Ben 750 ye elmacıoğlu vera diye buldum o nasıl bence fiyatı çok iyi700e ikinci el belki bulabilirsin. Ben dechatlon da 27.5 rockrider st100ü 1200 küsüre almıştım. O zamanlar alınabilir en ucuzlarındandı şimdi 1400 olmuş. Bence biraz daha bekle biriktir sonuçta bisiklet uzun yıllar kullanılabilecek bir araç. Bu arada bisikletimden gayet memnunum çanta aldım telefon gözlü(telefonu kullanabiliyorsun), birde çamurluk aldım görünüşü de gayet hoş benimki gri tavsiye ederim.
Valla ilk defa duyuyorum. Kadrosu hafif ve güçlümü, vitesi en azından shimanomu, frenleri fln nasıl. Almışken bir kere dikkat etmek lazım dediğim gibi yıllarca kullanılabilecek bir araç 15-20 yaşında tertemiz olanları var.Arkadaşlar bilgisi olan var mı kimse cevap vermiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben 750 ye elmacıoğlu vera diye buldum o nasıl bence fiyatı çok iyi
Elmacıoğlu Vera 27,5 Jant 21 Vites Alüminyum Kadro Dağ Bisikleti 18(46cm) Siyah-Neon Sarı Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor nasıl bi bakar mısın?Valla ilk defa duyuyorum. Kadrosu hafif ve güçlümü, vitesi en azından shimanomu, frenleri fln nasıl. Almışken bir kere dikkat etmek lazım dediğim gibi yıllarca kullanılabilecek bir araç 15-20 yaşında tertemiz olanları var.
Hiç bilgim yok çok bütçemde yok bisiklet hakkında bilgim yok bana ucuz bitane 27.5 vites onersene be kardeşimValla kardeşim ben olsam almazdım ama yine sen bilirsin. Hiç çıkaramıyorsam da bütçeyi 2. el kovalardım. Ama herhalde buda a noktasından b noktasına kısa mesafede götürür ama bana vitesi freni başını ağrıtır gibime geliyor kısa sürede.
Valla kardeşim baktım internette inan yok sıfır olarak.Hiç bilgim yok çok bütçemde yok bisiklet hakkında bilgim yok bana ucuz bitane 27.5 vites onersene be kardeşim
Araştıracağım çok pahalı ama yardımın icin sağol iyi günlerBu arada bir ekleme daha yapacağım herhalde uzun boylu bir arkadaşsın, sadece tekere göre almak olmaz benim bisiklet 27.5 ama kadrosu medium du 165-175 boy arası içindi bende 171 olduğumdan onu tercih etmiştim sadece teker boyutuna da aldanma yani kadroda önemli boy için.
Arkadaşın dediği gibi Aliminyum çok iyi ama çok pahalı sanırsam onlar.