacaktır. Beşiktaş önemli bir değer. Bu değeri kimsenin aşağı düşürmeye hakkı yok. Bu değeri yukarda tutacağına eminim."
EMRE BELÖZOĞLU GELECEK Mİ?
*"Ben Tayfur hocayla "hayırlı olsun"dan başka bir şey konuşmadım. Transferle ilgili başka arkadaşlar var. Onlar götürüyorlar bu işi. Benim önüme gelmiş bir şey yok şu an. Emre Belözoğlu'nun ile ilgili herhangi bir durum yok. Beşiktaş'a gelmesi konusunda bir görüşmemiz olmadı da. Yasin Öztekin ile ilgili de bana gelen bir haber yok."
*"Ben ne zaman Beşiktaş kulübü teknik direktörü olursam Quaresma için gider ya da gitmez diyebilirim. Şu an böyle bir şey diyemem. Quaresma şu anda Beşiktaş'ın kontratlı futbolcusudur."
*"Beşiktaş'ta pahalı futbolcu da olacak ama bunu hak eden oyuncu olucak. Beşiktaş'ta alnının terini sahaya yansıtan futbolcular oynayacak. Benim oyuncularımın hepsi değerli. Daha önümüzde çok maç var ondan sonra konuşmak lazım bazı şeyleri"
*"Fernandes'e şahsi bir sempatim var. Ama ben duygularıma göre hareket edebileceğim bir makamda oturmuyorum. Ama ben Beşiktaş'ın menfaaeti neyi gerektiriyorsa ona karar veririm. Önceki yönetim böyle bir oyuncuyu 2 milyon euroya Beşiktaş'a kazandırıp iyi bir şey yapmışlar. Fernandes çok kaliteli bir oyuncu."
STAT KONUSU
*"Seçim zamanı twitter hesabım vardı ama ondan sonra kapattık. Şu anda bir hesabım yok. Genel olarak giden oyuncuyu geri alma prensibim yoktur. Beşiktaş'ın ekmeğini yiyen insanlar biraz da Beşiktaş'a ihanet etmeyecek. Bobo geldiğinde yıldız adayı olarak geldi ama sonradan uyanıklık yapmayacaklar."
*"En iyi oyuncularımın menajerliğini Mendez yapıyor. Ben daha önce hiç görmemiştim Mendez'i bu yüzden tanıştım. Ben Beşiktaş'ın menfaatleri neyi gerektirirse onu yaparım. Çok önemli ücretler ödediğim oyuncularımın menajeriyle tanışmak istedim bu yüzden buluştum. Ben bazı şeyleri somutluğa kavuşturmadan konuşmam. Onun dışında hava atmaya girer. Mendez'in dünya kulüplerinde futbolcusu olan inanılmaz bir menajer. Türkiye'de birtek Beşiktaş'la çalışıyor."
*"Beşiktaş Stadı, dünyanın en güzel stadı. Beşiktaş halkın takımı ve Türkiye'nin en eski camiası. İnönü Stadyumu gerçekten inanılmaz bir lokasyonda ve bize ait olduğu için Beşiktaş'a mensup birisi olarak gurur duyduğum bir yapı. Ancak bugünkü çağın gerekliliklerini yerine getiremiyor. Bu hem emniyet hem de lüks açıdan yerine getiremiyor. Beşiktaş Kulübü'nün bir alışveriş merkezi yapma misyonu yoktur. Beşiktaş'ın çağdaş bir stat yapma misyonu vardır. Şu anki stadımızın tuvaletinde, restoranlarında, otoparkında kısacası her yerinde sıkıntı var. O dokuyu bozmayacak, oraya uygun aynı şekilde bir stat yapmak istiyoruz. Orada alışveriş merkezi yapmak gibi bir amacımız yoktur. Mümkünse kapasiteyi de arttırmak isteriz."
*"Beşiktaş halkı rahatsız edecek bir projenin içinde olmaz. En azından benim yönettiğim kulüpte olmaz. Kültür Bakanı'mız çok beyefendi birisi. Biz iletişimimizi iyi sağlarız, o da bizi sever. Çözeriz bu işi. Bizim aklımızda yeni bir stat yapmak var. Türkiye'nin önemli bir mensubunun taraftarlarımızla karşı karşıya gelmesi beni memnun etmez. Ben de Karadenizli olduğum için ayrı bir sempatim var kendisine. "
'BAŞBAKAN BİZİM İÇİN ŞANS'
*"Yarın Başbakan ile Çin'e gidiyoruz. Çok büyük bir şans Başbakan'ın sporun içinden gelmesi. Türkiye'de yapılan tüm statlar 1960 yılından kalmak. Sadece F.Bahçe kendi imkanlarıyla yaptı. Ondan sonra yapılan tüm yenilikler bu hükümet sayesinde oldu. Kendisine stat konusunda fikirlerimizi anlatıp desteğini isteyeceğiz. Bütün kulüpler stadını yapıyorken biz de yapalım diyoruz."
*"Stadın bazı bölümlerinde biletlerimiz pahalı ama gelecek sezon adil bir kombine fiyatlandırması yapacağız. VIP veya Numaralı'daki bölümleri arttırıp bazı yerleri ucuzlatabiliriz. "
*"Bursaspor sorununu çözeriz. Bence toplumsal barışa ihtiyaç var. Şikelerin konuşulduğu yerde bazı şeylerin geride kalmış olması gerek. Bize yakışmıyor. Bizim toplumsal bir spor barışına ihtiyacımız var. Burda bana bir görev düşüyorsa seve seve yaparım. Karşımda Bursaspor yönetimi anlamında böyle bir irade görürsem çözeriz bu işi. Somut olarak ne yapabiliriz olarak konuşuruz. İbrahim Yazıcı gelir bizi ziyaret eder örneğin biz de gider onları ziyaret ederiz. Beraber bu işleri nasıl çözeriz diye konuşuruz. En önemli şey niyettir.
*"Yıldırım Demirören benim çok eski arkadaşımdır. 2000 yönetiminde de beraber girdik. Yıldırım Demirören ile bizim ayrı düştüğümüz tek konu Beşiktaş'a bakış açımız. Ben hayatımda hep tırmalayarak bir yerlere geldim. Arayarak, emek sarfederek bir şeyler olduğuna inanırım. Demirören ise futbolun popüler tarafını seviyor. Ben bunu kabul ederim ama daha planlı olmasını isterim. Yoksa Yıldırım Demirören çok iyi bir Beşiktaşlı'dır"
"HAYATIMDAKİ EN ÖNEMLİ MAKAMDAYIM..."
*"Benim için hayattaki en önemli konumda bulunuyorum. En mutlu yerdeyim. Çok büyük keyif alıyorum. İnşallah önümüzdeki süreci iyi yöneteceğiz. Kendi açımdan çok iyi bir yerde olduğumu düşünüyorum. Bu makamda daha ilerisi yok benim için."
*""Ben genel itibariyle hocanın da futbolcunun da yerlisini severim. Milliyetçi tarafım bu. Yerli oyuncuya sempatim vardır. Ama her şeyin özünde iyiye sempatim vardır. Böyle bir kıstasım yok ama yerli severim."
"Altyyapıya önem vereceğiz, sahip çıkacağız. Ama bu uzun süreçli bir şeydir. Önümüzdeki sene 10 kişi gelecek gibi beklenmesin. Bu konulara çok ilgiliyim. Dünyada altyapıya yatırım yapan kulüplerin hepsini bilirim. Bununla ilgili kitaplar okumuşumdur. Altyapı illa kendiniz yetiştireceksin diye bir şey yok. Yerli veya yabancı olur."
*""Kartal Yuvaları'ndaki kaliteyi arttıracağız ve yaygınlaşacağız. Beşiktaş kendi mağazaları üzerinden yayılacak. Bu konuyla ilgili yöneticilerimizin başarılı olacağına inanıyorum."
*"En çok istediğim şey toplumla barışık Beşiktaşlılar'ın da beğeneceği bir stat yapmak hedefim. Galatasaray'ın stadının mimarını ben bulmuştum ilk olarak. Ümraniye Tesisleri'ni ben yaptım, çok emeğim vardır. Artık konuşmak değil, icraat zamanı."
"Benim genel prensibimdir. İşten çıkanı bir daha geri almam. Ama ben bir teknik adam değilim. Teknik heyetin bir isteği olursa Beşiktaş'ın prensipleri öne çıkar. En önem verdiğim şeylerden birisi Beşiktaşlı duruşudur. Bundan asla taviz vermem. O konularda hiç eğilip bükülmem."
"F.BAHÇE STADI'NDA DA OYNARIZ"
*"İnönü Stadı yıkılınca İstanbul'un başka statlarında oynayabiliriz. Fenerbahçe Stadı'nda da oynarız. Bizim için neresi olursa orada oynarız."
*"Hocanın verdiği aynen transfer ederiz diye bir şey yok. Hocalar ayrılıyor siz o adamlarla kalıyorsunuz. Hocaya göre takım yapamayız. Ama uzun vadeli stratejiler yapacağız. Slaven Bilic ile hiç görüşmedik. Yönetim kurulunda bile sözü edilmedi. "
KAynak