Bisiklet

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar 27.5 jantlı bisiklet almak istiyorum kuzenim altında alırsam gıcırdayacağını ve tamirciden çıkamayacağımı söylüyor ama çok pahalı 700 tlye bulamadım en ucuz bulursanız 27.5 jant atar mısınız

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
700e ikinci el belki bulabilirsin. Ben dechatlon da 27.5 rockrider st100ü 1200 küsüre almıştım. O zamanlar alınabilir en ucuzlarındandı şimdi 1400 olmuş. Bence biraz daha bekle biriktir sonuçta bisiklet uzun yıllar kullanılabilecek bir araç. Bu arada bisikletimden gayet memnunum çanta aldım telefon gözlü(telefonu kullanabiliyorsun), birde çamurluk aldım görünüşü de gayet hoştu daha da hoş oldu. Benimki gri tavsiye ederim.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar bilgisi olan var mı kimse cevap vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

700e ikinci el belki bulabilirsin. Ben dechatlon da 27.5 rockrider st100ü 1200 küsüre almıştım. O zamanlar alınabilir en ucuzlarındandı şimdi 1400 olmuş. Bence biraz daha bekle biriktir sonuçta bisiklet uzun yıllar kullanılabilecek bir araç. Bu arada bisikletimden gayet memnunum çanta aldım telefon gözlü(telefonu kullanabiliyorsun), birde çamurluk aldım görünüşü de gayet hoş benimki gri tavsiye ederim.
Ben 750 ye elmacıoğlu vera diye buldum o nasıl bence fiyatı çok iyi

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Arkadaşlar bilgisi olan var mı kimse cevap vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 750 ye elmacıoğlu vera diye buldum o nasıl bence fiyatı çok iyi
Valla ilk defa duyuyorum. Kadrosu hafif ve güçlümü, vitesi en azından shimanomu, frenleri fln nasıl. Almışken bir kere dikkat etmek lazım dediğim gibi yıllarca kullanılabilecek bir araç 15-20 yaşında tertemiz olanları var.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Valla kardeşim ben olsam almazdım ama yine sen bilirsin. Hiç çıkaramıyorsam da bütçeyi 2. el kovalardım. Ama herhalde buda a noktasından b noktasına kısa mesafede götürür ama bana vitesi freni başını ağrıtır gibime geliyor kısa sürede.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Valla kardeşim ben olsam almazdım ama yine sen bilirsin. Hiç çıkaramıyorsam da bütçeyi 2. el kovalardım. Ama herhalde buda a noktasından b noktasına kısa mesafede götürür ama bana vitesi freni başını ağrıtır gibime geliyor kısa sürede.
Hiç bilgim yok çok bütçemde yok bisiklet hakkında bilgim yok bana ucuz bitane 27.5 vites onersene be kardeşim

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Hiç bilgim yok çok bütçemde yok bisiklet hakkında bilgim yok bana ucuz bitane 27.5 vites onersene be kardeşim
Valla kardeşim baktım internette inan yok sıfır olarak.
Bisan Mts 4200 V Fren 2020 Model 26 Jant Dağ Bisikleti Fiyatı
Salcano Excel 26 Jant Dağ Bisikleti Fiyatı - Taksit Seçenekleri
En kötü bunlar bilindik olduğundan alınabilir ama bunlarda 26 jant.
Corelli Snoop 3.1 V Fren 27.5 Jant Dağ Bisikleti Fiyatı en ucuz alınabilir bunu buldum 27.5 dede.

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ne alırsan al alminyum kasalı al. Demin ilk defa alminyum bisiklet gördüm o kadar hafifti ki şuana kadar alminyum kasalı bisikletin ağırlığını bilmiyordum.
Gördüklerim neredeyse 20 kilo ve üzerindeydi

İsmi Crolan olmalıydı yanlış hatırlamıyorsam. Gövde büyükü ama ağırlığı baya hafifti

Son düzenleme:

aegeanfisk

Asistan
Reaksiyon puanı
106
Bu arada bir ekleme daha yapacağım herhalde uzun boylu bir arkadaşsın, sadece tekere göre almak olmaz benim bisiklet 27.5 ama kadrosu medium du 165-175 boy arası içindi bende 171 olduğumdan onu tercih etmiştim sadece teker boyutuna da aldanma yani kadroda önemli boy için.
Arkadaşın dediği gibi Aliminyum çok iyi ama çok pahalı sanırsam onlar.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bu arada bir ekleme daha yapacağım herhalde uzun boylu bir arkadaşsın, sadece tekere göre almak olmaz benim bisiklet 27.5 ama kadrosu medium du 165-175 boy arası içindi bende 171 olduğumdan onu tercih etmiştim sadece teker boyutuna da aldanma yani kadroda önemli boy için.
Arkadaşın dediği gibi Aliminyum çok iyi ama çok pahalı sanırsam onlar.
Araştıracağım çok pahalı ama yardımın icin sağol iyi günler