Bitdefender Internet Security - İnterneti Felç etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SARKAT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Bitdefender İnternet Security listelerde üst sırada yeraldığı için ve kaspersky pure'den de daha ucuz diye vazgeçtim. Kaspersky'i kaldırdım ve yanılmışım. İ7 işlemcili laptopumda interneti acayip kasıyor videolar bile zor açılıyor. Kaldırdım bilgisayar rahatladı. (İnternet hızımda 50 mbit)

Acaba bilmem gereken ayarları var mıdır? Yoksa nette kasıyor denen Kaspersky bile bunun yanında yağ gibi akıyor ve güvenlik sağlıyormuş resmen.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sarkat arkadaşım bitdefenderin kastığını söylemişsin hemde İ7 işlemcili bir laptopta bu bana çok enteresan geldi çünkü ben Bitdefenderi en az 15 bilgisayara yükledim 15 bilgisayarı kullanan arkadaşlarımdan 1 tanesi bile bana bu programı niye kurdun sistemimi çok ama çok kastı demedi bende kendime ait 3 adet bilgisayarımda bitdefenderi kullanıyorum ki benim şu an sana yazdığım laptopum İ5 3317U 1.7Ghz işlemcili yani senin işlemcinden daha düşük ayrıca 6Gb Ram var sistemimde kasmadan eser yok kasma olsa niye söylemeyeyim Bitdefender benim babamın malı değil ki ama ben doğrudan yanayım ben ayrıca şimdiye kadar Kaspersky, Norton, Avira gibi antivirüs firmalarınıda kullandım ancak bunların içerisinde sistemi yormayan ancak güvenliği en üst seviyede tutan bir firma var o da Bitdefender.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Valla kaldırıp yerine ücretsiz Comodo kurdum Laptop rahatladı. Sıkıntı İnternette idi zaten. Videolar filan çok ağır açılıyordu.
Bi ayarrı filan var mı bunun?

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
ben 4 yıldır kullanıyorum kasma sadece güncellerken var... başka kasma yok. sağlam bir program...

tarik1968

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Murat bırak günceleme yaparken kasmayı sistem taraması yaparken bile internette aynı hızda sörf yapıyorum kime söylesem inanmaz ancak benim tavsiye ettiğim arkadaşlarım Bitdefenderı bilgisayarlarına yükleyip kullanmaya başladıklarında bana hak verdiler kaspersky de bu durum yoktu mesela tarama yaperken sistemi felç ediyordu benim zaten bitdefenderı kayıtsız şartsız savunmamda ve herkese tavsiye etmemdeki en önemli özelliğide bu zaten yoksa Bitdefender babamın malı değil yani.