Bisiklete Motor Kiti Takmak

yusufckr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar bende şuan Carraro Flexi 121 model bisiklet var hafif bir bisiklet 12-13 kg. Normal sürüş yapmayı seviyorum ama birde dönüşüm kiti alıp takayım diyorum internette böyle bir şey buldum fiyatı da şuan için iyi gibi ön sipariş olduğu için

Byqee Dönüşüm Kiti

Şöyle bir ürün alsam bisiklete entegre etsem nasıl verim alırım yani maks hızı, normal hızı falan nasıl olur? ara sıra pedal desteği de yaparım yani.
Bazıları bisikletin bir hızdan sonra kesilir diyor yani jant ve diğer etkenler yüzünden..

Yada ikinci planda scooter almak var ONVO 13X PLUS gibi ama ONVO ya bakıyorum şikayetleri sürekli var yani şans işi gibi..

Yardımcı olursanız, önerileriniz düşünceleriniz varsa se
vinirim. 🙏🏻

crow88

İçerik Ekibi
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
3,324
1-vaktim var,param var,uğraşmak hoşuma gidiyor,sorun çıksada umursamam diyorsan dönüşüm kitini al uygula,ama neyi nereye yerleştireceksin,güç ünütesini zincire aktarmak için nereye takacaksın bunları hesaplaman lazım.
2-en güzeli orjinali bozma,maddi imkanında varsa scooter al daha iyidir
videoyu bilgi amaçlı ekledim (görmeyenler için,fikir olması amaçlı)

yusufckr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hocam almak istediğim modelin kurulumu bakımı çok zor değil gibi yani pratik bir model

haklısınız hocam orijinal her zaman iyidir yani scooter alırken de beni birkaç yıl götürsün istiyorum sürekli serviste beni heba edecek bir scooter da almak istemiyorum f/p ürünü birşey lazım

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Reaksiyon puanı
428
Hocam direkt scooter almak daha mantıklı gibi duruyor. İyi bir scooter alabilirsiniz o fiyata. Bisikletin orjinalini de bozmamış olursunuz hem

yusufckr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam direkt scooter almak daha mantıklı gibi duruyor. İyi bir scooter alabilirsiniz o fiyata. Bisikletin orjinalini de bozmamış olursunuz hem
Haklısınız hocam zaten 10amper batarya var menzilide beni tatmin etmeyecek gibi..

Scooter içinde kampanyaları bekleyip iyi bir model alıcam veya scooterların yenilenmiş versiyonları hakkında araştırma yapıcam

Sefa Akbudak

Doçent
Yönetici
Reaksiyon puanı
428
Haklısınız hocam zaten 10amper batarya var menzilide beni tatmin etmeyecek gibi..

Scooter içinde kampanyaları bekleyip iyi bir model alıcam veya scooterların yenilenmiş versiyonları hakkında araştırma yapıcam
İstanbulda oturuyorsanız sdn ofisinde scooterlar var sizlere satışını yapabiliriz. Bütçeniz nedir

yusufckr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
İstanbulda oturuyorsanız sdn ofisinde scooterlar var sizlere satışını yapabiliriz. Bütçeniz nedir

Teşekkürler bunun için fakat Bursa'da oturuyorum :( o yüzden maalesef gelemem..
Bütçe çok aşmamak şartıyla 30 bin ₺ civarı yani çok yükseğe çıkmak istemiyorum bütçe için