Bitcoin kazançlı siteler

Bu konuyu okuyanlar

asda08

Öğrenci
Katılım
9 Ocak 2019
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
Ben yeni yeni başladım bu işlere gayet güzel kazanıyorum ama anladığım kadarıyla olay yeni siteleri takip edebilmekte ben etmeyi başardım bir şekilde şuanlık iyi gidiyor önerebilceğiniz yeni siteler referans veya invest şeklinde varmı kaliteli denilebilir mesela benim çalıştıklarımda ödemeler bekletilmeden yapılıyor buyüzden paramı kazancımı koruyabiliyorum dolandırılma riski olmuyor böyle siteler varsa önerilere açığım isteyene benim kullandıklarımıda verebilirim özelden detaylı anlatabilirim tbatuhan_11@hotmail.com
 

asda08

Öğrenci
Katılım
9 Ocak 2019
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
24
kazancımıda paylaşıyım pek etik değil tabi ama şuanlık günlük 50 lira civarlarında dediğim gibi yeniyim site kovalıyorum artıcak bu . daha iyi bu tarz sitelere açığım.
 

comma06

Öğrenci
Katılım
12 Ocak 2019
Mesajlar
10
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
41
Yeni bir dijital para birimi açıklandı. Mart ayı sonuna kadar her günkü girişinize karşılık 200 coin veriyor. İlk kayıt olduğunuzda da 1500 ile başlatıyor. Sisteme e-posta adresinizle üye olup, her gün o e-posta adresinizle bir defa giriş yapmanız yeterli. Ayrıca referanslarınıza karşılık da 800 veriyor. Mart ayı bitip de,piyasada işlem yapılmaya başlanınca sonrasında değeri ne olur, tutulur mu tutulmaz mı bilinmez ancak, mart ayı sonuna kadar denemekte fayda var. Sonuçta kaybedecek bir şeyimiz yok. Ben bu nedenle ben deneyin derim. Şuradan üye olup, hesabınızı oluşturup coin kazanmaya başlayabilirsiniz:


Bol kazançlar...
 
Üst