BitDefender Total Security 2008 3 Aylık Kampanya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Link
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
BitDefender Total Security 2008

Pcworld desteği ile 3 ay boyunca kampanyadan faydalanarak ücretsiz kullanabilirsiniz.

http://www.bitdefender.com/world/Promotions/pcwrld/
Üstteki linkte bulunan formu doldurun, e-mail adresinize lisansınız ile birlikte ürünün indirme linki gönderilecektir.

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
gilgames05 dedi ki:
sgl dostum sen ısı bılyon nerden ogrendın

Kampanyaları araştırıp takip ediyorum, mümkün olduğunca burada paylaşıyorum, maksat herkes yasal lisans kullansın ;)

m_can

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler devamını bekleriz.

babyh21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım program için teşekkür ederim.benim bir problemim var.scan yaptırdım 49 virüslü dosya çıktı.1 tanesı sılındı 48 tanesı sılınemedı dedı.bilgisayarım cok kasılıyor donuyor sureklı resetlemek zorunda kalıyorum loglara baktım yuzde doksan trojan vırusu ne yapabılırım?bana bır akıl versen sana cok dua ederim:(lutfen yaa sınavlar yakın pcmın acık kalması lazım:(yardım eder misin bana ?

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
babyh21 dedi ki:
arkadaşım program için teşekkür ederim.benim bir problemim var.scan yaptırdım 49 virüslü dosya çıktı.1 tanesı sılındı 48 tanesı sılınemedı dedı.bilgisayarım cok kasılıyor donuyor sureklı resetlemek zorunda kalıyorum loglara baktım yuzde doksan trojan vırusu ne yapabılırım?bana bır akıl versen sana cok dua ederim:(lutfen yaa sınavlar yakın pcmın acık kalması lazım:(yardım eder misin bana ?

Temizlik işlemini bilgisayarı güvenli kipte açarak yap, çözüm olmaz ise şahsi fikrim bu kadar çok zararlı bulaşmış bir sistemi güvenli ve performanslı bir şekilde kullanman artık zor, format atıp temiz bir işletim sistemi kurup, yasal lisanslı bir antivirüs yazılımı ve firewall kullan, kesinlikle zararlı içeren cr..k ve serial sitelerine girme, sadece güvenilir olduğunu bildiğin siteleri ziyaret et, tüm yazılımları oyunlar dahil orijinal ve lisanslı kullan.