Bisiklet römorku nerede yaptırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cvdr16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cvdr16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar bisikletime tak - çıkar bir römork yaptırmak istiyorum. İnternetten satın almamamın sebebi hacmi küçük ve yan duvarları alçak römorklar satılıyor. Ben de kendi istediğim ölçülerde bir römork yaptırmak istedim. Nerede yaptırılır, nelere ihtiyaç duyarım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,739
Metal işleri ile uğraşan bir yer ile aluminyum profillerden yaptırabilirsiniz. Bende düşünüyorum akrabam var metal işleri ile uğraşan bir ara fırsat bulursam soracağım

Cvdr16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Metal işleri ile uğraşan bir yer ile aluminyum profillerden yaptırabilirsiniz. Bende düşünüyorum akrabam var metal işleri ile uğraşan bir ara fırsat bulursam soracağım
Sanayide Taşçılar adıyla geçiyormuş bildiğim kadarıyla. Onlardan istediğim demiri yaptıracağım ama tekerlerin takılacak yerleri nasıl ayarlanır?

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,739
Somunlu teker kullanacaksın o yüzden kaynak öncesi karşılıklı kullanılacak profilleri üst üste getirip delik açacaklar. Dediğim gibi aluminyumdan yaptır hafif olur kaynaklı yaptırma delikli yaptır birleşme yerlerini somun ve vida ile sıkarsın gerektiğinde parçalarına ayırırsın az yer tutar.

Cvdr16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Somunlu teker kullanacaksın o yüzden kaynak öncesi karşılıklı kullanılacak profilleri üst üste getirip delik açacaklar. Dediğim gibi aluminyumdan yaptır hafif olur kaynaklı yaptırma delikli yaptır birleşme yerlerini somun ve vida ile sıkarsın gerektiğinde parçalarına ayırırsın az yer tutar.
Eyvallah hocam, teşekkürler yardımlarınız için