Bittorrent çalışmıyor?

burakkkkkkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://img200.imageshack.us/img200/2360/adszfds.png

yardım edin 1 kaç haftadır uğraşıom ama çözemedim :cursing: izin verilmedi yazıyor bende eset 4 var güvenlik duvarında izin de verdim ama çalışmıyo lütfen yardım ediiiiiiiiiiiiiiiiiin:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

Reaksiyon puanı
2,148
Ayarlardan kaldırmış olmayasın eş değişimini falan?

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Dosyada seed yok inmiyor sorun bu olabilir mi ?

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İki adet torrent dosyası türü var. Biri public yani "genel" diğeri de private yani "özel". Private torrentler özellikle üye alımını kapalı tutan ve davetiye sistemi ile çalışan sitelerde kullanılır. DHT ve eş değişimi özellikleri bu tür torrent dosyalarında kapalı olur ve izin verilmedi yazar. Sebebi de torrentin mevcut olduğu izleyiciye üye olmayanların indirmesini engellemektir. Orda gördüğünüz bir sorun değil aksine bir özelliktir. Genel torrent izleyicilerinden torrent indirirseniz DHT ve eş değişimi çalışacaktır. Eğer genel bir izleyiciden indirdiyseniz ve durum bu şekildeyse aynı dosyanın başka bir torrentini bulabilir ya da farklı bir dosya ile deneyebilirsiniz. Ayrıca uygulama ayarlarında da bu özelliklerin açık olduğundan emin olmanız lazım.

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Senin sorunun o torrentdeki paylaşımda kimsenin seed yapmaması..

Eş değişimi vs. zaten öyle olacak. Önemli olan en alttakinin çalışıyor olması..

24cff45.png

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
küçük bir ihtimal ama airtes modem kullanıyorsan bit torrendi engellemiş olabilirmisin..??

burakkkkkkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)hepinize tşkkr artık çalışıyo nedense ?:)
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap:
:dirol::dirol::dirol::dirol::dirol::dirol::dirol::dirol:

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Shiftdelete.net'in sayesinde tabi ki :dil:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar lütfen bana da yardımcı olun. aynı sorun bende de var [DHT], [Es Değişimi] [Yerel Eş Bulma] bu üçünün karşısında izin verilmiyor yazıyor. genel indirmeden bahsetmişsiniz sebebi bu mudur? başka bir yerden mi indirmeyi denemeliyim? yardımcı olursanız çok sevinirim uzun zamandan uğraşıyorum :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
utorrenta yada bittorrenta link attığım da orbit downloader(baska bi dizi indirme programı)a yollandı diyo. orbit downloaderı silmeme ragmen aynısı geliyo ekrana. napabilirim??

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
.torrent dosyasına sağ tıkla birlikte aç-> varsayılan programı seçi aç oradan utorrent yada bittorenti seç aşağıdan bu t
r programlar için varsayılan yazan yerin önünde tik olacak şekilde işaretle tamam de artık istediğin programla açılması lazım