Soru Biseps neden gelişmiyor

İsmimyok22

Asistan
Reaksiyon puanı
49
Haftanın 5 günü full body antreman yapıyorum 2 aydır düzenli gitmeye başladım değişim oldu ama bisepsim hiç şişmiyor yumurta gibi olmuyor yani kolum irileşiyor ama biseps büyümüyor hiç spor yapmayan arkadaşımda bile yumurta gibi biseps var yanlış antreman mı yapıyorum genetik mi

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Haftanın 5 günü full body antreman yapıyorum 2 aydır düzenli gitmeye başladım değişim oldu ama bisepsim hiç şişmiyor yumurta gibi olmuyor yani kolum irileşiyor ama biseps büyümüyor hiç spor yapmayan arkadaşımda bile yumurta gibi biseps var yanlış antreman mı yapıyorum genetik mi
yumurta şeklini alması ile düz uzun biceps yapmanın antrenmanı farklı antrenman methodunu değiştir ve rich piananın videosunu izlemeni tavsiye ederim R.I.P

sharp44

Doçent
Reaksiyon puanı
353
Genetik hocam o. Uzun biceps türü var sizde. Bence bu tür bicepsler daha güzel. Daha büyük duruyor :D Tabi isteğiniz büyüklük değil estetikse orasını bilemem

vinsanity1525

Doçent
Reaksiyon puanı
444
Genetik hocam o. Uzun biceps türü var sizde. Bence bu tür bicepsler daha güzel. Daha büyük duruyor :D Tabi isteğiniz büyüklük değil estetikse orasını bilemem
genetiğin payıda büyük tabi mesela bazı adamlar ne kadar omuz çalışırsa çalışsın omuz çatısı falan gelişmiyo yapacak birşeyi yok

Hamza Sağlam

Doçent
Reaksiyon puanı
751
1 ayda bile fark edilir gelişme oluyor. 5 kez dambıl kaldır ve havada 10 saniye tut. Sonra 10 tekrar daha çıkar. 3 set yap.