Bitti ...

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Arkadaşlar merhaba ,

Ya söze nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum , ben yıllardır sigara içiyorum , zararları saymakla bitmez biliyorum fakat yinede seviyorum ve ne yalan söyleyeyim bırakmayı falanda düşünmüyor(d)um . Ancak bunu borçlu olduğum insanlar var benim hayatımda , kendim için yapmadım onlar için yapmalıyım .

Diyerekten çıktım yola . Daha öncede bırakmıştım sağlık sorunlarım nedeniyle 6 ay hiç içmemiştim . Şimdi yine yapmaya çalışacağım ve süresiz olsun istiyorum kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak adına .

Neden bize anlatıyorsun diyeceksiniz haklı olarak . İnanın ben çok seviyorum sigara içmeyi sadece bencillik etmemek için bırakıyorum . Beni sevenleri üzmeye hiç hakkım yok diyerek . Belki içen arkadaşlarında bakış açısı değişir umuduyla yazdım .

Bana şans dileyin .

Saygılar

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Güzel haber güzel seçim.Her şey güzel olacak. :yes:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Buraya kötü bir espriyi yapsam mı? Bunun şerefine ben bi tane yakayım :D

Şaka bir yana, hayırlı olsun. En doğru karar bu

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hadi bakalım inşallah bırakır kurtulursun :clover:

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Çok Teşekkür ederim :)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Burada sigaranın zararlarını yazıp işgüzarlık yapmak istemem. Herkes biliyor zaten bunları. Ama şunu söyleyebilirim, sdn destek ekibi burada :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Burada sigaranın zararlarını yazıp işgüzarlık yapmak istemem. Herkes biliyor zaten bunları. Ama şunu söyleyebilirim, sdn destek ekibi burada :)

Teşekkür ederim , İyi ki varsınız :)

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Valla saçma gelebilir ama bana göre her insanın mutlaka bir kötü alışkanlığı vardır. Ya sigara içer, ya kumar oynar, ya içki içer vs. Ben şuan sigara içiyorum ve bırakmakta istemiyorum.
Şimdi sigarayı bırakırsam sanki daha kötü bir alışkanlığa başlayacakmışım gibi geliyor.
Belki bir gün bende bırakırım.

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Gün gelip bunu senden duyacağıma inanmazdım, hala inanamıyorum! Ne desem ki Allah muvaffak etsin, bu arada eğer yine sigaraya dönersen bilki karşına ilk çıkacak kişi benim elimde kızılcık sopasıyla tabiki :)

anilekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Valla saçma gelebilir ama bana göre her insanın mutlaka bir kötü alışkanlığı vardır. Ya sigara içer, ya kumar oynar, ya içki içer vs. Ben şuan sigara içiyorum ve bırakmakta istemiyorum.
Şimdi sigarayı bırakırsam sanki daha kötü bir alışkanlığa başlayacakmışım gibi geliyor.

sigara içmek bence psikolojik olarak sizi öyle düşündürüyor...bu yazdıklarınız tamamen kişinin iradesiyle ilgilidir bana göre...iradeniz güçlüyse insanların böyle kötü alışkanlıklara bile bile başlayacağını düşünmüyorum...inşallah birgün sizde bırakırsınız...

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49

Biliyormusun aynı kanaatteydim senle bırakmak istemiyorum diyordum bende , ama sürekli sigara yüzünden hastalanmam insanların benim yüzümden üzülmesi zoruma gidiyor . Neden bu kadar bencilim ki diye düşündüm , neden ailem , dostlarım , sevdiklerim benim yüzümden acı çeksin bu onlardan kıymetli mi . İnşallah sende verirsin böyle bir karar .

Gün gelip bunu senden duyacağıma inanmazdım, hala inanamıyorum! Ne desem ki Allah muvaffak etsin, bu arada eğer yine sigaraya dönersen bilki karşına ilk çıkacak kişi benim elimde kızılcık sopasıyla tabiki :)

Vallahi bende beklemiyordum :) . Ama bunun birilerini mutlu edeceğini bildiğim için yaptım ( özellikle biri varki buna gerçekten sevindi ve değdi de doğrusu ) . :) Tekrar başlamak gibi bir durum olamaz bu kez içiyor olmamdan daha çok üzülürler çünkü . Kimseyi hayal kırıklığına uğratamam . O kadar zayıf değil iradem ben akrep burcuyum . Bir şeyi yapmam için istemem yeterli :)

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
marlboro-man.jpg

Sigara bırakılır mı ya? :mrgreen::tongue:

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
[video=youtube;GlMfaXmWiZw]http://www.youtube.com/watch?v=GlMfaXmWiZw[/video]

Şarkıyı buldum upload ettim ve huzurlarınızda. :D :D

jonjon

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
54
İddaya gireliim bence bırakamıcan :) sana 1 yıl süre kabul mü ? alacağımızda fiyakalı bi parfüm olsun .. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Hadi hayırlısı...

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
sigara içmek bence psikolojik olarak sizi öyle düşündürüyor...bu yazdıklarınız tamamen kişinin iradesiyle ilgilidir bana göre...iradeniz güçlüyse insanların böyle kötü alışkanlıklara bile bile başlayacağını düşünmüyorum...inşallah birgün sizde bırakırsınız...

Öyle demeyin bakın mesela ben mesajıma yorum yapabilmek için üye olmuşsunuz. Konunun birde bu tarafından bakalım :D

Biliyormusun aynı kanaatteydim senle bırakmak istemiyorum diyordum bende , ama sürekli sigara yüzünden hastalanmam insanların benim yüzümden üzülmesi zoruma gidiyor . Neden bu kadar bencilim ki diye düşündüm , neden ailem , dostlarım , sevdiklerim benim yüzümden acı çeksin bu onlardan kıymetli mi . İnşallah sende verirsin böyle bir karar .

Umarım sağlığına tamamen kavuştuktan sonra değerini bilirsin. Aslında insanın canı sigara içmek istedikçe yatıp uyusa abartısız kısa sürede kurtulabilir. Şöyle düşünüyorum, mesele 12 saatte 1 paket içtiğimizi farzedelim. Geri kalan zamanda 1 saat yemek vs ger kalan 10-11 saatte uyuyoruz. Ve uyurken sigara içmeden durabiliyoruz. Hatta 24 saat uyuyabilen tiryaki bile 1 gün boyunca hiç sigara içmeden durabiliyor. Canın sigara çektimi vur kafayı yat uyu. Bir yerden sonra emin ol sigara falan kalmaz aklında.
Eğer birgün bende bırakmak istersem mutlaka bu yolu deneyeceğim.

yildiz61

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Basarilar umarim birakirsin..

8 Aya yakin bir zaman biraktim sonra yine basladim pismanmiyim evet yine birakmak istedim gecen hafta 3 gune yakin biraktim ama yine beceremedim...
Bu aksam yeniden deneyecem umarim bu sefer kurtulurum...Icmek keyif veriyor ama sagligimizlada oynuyoruz bununda farkindayim farkindayiz ama olmuyor iste...

anilekinci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öyle demeyin bakın mesela ben mesajıma yorum yapabilmek için üye olmuşsunuz. Konunun birde bu tarafından bakalım :D

bakalım bakmasına da siz de üye olduğum tarihe bakabilirsiniz o zaman...sadece forumu takip ediyorum fakat mesaj yazmıyordum...üyelik bilgilerime bakmadan yorum yapmışsınız:D

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
hadi gözün aydın umarım artık içmezsin şu lanet şeyi

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
hayırlı olsun allah sabır versin

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Ya sende hep ortalığı kızıştırmaya bakıyon ha :D

Çatlar ortasından ben olmasam kahrolur o bildiğiniz gibi değil . Benle uğraşamadığı günler verimliliği bile azalıyor onun morali falan bozuk oluyor :D .

Şaka bi yana arkadaş akrep burcu bende akrebim biliyor huylarımız hemen hemen aynıdır . Ona inadına içmem diye yapıyor bunu gaza getiriyor beni :D

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
bakalım bakmasına da siz de üye olduğum tarihe bakabilirsiniz o zaman...sadece forumu takip ediyorum fakat mesaj yazmıyordum...üyelik bilgilerime bakmadan yorum yapmışsınız:D

Olsun önemli olan sonuç. İlk benim mesajıma yorum yazmışsınız. Üyelik tarihinin ne önemi var :D

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Şimdi olacaktı hiç fena olmazdı tüttürmek :mrgreen: ama şimdi kim gidecek markete almaya :D her neyse ALLAH kolaylık versin bırakmanda :)

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar . İyiki varsınız çok sağolun . Bu iyi bir adım attığım hissimi kuvvetlendiriyor , dahada şevkleniyorum . :)

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
tebrikler, çevremde sigara içipte bırakanları gördükçe ve duydukça o kadar mutlu oluyorum ki. inşallah bir daha başlamazsınız..