- Reaksiyon puanı
- 7,986
Hoca artık istifa et.
sana göre milli takım 11'iUğurcan , Kenan Karaman, Şenol Güneş gitse toplarlanırız aslında
Hayır milli takım bu şekilde olmalı. Sırf Trabzonlu diye Uğurcan kovası oynamamalı. Ben Fenerbahçe oyuncuları oynasın demedim.
Burak Yılmaz'dan başka forvetimiz yok maalesef. Mecbur onu oynatmak zorunda kalıyor. Aslında Cengiz Ünder forver oynayabilse sağ açığa oyuncu bulunur ama neyse. Yoktur Şenolun bir bildiği...Burak yılmaz oynamamalı, ya da kendisini iyice geliştirmeli. Para için kadroda sanki, o havada topa değiyor ya da topu kale dışına özellikle şutluyor. Yani 10 şutun 1i kaleyi bulsa kesin gol olacak çünkü bazen kaleci ile karşı karşıya ya da boş kaleye şut çekecek durumda. Bu kadar işi bile beceremeyen, attığından kat kat fazlasını kaçıran bir golcü olmasa da olur. Bi de kaptan yapmışlar, aynı hakan şükür edasıyla sahada geziniyor...
Nası yani koskoca Milli Takım bir iki forvet oyuncusu bulamıyor mu ya da yetiştirememişler mi?!Burak Yılmaz'dan başka forvetimiz yok maalesef. Mecbur onu oynatmak zorunda kalıyor. Aslında Cengiz Ünder forver oynayabilse sağ açığa oyuncu bulunur ama neyse. Yoktur Şenolun bir bildiği...
Maalesef altyapıya hiç önem vermiyoruz. ?Nası yani koskoca Milli Takım bir iki forvet oyuncusu bulamıyor mu ya da yetiştirememişler mi?!
E yuh yani.. Şimdi mi akılları başlarına gelecek, yani illa 7 gol bir maçta yiyince veya kupalardan elenince mi ?
Bi'hevesle konusunu açtıydık amma ve lakin dillere düştük, cümbür cemaatin.Dün konunun açıldığını görmüştüm. Şimdi de başlığa "6-1" ibaresinin eklendiğini görünce hem güldüm, hem üzüldüm.
Şenol Güneş istifa etse fatih terim gelse daha mı iyi olacağını saniyon ?Senol güneş istifa.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ingiltere panama 6-1 dolmuştu en son.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir ara ingiltere panama 6-1 olmuştu ve simdi Hollanda Turkiye 6-1 bu ülke bu kadar mi düştü
Sorun o iste yapacak adam yok ama 6-1 yiyen adam da 3.2 milyon euro almasın o yüzden istifa.En azından yeni Teknik direktör denemiş oluruz haksızsam söyleŞenol Güneş istifa etse fatih terim gelse daha mı iyi olacağını saniyon ?
Bence milli takımdaki bütün oyuncuların seveceği biri gelse iyi olur sevilmeyen kişiyle çalışıldığında stres olur sevinç heyecan olmaz oyuncunun hayali olmazSorun o iste yapacak adam yok ama 6-1 yiyen adam da 3.2 milyon euro almasın o yüzden istifa.En azından yeni Teknik direktör denemiş oluruz haksızsam söyle
okan buruk geldi zatenAbi glsin ya emre belözoğlu gelsin okan buruk gelsin, samet aybaba felan gelsin al fatih terimi ver şenol güneşi başka antrenörmü kalmadı en azından genc antrenör getirirsin tecrübe kazanır
Haberim yok iyi olmuş o zaman insallah kendini kanıtlar basarı gelir milli tkmdaokan buruk geldi zaten