marancı
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1
Fiyatı ideal bir uzun yol bisikleti ne vardır mesela?
Fiyatı ideal bir uzun yol bisikleti ne vardır mesela?
1500 ayırabilirim sanırım.Acaba bütçe ne kadar ?
sonra bayır aşağı 90la giderken durama takla at iki kol kırık bir bacak kırık diğerinde kas zedelenmesi boynunda da bandajadam yarişlara hazirlaniyor sanki al bitane elden düşme bin ne olçak paran sana kalsin tekerlegi dönün yeter![]()
disk firenlerden taktir 20tl ye tamam ama onlada takla atarsin sonuç olarak ölçegiz boşver alma yürüsonra bayır aşağı 90la giderken durama takla at iki kol kırık bir bacak kırık diğerinde kas zedelenmesi boynunda da bandaj
adam sakat kalsın mı istiyorsun![]()
bende tipi türk erkeğiyim işte abi göbekli felan böyle bende bisiklet aldım vallaha 3 haftadır biniyorum insan daha derinden nefes alıyor çok sağlıklıben 3 ay önce salcano istanbul m aldım 770km yol yaptım (km göstergeside almıştım). yetkili satıcısından pazarlıkla 735tl lik bisikleti 600 liraya aldım birde 150 liraya aldığım amorsitörsüz dağ bisikletim var, dağ bisikleti insanı resmen öldürüyorsalcano rahat ve konforlu hiç zorlamandan heryere gidebilirsiniz. İşe gidip geliyorum, iş ev arası gidiş geliş 9,7km çarşıya sağa sola falan uğrarsam 15km yapıyorum neredeyse hergün ama bir o kadarda yediğim için göbeği eritmeden muhafaza etmeyi başarabildim
![]()
bende tipi türk erkeğiyim işte abi göbekli felan böyle bende bisiklet aldım vallaha 3 haftadır biniyorum insan daha derinden nefes alıyor çok sağlıklızayıflamak için aldım yatmadan önce 30 mekikle destekliyorum sporu gün içinde şekerli yağlı yemekten kaçınıyorum
Öneririm
yatağa yatınca 5dk bile almıyor yapması
![]()
Yiyen adamdan zarar gelmez.ben 3 ay önce salcano istanbul m aldım 770km yol yaptım (km göstergeside almıştım). yetkili satıcısından pazarlıkla 735tl lik bisikleti 600 liraya aldım birde 150 liraya aldığım amorsitörsüz dağ bisikletim var, dağ bisikleti insanı resmen öldürüyorsalcano rahat ve konforlu hiç zorlamandan heryere gidebilirsiniz. İşe gidip geliyorum, iş ev arası gidiş geliş 9,7km çarşıya sağa sola falan uğrarsam 15km yapıyorum neredeyse hergün ama bir o kadarda yediğim için göbeği eritmeden muhafaza etmeyi başarabildim
![]()
1500 ayırabilirim sanırım.
Ben bir bakayım teşekkür ederim vaktinizi ayırdığınız için.crossway 40-d merida(2013)Ghost Cross 1300
Salcano City Sport 27 VS
Bunlar ile arasında seçim yapabilirsin. Marida ve ghost çok hoş. BoY ve kadro hesabı ile seçmeniz sürüşünüz için kolaylık olur. Buradaki konu: http://forum.shiftdelete.net/fitnes...en-boy-secimini-dogru-yapmak.html#post3011836
Bu konuda bilgilisiniz sanırım
@marancı rica edrim.Yardımcı olduysam ne mutlu. @Mert Ahmet Pedal sorunuzu alüminyum pedal ile çözebilirsiniz. Bu 2 ürüne bakabilirsiniz. Peda 2. Pedal . Lastiklere havayı kendiniz mi basıyorsunuz. Yoksa bisikletcide mi ? Kendi kullandığınız pompanın basınç göstergesi sorunlu olabilir. Birde beton ile temas ettiği zaman havaların sönmesini önlemeniz lazım.
En sorunlu modeli almışsınız bu aradaİyi pedallamalar.
Allah'da seni güldürsün emi@Muvahhid cidden merak ettim bisikletinizi. Acaba foto koyabilirmisiniz ? Sizin dediğiniz normal kısa mesafeler için kullanıyorsanız sorun olmaz. Ama uzun yolda sanmam
![]()
Sen o bisikletle uzun yol yapsana hacı..![]()
Usta ben uzun turlara katılmayacağım yalnızca kısa turlara katılmayı planlıyorum.Dağa bayıra gideceğim ancak uzun süreli olarak değil.