- Reaksiyon puanı
- 629
Mavi Bisikletli Adam
Merhaba hocam, profilimden özel mesaj yolu ile, ya da sosyal hesaplarım üzerinden bana ulaşırsanız kanalınızı düzene sokabiliriz, Oynatma listesi yok, Videolar kısmı yok, abone olduğunuz kanallar orta da gözüktüğü için çirkin duruyor, 4 adet kanal etiketiniz var ve nerdeyse tüm videolar da etiket yok, Thumbnail yok, kapak resmi yok bunları halledebiliriz, güzel de bir logo, Autro vs Eğer edit programlarını bilmiyorsanız size skype üzerinden vs öğretebilirim, düzene sokarız yani
Karşılığında...Merhaba hocam, profilimden özel mesaj yolu ile, ya da sosyal hesaplarım üzerinden bana ulaşırsanız kanalınızı düzene sokabiliriz, Oynatma listesi yok, Videolar kısmı yok, abone olduğunuz kanallar orta da gözüktüğü için çirkin duruyor, 4 adet kanal etiketiniz var ve nerdeyse tüm videolar da etiket yok, Thumbnail yok, kapak resmi yok bunları halledebiliriz, güzel de bir logo, Autro vs Eğer edit programlarını bilmiyorsanız size skype üzerinden vs öğretebilirim, düzene sokarız yani
Adımı ya da sosyal hesaplarım da aramalar yaparsan, yaptığım işler de karşılık beklemem, sadece satım yaptığım zaman para isterim, bu işlere yeni başlamış kişiler den para istemem, ya da karşılık beklemem, Bana "Saol" Yazsalar bile yeterli ), size de bir şey lazım olursa çekinmeden yazın her konu da ilgilenirim.Karşılığında...
Güle güle git, Güle güle gel <3Askerden sonra yapalım..
Takibe alalım.Bisiklet Kanalım !
Takibe alalım.
Bisiklet Kanalım !
Bana göre Ankara da ki en dik yokuşlar dan birisi olarak burayı görüyorum..
Mavi Bisikletli Adam, yokuşu görünce bisikletini arabaya atarak yokuşu tırmandı.Burayı bisikletle çıkmak yeni başlayanlar için baya zordur arkadaşlar ..
Mavi Bisikletli Adam, yokuşu görünce bisikletini arabaya atarak yokuşu tırmandı.