BJK Bursa maçını kim kazanır?

Timsahlar mı Kartallar mı? Zirve mücadelesinde sonuç ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    97
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

YasO

Asistan
Katılım
15 Aralık 2009
Mesajlar
358
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yarın Beşiktaş ile karşı karşıya geleceklerini belirterek, alacakları bir galibiyetin kendilerini lider yapabileceğini bildirdi.

Sağlam, İnegöl Eğitim Sevenler Derneği ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Zeki Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesinde ortaklaşa düzenlediği ''Futbolun Toplum Hayatındaki Yeri'' konulu seminerde, toplumun spora izleyici olarak ilgi duyduğunu, spor yapmadığını belirtti.
Kendisinin futbolcu iken üniversite eğitimini geri plana atmadığını dile getiren Sağlam, ''Yüksek lisansımı da 19 Mayıs Üniversitesi'nde tamamladım. Şimdilerde gençler futbola başladıkları zaman eğitimi ikinci plana atıyorlar. Aileler, bu konuda çocuklarını ne yazık ki yönlendirmiyorlar'' dedi.
Sağlam'ın çocuk ve gençlerin spor yapmaları ve eğitimini de mutlaka en iyi şekilde tamamlamaları konusunda tavsiyelerinin ardından soru-cevap bölümüne geçildi.
''MİLLİ TAKIMI ŞU AN DÜŞÜNMÜYORUM''
Bursaspor'da mutlu olduğunu ifade eden Sağlam, ''Milli Takım'ı şu an düşünmüyorum. Kulübümle 2 yıllık bir sözleşmem var. Milli Takım'da yer almayı herkes ister, ama şu an için değil. İleride belki olabilir, ama şu an için düşünmüyorum'' diye konuştu.
''Hem Milli Takım hem Bursaspor olamaz mı?'' şeklindeki soruyu ise Sağlam, ''İki takımı çalıştırma anlayışını kabul etmiyorum. Bir takımı çalıştırıyorsanız sadece ona odaklanmalısınız. Ben hem Milli Takım hem de kulüp takımını çalıştırma anlayışını kabul etmiyorum'' şeklinde yanıtladı.
Bursaspor'un şampiyonluğunun konuşulmasının hoş olduğunu, ama 2 maç kazanıldığında şampiyonluktan bahsedilmesinin doğru olmadığını ifade eden Sağlam, şunları kaydetti:
''Geçen sezonu 6. sırada tamamladık. Bizim hedefimiz sürekliliği sağlamak. Onun için de bu sezon geçen yılki başarıyı korumayı hatta üstünde olmayı hedefliyoruz. Şu an için iyi durumdayız. Cuma günü Beşiktaş ile karşı karşıya geleceğiz. Alacağımız bir galibiyet bizi ilk yarıda lider de yapabilir. Şu an takımda ciddi bir heyecan var ve bu heyecanı sezon sonuna kadar götürmek istiyoruz. Şampiyonluk çok kolay bir hadise değildir. Şampiyon olmak için kent olarak birlikte olmanız gerekir. Plan, program ve yapılanma ile alakalı bir durumdur. Şu an şampiyonluk konuşmak, takım ve taraftar üzerinde bir baskıya sebep olabilir.''




http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=65474
 

selcukbrs

Asistan
Katılım
8 Kasım 2009
Mesajlar
198
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
tamam canım ben çıkıyorum biliyorsun bu gün özlüceye gidicez kısmetse inş bi aksilik olmazsa eğer onun için hazırlanmam lazım hem bazı işlerimde var onları halledeyim ben oky görüşürüz k.i.b kolay gelsin bye
 

selcukbrs

Asistan
Katılım
8 Kasım 2009
Mesajlar
198
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
hadi hocam sana güvenimiz tam gönül isterdiki galibiyetimiz orda beraber kutlayalım ama işte bazı iç güçler bizi istemediler gene ama size inanıyoruz galibiyetle dönün yalovada gene karşılıcaz sizleri
 

YasO

Asistan
Katılım
15 Aralık 2009
Mesajlar
358
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Beşiktaş ile Bursaspor, lig tarihinde yarın 81. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında, Bursaspor'un ilk kez Birinci Lig'de mücadele etmeye başladığı 1967-1968 sezonundan bu yana yapılan toplam 80 lig maçından 31'ini Beşiktaş, 14'ünü Bursaspor kazanırken, 35 maç da berabere sonuçlandı.

Siyah-beyazlıların ligdeki toplam 100 golüne, yeşil-beyazlılar 69 golle karşılık verdi.
İki takım arasında geçen sezon yapılan maçlar Bursa ve İstanbul'da 0-0 tamamlandı.

-BEŞİKTAŞ'IN SAHASINDAKİ MAÇLAR-

Beşiktaş, sahasında yaptığı lig maçlarında, Bursaspor'a karşı galibiyet sayısında büyük üstünlük kurdu.
İki takım arasında İstanbul'da yapılan 38 maçın 20'sini Beşiktaş, 3'ünü Bursaspor kazanırken, 15 maç da berabere sonuçlandı.
BJK İnönü Stadı'ndaki lig maçlarında Beşiktaş toplam 59, Bursaspor ise 24 gol attı.
Bu arada, iki takım arasında 1998-1999 sezonunda İstanbul'da yapılması gereken karşılaşma, siyah-beyazlı takımın cezası nedeniyle İzmir'de oynandı ve 3-3 bitti. 2007-2008 sezonunda ise yine Beşiktaş'ın cezası nedeniyle Adana'da yapılan maçı Beşiktaş 3-0 kazandı.

-SAHASINDA 11 MAÇTIR YENİLMİYOR-

Beşiktaş, evinde 15 yılı aşkın süredir Bursaspor'a karşı lig maçı yitirmiyor.
En son 1994-1995 sezonunun ilk yarısında, 25 Eylül 1994 tarihinde İstanbul'da yapılan lig maçında Bursaspor'a 2-1 yenilen siyah-beyazlılar, daha sonra 15 yılı aşan süre içinde evinde yaptığı 11 karşılaşmada da rakibine boyun eğmedi. Bu 11 karşılaşmanın 8'ini kazanan Beşiktaş, 3'ünde ise berabere kaldı.

-Bursaspor TARİHİ HEZİMET YAŞATTI-

Beşiktaş, lig tarihinde şimdiye dek en farklı skorlu yenilgisini Bursaspor karşısında aldı.
1980-1981 sezonunda, 7 Eylül 1980 tarihinde Bursa'da yapılan maçı 5-0 kazanan Bursaspor, Beşiktaş'a tarihi hezimeti yaşattı.

-80 MAÇTAN 35'İ BERABERE-

Beşiktaş ile Bursaspor takımları arasında ligdeki maçlarda beraberliklerin çokluğu dikkati çekiyor.
İki takım arasında geride kalan 80 lig maçından 35'i beraberlikle sonuçlandı.
Beşiktaş-Bursaspor maçlarından 17'si 0-0, 9'u 2-2, 8'i 1-1, 1'i de 3-3 sona erdi.

http://spor.haberler.com/kara-kartal-timsah-a-karsi-haberi/http://http://spor.haberler.com/kara-kartal-timsah-a-karsi-haberi/
 

YasO

Asistan
Katılım
15 Aralık 2009
Mesajlar
358
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
İnönü Stadı’nda yarın akşam oynanacak Beşiktaş maçı arifesinde, her hafta yaptığımız Maç Masası’ndan bir gün önce, bu kez sanat ve spor camiasının ünlü isimlerden bu önemli karşılaşma öncesi yorumlar ve skor tahminleri aldık.
Bursa’dan yetişen ünlü sanatçılar, yeşil beyazlı takımın bu sezon büyük bir çıkış yaptığına dikkat çekerek, “Bu sezon zirveye oynayan Timsah’a güveniyoruz. Beşiktaş’ı İnönü’de yeneceğimize inanıyorum” şeklinde konuştular.
İstanbullu spor yazarları ve Bursa’da daha önce görev yapmış teknik adamlar da, bu maçın çok zorlu geçebileceğini belirterek, Bursaspor’un İnönü’de kazanmasının sürpriz sayılmayacağı yönünde görüş bildirdiler.
Sanat ve spor dünyasının şöhretli isimleri Beşiktaş-Bursaspor maçı öncesi bakın OLAY’a neler söyledi:
ERDAL ÖZYAĞCILAR (Aktör): Benim memleketimin takımı olan Bursaspor’un, İstanbul’da Beşiktaş’ı yeneceğini tahmin ediyorum. Çünkü bu sezon zirveyi mesken tutan Bursaspor müthiş bir performans sergiliyor. İçimden bir ses İnönü Stadı’nda Bursaspor 2-1 kazanır diyor.
ERKAN CAN (Aktör): İnönü’deki bu karşılaşma bence çok zorlu geçmeye aday görünüyor. Çünkü iki takım da kazanmak için mücadele edecek. Ama Bursa’da yıllarca yaşamış biri olarak, benim gönlümden beraberlik geçiyor. Tahminim bu maç 0-0 eşitlikle tamamlanır.
HADİSE (Sanatçı): Benim futbolla fazla ilgim yok. Öyle özellikle bir takım da tutmuyorum. Ama ‘Timsah’ sembolüyle tanıdığım ve bu yıl başarılı sonuçlar alan Bursaspor bana sempatik geliyor. İyi oynayan kazansın!..
TARIK TARCAN (Aktör- TV Sunucusu): Bursaspor tarihte Beşiktaş’a her zaman ters gelmiş, baskın olan taraf daima Bursaspor olmuştur. Bu geleneğin bu hafta da değişmeyeceğine inanıyorum. Doğup büyüdüğüm, gençlik yıllarımın geçtiği kentimin takımı Bursaspor, Beşiktaş’a İnönü’de kolay teslim olmaz. Maçı da Bursaspor alır.
Tahminim Bursaspor 2-1 kazanır.
EZEL AKAY (Sinema Yönetmeni): Bursalı bir yönetmen olarak, bu maçın berabere biteceğini düşünüyorum. Bursaspor yenerse Avrupa kupalarına katılma yolunda çok büyük avantaj elde eder. Zaten Timsah’ı bu sezon çok beğeniyorum. Bursaspor’un bu sezon yolu çok açık. Maçın 1-1 berabere sonuçlanacağını tahmin ediyorum.
HÜLYA AVŞAR (Sanatçı): Ben Beşiktaşlı olduğum için Kartal’ın yenmesini isterim. Ama bu sezon Bursaspor, Ertuğrul Sağlam ile çok başarılı... Zor bir maç olacağını tahmin ediyorum. Kalbimden Beşiktaş’ın 1-0’lık galibiyeti geçiyor.
MURAT PARASAYAR (Oyuncu-Manken): İnönü’ye Bursaspor’un iddialı gitmesi çok önemli bir faktör. Zaten bütün Türkiye Bursa’nın iddiasını kabul ediyor. Bu da bana büyük gurur veriyor. Beşiktaş’ı mağlup etmemek için hiçbir sebep yok. Takımın özgüveni var. Taraftar takıma ve Ertuğrul Sağlam’a güveniyor. Kendimizden emin ve güzel oynayacağımıza inanıyorum. Gönlümden kazanmak geçiyor, ama beraberlik de kötü sonuç olmaz. Sercan’ın formu da skorda belirleyici olur.
ESAT YILMAER (Spor Yazarı): İki takım açısından çok zorlu geçer. Geçmişte yaşanan olaylara bakıldığında bu maçın iki takımın şanına yakışır şekilde centilmence oynanması en büyük dileğim. Zirveyi zorlayan iki takımın mücadelesinde, önce dostluk, sonra iyi oynayan kazansın. Ayrıca Bursaspor’un İnönü’den 1 veya 3 puan çıkarması hiç de sürpriz olmaz. Skor tahminime gelince, ben önce beraberlik diyorum.
MEHMET DEMİRKOL (Spor Yazarı): Beşiktaş son 2 maçtır daha açık bir oyun oynuyor. Bu oyununu sürdürürse Bursaspor’un geniş alanda rakibini zorlayacağını ve gol bulabileceğini düşünmüyorum. Bu tarzda Bursaspor yüzde 51 favori olabilir. Ancak Mustafa Denizli, bu stratejiyi değiştirip eskiye de dönebilir. Bursaspor erken bir gol bulursa da maçı kazanır. Skor tahmini vermem zor. Çünkü çok ortada bir maç olacak.
ALPASLAN ÖZMOL (Oyuncu) : Hasta bir Bursaspor taraftarı olarak Timsah’ın İnönü’de Kartal’ı avlayacağından hiç kuşkum yok! Başta hocamız Ertuğrul Sağlam olmak üzere yeşil beyazlı futbolcularımıza çok güveniyorum. Sanki Bursaspor 2-1 kazanacakmış gibi içime doğuyor. Zaten Bursaspor kazansın herkese çaylar benden!..
ASUMAN KRAUSE (Manken-Şarkıcı): Gerçekten sonucunu önceden kestirmenin çok zor olduğu bir maç bu. Beşiktaş kendi saha ve seyircisi önünde favori gibi gözükse de, bu sezon çok başarılı oynayan Bursaspor’un Kartal’a sürpriz yapacağını tahmin ediyorum. Ben futbol uzmanı falan değilim ama, sanki Timsah kazanır gibime geliyor.
ERCÜMENT ŞAHİN (Bursasporlu Eski Futbolcu) : Bursaspor’un devreyi zirvedeki grupta bitirmesi açısından çok önemli bir maç. Ama korkulacak bir maç da değil. Çünkü Beşiktaş kazanabilme adına daha fazla baskı altında olacak. Bizim ise takım savunmamız yerine oturdu. Beşiktaş’a fazla alan bırakmazsak, rakip de çok fazla pozisyona giremez. Bence bu maç en kötü berabere biter. Ama galibiyet de sürpriz sayılmaz. Futbolcu kardeşlerime güveniyorum ve özellikle de Sercan’dan bu maçta gol ve patlama bekliyorum.
RAŞİT ÇETİNER (Teknik Direktör): İki takımın da kazanması gereken bir maç. Beşiktaş artık 3 puan istiyor. Bursaspor da zirveyi zorluyor. Zevkli bir mücadele olur. Zaten Bursaspor dirençli ve etkin bir şekilde ani atağa çıkan bir takım. Umarım, son yıllarda yaşanan o gerginlik ortamı ortadan kalkar ve centilmence geçecek bol gollü bir maç izleriz. Ama herkes bilir, Bursaspor’un benim gönlümdeki yer çok ayrı. Skor açısından tahmin yapmak istemiyorum.
GÜRCAN BİLGİÇ (Spor Yazarı): Sezonun belki de en keyifli maçı olacak. Çünkü iki takım da kontrollü oynamayı ve hücum etmeyi seviyorlar. İki ekip de az gol yiyor. Hızlı ve etkili hücumcuları var. Eğer Bursaspor İnönü ambiansını sindirebilirse, güzel bir sonuç alarak ligdeki iddiasını da kanıtlar. Bu maç sanki bana 2-2 biter gibi geliyor.
ENGİN İPEKOĞLU (Teknik Direktör): Beşiktaş istikrarsız bir tablo çiziyor. Özellikle gol bölgelerinde sıkıntıları var. Bursaspor ise Ertuğrul Sağlam’la inanılmaz bir çıkışa geçti ve Bursa kentine yakışır bir şekilde zirveyi zorluyor. Sağlam’ın elinde genç ve yetenekli futbolcular var. Keyifli bir maç olur. Bence favorisi olmayan ve derbi niteliğinde bir maç olduğu için bu randevudan her türlü sonuç çıkabilir. Zaten beraberliği düşük bir ihtimal olarak görüyorum.
BARBAROS ÇIDAL (Cine 5 Spor Müdürü) : Beşiktaş-Bursaspor maçı dengede geçer ve bence 1-1 berabere biter. Savunması iyi olan iki takımın maçına teknik açıdan baktığımızda, bence ibre beraberliği gösteriyor. Sonuçta, defans hatası ile karşılıklı goller de gelebilir.




http://www.olay.com.tr/Sayfa.php?Git=Haber&id=29632
 

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Katılım
29 Haziran 2007
Mesajlar
64,457
Reaksiyon puanı
529
Puanları
0
Mesajlarınızda seviyeyi düşürmeyiniz. Hakaret içeren mesajlar silinecektir...
 

Osmanli_Bursam

Doçent
Katılım
9 Temmuz 2009
Mesajlar
765
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Takımımız Hilton hotele geliyor Osmanbeye Ünitimsah orada olacaktır :)
 

Osmanli_Bursam

Doçent
Katılım
9 Temmuz 2009
Mesajlar
765
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Sağlam ve Talebelerine Müthiş Uğurlama

İzleyeceğimiz videonun buraya gömülmesini ve Bursaspor taraftarının takımını İnönü'ye nasıl yolcu ettiğini görmek ister misiniz?

Hangi takımdan olursanız olun arkadaşlar bu sevda delicesine bir aşk değilmidir?

İşte biz Bursayı böyle seviyoruz
Teksaslı kardeşlere selamlar

http://www.bursasportv.com/index/video/vid/2064/Muhtesem_Ugurlama


16233_105564382791779_100000146526122_137623_522975_n.jpg
 

Osmanli_Bursam

Doçent
Katılım
9 Temmuz 2009
Mesajlar
765
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Timsahlar deplasmandan 3 puan alır Bursaya döner!
bar2-l.gif
bar2.gif
bar2-r.gif
clear.gif
38 47,50% Kartallar Sahasında kazanarak bitirir!
bar3-l.gif
bar3.gif
bar3-r.gif
clear.gif
29 36,25% Ne timsaha ne kartala yarar! (berabere)
bar4-l.gif
bar4.gif
bar4-r.gif
clear.gif
13 16,25%
SDN Forumun üyeleri genelde Bursadan yana kullanmış hayırlısı olsun bakalım :)
BJK maçı sanıldığından zorlu geçecek.
3 puan almak istiyoruz ama taş gibi kapanan bir BJK var umarım Kayserideki hatalar zincirini kırarız yoksa kötü Beşiktaş bize patlayabilir :( Alim Allahdır
Bursamıza bol gollü bir galibiyet diliyoruz...
 

spybot

Guru
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
Sıkor veriyorum bir kenara yazın...:D


Beşiktaş 2 - 1 Bursaspor
 

Osmanli_Bursam

Doçent
Katılım
9 Temmuz 2009
Mesajlar
765
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
Sıkor veriyorum bir kenara yazın...:D


Beşiktaş 2 - 1 Bursaspor

Goller kimden :)
İnşallah tam tersi olur mübarek gün o kadar yola gelecekler 3 puan alıp dönsün bizimkiler hem BJK'nin kaybetme hakkı var değil mi daha:eek:hmy:

Hem Demiröreniniz hem Denizliniz sayemizde gider
Sizin Bursayı desteklemeniz farz sevgili Spybot :p
 

mazruf

Guru
Emektar
Katılım
30 Temmuz 2009
Mesajlar
23,098
Reaksiyon puanı
1,117
Puanları
113
Yaş
40
Beşiktaş kapanışı güzel yapar umarım.
 

YasO

Asistan
Katılım
15 Aralık 2009
Mesajlar
358
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
skor ligde alinan genel skor .....
 

BURSASPOR teXas

Öğrenci
Katılım
15 Aralık 2009
Mesajlar
30
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
valla onu bunu bilmem siz hayalinizde bizi 2-1 yendiginizi gorun ama biz sizi 3-1 yendigimizde aglamayın sakın ezik olan aglar oQé onlarda belli

forever teXas !!!
 

YasO

Asistan
Katılım
15 Aralık 2009
Mesajlar
358
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Beşiktaş Teknik Direktörü Denizli, Bursaspor maçına konuk taraftarın alınmamasını doğru bulmadığını ifade etti.


Bursaspor taraftarının yarınki maça gelemeyecek olmasını da yanlış bulduğunu belirten deneyimli hoca, "5-6 bin Bursasporlu taraftar gelirse mutlu olurum. Bana göre kolaycı bir uygulama. Bu yönde sosyal bir projede yer alacağım. Özellikle Bursaspor-Beşiktaş projesinde yer alacağım. Bursa'nın ayrı bir yeri var benim için. Her iki camiada olumlu izleri olan biri olarak bu projede yer alacağım. Haksızlık devam ederse yine yanlış. Kabul edilmemesi gereken uygulamalar'' diye konuştu.


http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=5779

---------- saat 23:25 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:24 eklenmişti ----------

Yarın İnönü stadyumunda oynanacak olan Beşiktaş-Bursaspor maçına Bursaspor taraftarının alınmamasına tepki gösteren Yazıcı, ''söz verilmişti ve söz yerine getirilmedi'' dedi.


Burasaspor Başkanı İbrahim Yazıcı’nın Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programında açıklamaları şöyle:

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ SÖZ VERMİŞTİ
“Beşiktaş yönetimi ve başkanı söz verdi ‘bu işi bitiriyoruz, söz veriyoruz’ diye. Ama malesef söz vermelerine rağmen olmuyor. Bu olayın kaynağı biz değil. Seyircinini maça alınıp alınmaması konusunda kulüplerin kararları tabi ki önemli.”

BURSA’DA Kİ MAÇ İÇİN KARAR VERMEK ERKEN
“Bu gerginliğin çözülmesi için geçen yıl spor bakanının önünde el sıkıştık. Yıldırım Demirören Bursaspor yönetimine, taraftarına teşekkür etti. ‘Bir daha ki maçta İnönü’yü Bursaspor taraftarına açacağım’ dedi. Bunları ben söylemedim. Yıldırım Demirören söyledi.
Bursa’da oynanacak maç için bir açıklama yapamam. Zamanı geldiğinde kararımızı vereceğiz.”

BU OLAYIN SORUMLUSU BEŞİKTAŞ
“Beşiktaş yönetimi söz verdi. Eğer aksi bir durum varsa çıksın desinler ki biz söz vermedik. Bu işin bugüne kadar uzamasanın sorumlusu biz değiliz. Beşiktaş’tır. Bu sene için aramızda şöyle bir konuşmu olmuştu, “İlk maç kimin sahasında olursa rakip takım taraftarını stadyuma alacağız” diye.


http://www.teksas.org/haber_oku.asp?haber=5778



yüürü be baskan...kim tutar seni
 

YasO

Asistan
Katılım
15 Aralık 2009
Mesajlar
358
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Gönlümün Sajibi Saat 19da özlüceden ayrildi
Binlerce Taraftarin Inan cocuklar sarkilariyla
icimi öyle birsey burkudiki
Gözyaslarim Tutmakda zorlandim-----

SÖzverdiklleri gibi tekbirle yolculadilar Timsah yüreklilerimi
mesalalersarkilar alkislar ve basarilar dilekleriyle
kim olsa aglardi bu vedaya
kim olsa ici burkulurdu bu yolculukda-----

sözlerin bittigi yerde belkide bakislar tarif etti icimizdeki aski
gözlerimizin kapandigi anda kalbimizdeki o ask anlatti herseyi
bizide götürün diye baka kalan bakislar
ne olur diye gönülden cikan haykirislar-----

hicbiriini anlayamazdiniz belkide
bende anlatamazdim
ama bugörntü bu video
herseyi apacik ortaya serdi......BASARILAR cocuklar
biz inandik sizde Inannin Dualarimiz sizlerle.....Abilerim.............

---------- saat 23:27 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:18 eklenmişti ----------

17aralik1.jpg






17aralik2.jpg
 

bthnktn

Asistan
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
381
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Beşiktaş'ı yenmeye, Beşiktaş Marşı söyleyerek gitmek ayrı birşey olsa gerek...
 

bthnktn

Asistan
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
381
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Ne o sana mı soracaklar hangi marşı söyleyelim diye :4:

(ç)alıntı yaptığınız takıma söylüyorsunuz bunu da ondan dedim. tabiki kendi bileceğiniz iş. Her tarafın kapasitesi. Bir tarafta dünyanın fenomen olarak bildiği Çarşı diğer tarafta Texas...
 

Osmanli_Bursam

Doçent
Katılım
9 Temmuz 2009
Mesajlar
765
Reaksiyon puanı
9
Puanları
0
(ç)alıntı yaptığınız takıma söylüyorsunuz bunu da ondan dedim. tabiki kendi bileceğiniz iş. Her tarafın kapasitesi. Bir tarafta dünyanın fenomen olarak bildiği Çarşı diğer tarafta Texas...

inadinateksas.jpg


Çarşı Pazarla Teksası karıştıran yarın evinin yolunu da karıştırır :thumbup:
 

Darknes$

Rektör
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
(ç)alıntı yaptığınız takıma söylüyorsunuz bunu da ondan dedim. tabiki kendi bileceğiniz iş. Her tarafın kapasitesi. Bir tarafta dünyanın fenomen olarak bildiği Çarşı diğer tarafta Texas...

Çarşı adı duyulmuş bir taraftar gurubu yeri gelicek daha iyilerini göreceksiniz....
Tabi emniyet izin verirse..
 

bthnktn

Asistan
Katılım
29 Eylül 2008
Mesajlar
381
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Çarşı Pazarla Teksası karıştıran yarın evinin yolunu da karıştırır :thumbup:

Ha ha ha.. Nerde buluyosunuz böyle çocukça konuşmaları. Büyük Beşiktaş Çarşısının anlamını bilmiyorsan biraz araştırma yap derim ;) Doğru söylüyorsun Çarşı ile(.) Teksas aynı cümlede bile kullanılmamalı. Çarşı ya ayıp...
 

YasO

Asistan
Katılım
15 Aralık 2009
Mesajlar
358
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
oooo millet bensiz kavga olmaz

carsimi carsiyi evet tüm dünya biliyor carsi kendine karsi cünkü

carsinin olay cikardigi nerde görülmüs hemen yasodan cevap gelsin

cok degil 2 sene önce kapatilma karari alan benim tarftar grubum degildi

ya arkadaslar yasiniz da cok kücük bilmediklerinizi ögretelim yane....
 

Darknes$

Rektör
Emektar
Katılım
13 Haziran 2008
Mesajlar
17,955
Reaksiyon puanı
351
Puanları
83
oooo millet bensiz kavga olmaz

carsimi carsiyi evet tüm dünya biliyor carsi kendine karsi cünkü

carsinin olay cikardigi nerde görülmüs hemen yasodan cevap gelsin

cok degil 2 sene önce kapatilma karari alan benim tarftar grubum degildi

ya arkadaslar yasiniz da cok kücük bilmediklerinizi ögretelim yane....

Konuş abla :thumbup1:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst