"Birkaç kez denedik, olmuyor"

hüzün_

Dekan
Emektar
Katılım
14 Nisan 2010
Mesajlar
8,797
Reaksiyon puanı
523
Puanları
1,293
Yaş
36
IFW'nin ilk gün yapılan Karma 1 defilesine Serenay Sarıkaya da katıldı. Sarıkaya defileye yaklaşık 10 dakika geç geldi
667728_detay.jpg


Serenay Sarıkaya’yı defilede davetiyesi olmadığı için önce konuk kapısından almadılar. Daha sonra yetkililer Sarıkaya’yı basın odasından defile alanına götürdüler.

Sarıkaya, "Lale Devri" dizisinde beraber oynadığı eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’la ayrılıkları konusunda açıklamalarda bulundu. Sette eski sevgilisi Tolgahan Sayışman’la konuştuklarını söyleyen Sarıkaya, “Tolgahan’la çok iyi arkadaşız. Ayrıldık diye düşman olacağız anlamına gelmiyor. Zaten mecburen aynı setteyiz. Olabileceğince profesyonel olmaya çalışıyoruz. Benim için bir sıkıntı olmuyor. Bazı şartlardan dolayı böyle olması gerekiyorsa ya pabilecek bir şey yok. İş söz konusuysa oynayacağız ” dedi.
TOPU TOLGAHAN'A ATMIYORUM"
Ayrıldıkları için düşman olmadıklarını söyleyen Sarıkaya, “Bir takım anlaşmazlık yüzünden maalesef bitti. İlişkimiz düşman bitmedi. Bunun tam bir açıkması yokmuş gibi görünüyor. Birkaç kez denedik. Ama yine olmadı. Topu Tolgahan’a atmıyorum” diye konuştu.
Tolgahan Sayışman’ın başka kızlarla görüntülenmesi hatırlatılmasına ise, “Kendine ailesine ve çevresinde ki insanlarda saygı duyan insan… Ne yaptığını çok iyi biliyor. O kızları bende tanıyorum ” diyerek eski sevgilisini savundu. Emre Kocadağ’la aşk iddialarına Sarıkaya, “Samimi arkadaşım. El ele değildik. Samimi arkadaşımın yanında hareketime de dikkat etme ihtiyacı duymuyorum. Nasıl hesap vemek zorundayım onu da bilmiyorum. Sandığınız gibi görüntü değil” şeklinde konuştu. Sarıkaya ayrıca kalbinde kimsenin olmadığını söyleyerek, “Kalbimde sadece annem var” derken dizide ise Hatice Aslan’ı çok sevdiğini söyledi.

Kaynak
 

Amanda

Profesör
Katılım
15 Eylül 2009
Mesajlar
1,974
Reaksiyon puanı
3
Puanları
0
Ahaa bu kız bizim liseden mezun ayrıca evet başlık çok komik :D
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,961
Reaksiyon puanı
454
Puanları
7,263
Olmayınca olmuyor işte :mrgreen:
 

mr_rain

Guru
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
23,961
Reaksiyon puanı
454
Puanları
7,263
Düzelir diye bekledik, tam düzelecekti yine bozdu, çok bozdu :D
 

Mai Nai

Guru
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,614
Reaksiyon puanı
160
Puanları
243
Konum
İstanbul
Derken tekrar başladık, denedik durdu denedik durdu yine denedik yine durdu, bu sefer fena bozdu :D
 

Micuvan

Dekan
Emektar
Katılım
3 Mayıs 2007
Mesajlar
5,371
Reaksiyon puanı
57
Puanları
1,228
Yaş
37
Konum
İzmir
Artık bozmaz dedik yine bozdu :D Öyle böyle değil çok bozdu o kadar bozdu ki çok bozdu yani
 

Aeolian

Doçent
Katılım
8 Eylül 2011
Mesajlar
570
Reaksiyon puanı
2
Puanları
18
Moderatörler ortaklaşa yardırmış :mrgreen:
 

Mai Nai

Guru
Emektar
Katılım
23 Ağustos 2008
Mesajlar
21,614
Reaksiyon puanı
160
Puanları
243
Konum
İstanbul
Şu bozdu muhabbetini yapmasamıydık forum bozuldu yine :D
 
Üst