Birkaç soru sorcam iphone5 kullanıcıları

Reaksiyon puanı
57
ben iphone 5 almaya düşünüyorum
hem internet için alıyorum

sizce iphone 5 ipad gibimi ? peki siz kullanıyorsanız memnun musunuz ? hızlımı ?

bolatbey

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkiye'de Iphone 5 internet bağlantı hızları
537658286.png

wifi bağlantısı
ı
537359131.png

3G bağlantısı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba. İnternet için kullanacaksanız birebir telefon budur. Ayrıca ek olarak Pad gibi değil çok kibar ve 4'ten geçecekseniz eğer farkı hissedecesiniz.

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben iPhone 5 kullanıyorum. Çok güzel bir telefon. Dokunmatiği diğer kapasitif ekranlardan daha hassas. Oyunları çok performanslı oynatıyor. İnterneti çok hızlı. Safari'de HTML 5 desteği var. Yani çoğu sitede flash player istemiyor. Menü daha stabil ( hızlı). Kamerası diğer 8 MP'ler den çok daha iyi çekiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi android telefonlar kullanıp, androiddi seviyorsanız, iphone 5 merak edip gececekseniz, hoşunuza gitmeyen yönleri olacaktır, birkez kesinlikle ekran kücük gelecek,ayarlar daha farklı olacak,tabi bu kişiden kişiye değişir, not 2 den geçtim sonra tekrar s4 aldım,benim pek hoşuma gitmedi. tüm iphone kullanıcılarının katılacağı birşey söylemek isterim: hafıza 16 gb yetmiyor, kart girişi olmadığı unutma, kamerası çok iyi fakat dosyalar fazla yer kapladığından 32 gb almak en iyisi olacak.