Bitter Çikolata mı? Sütlü Çikolata mı?

Bitter Çikolata mı? Sütlü Çikolata mı?

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Ben bitter dedim ama öyle her bitter çikolata da yenmiyor.Benim sevdiğim bitter çikolata ülkerin kare bitter çikolatası ama %55 kakao olanı %70 olandan da bir o kadar nefret ediyorum.Tabi birde bu çikolatanın benim için hikayesi var bakın anlatayım sevgili sdn üyeleri bir ara spor yapınca bende bodyci tribine girmiştim öyle belli şeyler yerdim şekeri falan da bırakmıştım tabi bide spor salonunda çalışıyorum o aralar sevdiğim kız da oranın çalışanıydı birgün geldi bana çikolata al dedi karşıki a101den özellikle benim bu üstte yazdığımı tarif etti gittim aldım bana uzatınca diyet falan dedim ona o da bana bende spor yapıyorum senin gibiyim ama bu bitter bundan bişi olmaz dedi çayla da iyi gidiyo dedi herşey öyle başladı işte buda böyle bir anımdır ?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Sen bırak şimdi hikayeyi sonuç ne oldu :D
Yakalamışken salmamak lazım ;D
Ne olacak aga bende şans mı var birgün kıza açıldım sevgilisi varmış unutmak zorunda kaldım zorda olsa.Sanırım bütün şansımı küçükken kullandım çok acayip tatlıydım küçükken ?

FlexsNutella

Doçent
Reaksiyon puanı
424
Maga be ??

Olsun o kaybeder D: daha iyisini bulursun. Küçükken herkes tatlı oluyor
en çirkin bebekler ile ilgili görsel sonucu

Bende birini sevdim sevmemem gereken birini sevdim ona o gün seni seviyorum dediğimde içim parçalandı dilim kopsaydı da söylemeseydim. Düğünde ona baktım oda baktığımı görmüş beni arıyormuş neden baktığımı sormak için söyleyemedim 3 ay içimde sakladım her sorduğunda yalan attım sana değil başkasına bakıyordum dedim böyle yalanlarla 3 ay geçti bir gün mallık yaptım nereden geldiğini anlamadığım bir cesaretle ona akşam sana her şeyi açıklayacağım dedim lanet olsun o güne akşam oldu konuşmaya başladık ona evet sana bakıyordum dedim seni seviyorum dedim demez olaydım çok kızdı ve sevgilisi olduğunu çok ciddi düşündüklerini söyledi orada yıkıldım parçalandım koptum ama olmuşa çare yok o günden sonra çok değiştim ve bir yemin ettim kimseyi sevmeyeceğim kimseyle ilişki kurmayacağım dedim halada aklımda çıkaramıyorum atamıyorum aklımdan ama yapabileceğim bir şey yok ??
Sevdiğim kız uzaktan kuzenim çıktı ?

Usain

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,169
Sütlü. Hatta beyaz. Sonra sivilcelere merhaba. :D
Hiç unutmam çocukken Nestle'nindi sanırım milka da olabilir. Neredeyse 40 50 cm'e 10 cm (ya da çocukken bana öyle gelmiş olabilir ama kolum kadardı) yarısı beyaz yarısı sütlü çikolata. Sık görmediğim belki dr özel bir modeldi. Ye ye bitirememiştim. Sonra çok aradım ama bulamadım aynısını. Adını bilen yazsın...:)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Canım çekti... iyi mi

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
102
Sütlü. Hatta beyaz. Sonra sivilcelere merhaba. :D
Hiç unutmam çocukken Nestle'nindi sanırım milka da olabilir. Neredeyse 40 50 cm'e 10 cm (ya da çocukken bana öyle gelmiş olabilir ama kolum kadardı) yarısı beyaz yarısı sütlü çikolata. Sık görmediğim belki dr özel bir modeldi. Ye ye bitirememiştim. Sonra çok aradım ama bulamadım aynısını. Adını bilen yazsın...:)

Canım çekti... iyi ki
Sabah alırsın zaten ben canım çektiğimde bakkal falan giderdim

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kim dedi ?

bence kakao biberli çikolata daha iyi .
GaziAntep Ticaret Odası mı ne? tescil ettirdiler bu:
antep-fistigi-1.jpg

sadece GaziAntep'te var şam fıstığı dedikleri çam ağacının verdiği fıstık...
benzer fıstık ŞanlıUrfa'da da yetişiyor...
ERKEK-ANTEP-FISTIGI-FIDANI-TOZLAYICI-ERK-6ba0.jpg

9093437325362.jpg

bu fıstık çamı şam fıstğı bundan çıkıyor...

Reaksiyon puanı
191
%80 kakaolu çikolata var, tatlıdan başka her şeye benziyor :d
%70'liğe alıştıktan sonra %60 lık bitter çikolata hiç fena değil. Normalde sütlüyü tercih ederim gerçi.

Reaksiyon puanı
191
@detanaoq 'Çikolata bu, içinde bol bol kakao olacak' diye bir düşünceye sahip değilim. %80 kakolu bitter çikolatayı zehir gibi acı buluyorum, herkesin damak tadı farklıdır tabii ki.

cihancell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
%80'den aşağısı çikolata değildir... %82 kakalu bitter çok daha iyidir...

Nestlenin bi bitter çikolatası vardı %82 - %84 arası birşeydi sanırım . Ondan gece yatmadan bi yiyeyim dedim uykum kaçtı , ağzımın tadı bozuldu resmen . Normal gün içinde yenilcek çikolata değil , daha çok sınav gününden önce ders çalışırken iyi gider

aynen o kakao biberli çikolata daha iyi

Tadı ağzıma geldi resmen konusu açılınca

Mert0

Profesör
Reaksiyon puanı
1,702
74545

74546

Vazgeçemeyeceğin 2 şey söyle deseler ilk bunlar aklıma gelir.