Bitcoin Nedir? Bitcoin Hakkında Her Şey!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,315
Tamamen spekülatif bir vaka bu... Kişi bir anda zengin olurken, bir anda da koca bir servetini yitirebiliyor. Geçen gün okumuştum, yanılmıyorsam Polonyalı bir mühendisti, karısı cep telefonunu suya düşürünce adamın 300 milyon değerindeki serveti bir anda yok olup gitmişti. Kısacası çok hareketli, çok riskli ve çok da sağlıksız bir ticaret şekli olsa da kısa yoldan insanı zengin etmesi gibi durumlar sebebiyle çok da kolay vazgeçilebilecek gibi durmuyor. Bu arada alınması, satılması için de bilgisayar ve internet konusunda öyle az buz değil çok iyi bir uzman olmanız da gerekiyor anlayabildiğim kadarıyla... Ha bunun için bir de oldukça nitelikli, yüksek kalitede pahalı bilgisayarlar kurmanız gerektiği gerçeğini de unutmamak gerekiyor. Uzun lafın kısası benim gibi, bizim gibi sıradan insanların at oynatabileceği bir alan hiç değil. Kaldı ki dinen de cevaz verilmemiş bir uğraşı bu.

İkinci bir hususu da belirtmeden geçemedim; Dünyada en büyük zenginlik insanın kendi alınteriyle kazanabildiği paradır.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
eh yatırım yapanların bir kısmı kolay yoldan zengin oluyor rahatına bakıyor

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
borsanın sanal versiyonu diyebiliriz,ama vergi ve vsler yok (=