- Konuyu başlatan
UgurcanAlan
Asistan
Hocam Linux Mint'mi yoksa Ubuntu mu kurayım bilgisayarıma hangisini önerirsiniz?Burada yazmayı unutmuşum, bazen PS2'mi 1080p dev ekran bir TV'ye bağlayıp NFS2 oynuyorum ve PS2'nin gücü bu dedim![]()
Hocam Linux Mint'mi yoksa Ubuntu mu kurayım bilgisayarıma hangisini önerirsiniz?Burada yazmayı unutmuşum, bazen PS2'mi 1080p dev ekran bir TV'ye bağlayıp NFS2 oynuyorum ve PS2'nin gücü bu dedim![]()
Hocam siz yaşça büyüksünüz benden size birşey sormak istiyorum.Gta San Andreas çıktığında dünyada nasıl bir etki olmuştu?
Siz oynayabilmişmiydiniz ilk çıktığı zaman?![]()
Evet evet gazete ile, benim tanıdığım bir dostumuzda 20-30 tane vardı galiba hocamEvet ! O zamanlar profesyonel olarak oyunlarla ilgilenmiyordum tek amacım eğlenmekti ama Gta SA o zaman grafik olarak oynanış olarak çok farklıydı bana göre mahallede ki spor salonunu bile benimsemiştik kendi ortamımız gibi
Ama benim en çok heyecanlandığım o zamanlar dergiler vardı demo disk veriyordu içerisinde birkaç oyunun demosu oluyordu progamer in diskleri beni en çok onlar mutlu ediyordu o disklerde ilk far cry oynamıştım demo beni en çok etkileyen oyunlardan birisi olmuştu. O disklerin bi 10 tanesini saklayabildim
Gazete ile veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam o dergi ve diskler
Özellikle polislerin üzerine gelmesi ve seninde kazaya sebep olarak onları saf dışı bırakman acayip zevkliydi ya.Oda çok iyi oyundu .
Özellikle polislerin üzerine gelmesi ve seninde kazaya sebep olarak onları saf dışı bırakman acayip zevkliydi ya.![]()
Vicdansız hava koşulları.Finali baya zordu birton polis arabası kurtulmak işkenceydi![]()
Robin Hood değil miydi o Luk usta?Max Payne'i de unutmayın.
Kara bahtlı kem talihli yüreği yaralı kötülerin düşmanı iyilerin dostu adam gibi adam Max Payne![]()
Half Life ilk çıktığında yılın oyunu olmuştu öyle diyim ve hala ben de dahil büyük bir fan kitlesi var.Hocam siz yaşça büyüksünüz benden size birşey sormak istiyorum.Gta San Andreas çıktığında dünyada nasıl bir etki olmuştu?
Siz oynayabilmişmiydiniz ilk çıktığı zaman?![]()
Efenim şimdi Robin Hood aslında masondur ve gerçek adı Yossi Kohen'dir.Robin Hood değil miydi o Luk usta?Ayrıca Selena'yıda unutmayalım.
![]()
Parasını alan çocuklar tabi ben de vardım grup halinde oynardık Half Life ne günlerdi be.Half Life ilk çıktığında yılın oyunu olmuştu öyle diyim ve hala ben de dahil büyük bir fan kitlesi var.
Tarihi katleden adam ilan ettim seni Luk usta ya oldu mu bu ne böyle içimi kararttın.Efenim şimdi Robin Hood aslında masondur ve gerçek adı Yossi Kohen'dir.
Dış güçlerin maşasıdır, araya nifak tohumları atan ajandır.
Gerçek Robin Hood aslında Max Payne'dir.
Max Payne, Mona Sax tarafından öldürülünce yerine Robin Hood geçti.
Tüm Max Payne Remixleri Burada
Hangisini istiyorsan ? mı deyim ? Kişisel tercih.Hocam Linux Mint'mi yoksa Ubuntu mu kurayım bilgisayarıma hangisini önerirsiniz?
Tekrarlatmayın beniKim için ve ne için daha iyi ? Sarışın hatunlar mu daha iyi esmerler mi hulk ?Kişisel tercih
![]()
Max Payne'i de unutmayın.
Kara bahtlı kem talihli yüreği yaralı kötülerin düşmanı iyilerin dostu adam gibi adam Max Payne![]()
O Half Life kışın Steam'de indirime girecek ! Ben girecem sitelerine ! Kartı çıkaracam ! Verecem 3.60TL'yi vuracam kırbacıParasını alan çocuklar tabi ben de vardım grup halinde oynardık Half Life ne günlerdi be.![]()
Vice city 1. ve c.m 2001 / 2002 serisi o dönemin efsane oyunlarıydı internet cafede acayip şekilde oynanıyordu benim pc vic city kaldırmıyordu o dönem paso c.m oynardımmanagerlik oyunlarının kralıdır.
Kaleciye kayma özelliğini çıkardıklarından beri futbol oyunu oynamıyorum.Deme ya futbolcu almanın hilelerini arıyorduk menejerlik oyunlarında okadar çok oldu ki menejerlik oynamaya lı ama hatırlıyorum ramazan ayında sahura kadar oynuyordum bazen hızımı almayıp sahurdan sonra devam ediyordum dur şu maç geçsin şu bitsin
Şimdi millet diyecek ihtiyar moda bağladı bizim mod ama ben her oyunda farklı anılar yaşadım fifa 99 da q ya basmanın dayanılmaz çekiciliğini yaşayan sayılı insanlarız duygusalız biz
Kaleciye kayma özelliğini çıkardıklarından beri futbol oyunu oynamıyorum.
Biz kaleciye kaya kaya kırmızı kart görüp 6 kişi kalıp 3-0 hükmen malup edilmeyi tatmış insanlarız.
Kaleciye kayma özelliğini geri istiyoruz, ey PES, ey FIFA, duyun bizi.![]()
Biz
Biz bonus saçlı hasan şaş görmüş adamız bunlar kesmez bizi ey fifa![]()
ben bu konuya bakıyorum zaten
meğer dünya çok farklıymış
heyt be çocukluğumuzun oyunu