Birkac Dizi hakkinda sorum var.. (The walking dead)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

the walking dead izlemeye deger mi?

• Kullanılan toplam oy
    42

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
2 yıl aradan sonra başlasın artık..

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Baslikdan da anlasildigi uzere birkac sorum olacak. Basta the walking dead.. tamam cok izlenmis sevilmis de ilk 2 bolumu hic mi hic sarmadi.. konusu da siradan gibi geldi.. devam etmekde fayda var mi?
izleyenlerin yorumlarini bekliyorum.

Ayrica Sherlock tekrar ne zaman baslayacak. Bir senedir bekliyorum..

Ve eger dizi tavsiyesinde bulunacak olanlar olursa mutlu olurum. Gerci Dizi onerileri basligini inceledim ama kisisel onerileri daha onemsiyorum

Izlediklerim..
Person of Interest (bana gore en iyisi.. )
Da Vinci"s Demos ( aslinda bu da en iyisi sayilir. Tarih ve mukemmel bir bilim iceriyor)
Gameof Thrones
Arrow
Dexter
Sherlock
Spartacuse
Elemantary
Breaking bad
Fringe (sirada izleyecegim dizidir kendisi..)
Teen Wolf(cok oneren oldu.. izliyorum ama hastasi degilim. en az sevdiklerim arasinda
Zero hour (iptal edilmis bir dizi ama basarili.)
How i meet your mother (bi bitiremedim)

Bahsettiğin dizilerin hepsini izledim Frnige arkadaşalrn söylediği gibi efsana .
Walking dead'a gelince ilk çıktığı günden beri sıkı takip ediyorum , kamera arkasını çekimlerini internette bulabilirsin. Bana sorarsan zombi filmleri arasında kullandıkları teknoloji açısından muazzam ve kesinlikle vakit kaybı değil.
Ama bazı yorumlara katılmıyor değiilim , bazı bölümleri inanılmaz durağan geçiyor. Film biraz drama doğru kayıyor ama 1-2 bölüm sonra tempoyu yakalıyorlar(aslında biraz game of thrones'e benziyor) (edit: game of thrones'e kesinlikle başla)

İzlemelisin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

çok ama çok yavaş ilerliyor fakat genel olarak iade eder diyebiliriz. büyük bir prodüksüyon ve nispeten farklı bir bakış açısı diyebiliriz. tabiki tüm felaket sonrası filmlerinin klişelerini barındırıyor fakat ek olarak orjinal yaklaşımlar da mevcut. keşke sıradan diyebileceğimiz sahneleri atlasalar da daha hızlı geçse

aynen öyle diziye ne katabilirler ki başka. Bildiğin felaket senaryosu. Adamlar her bölüme ekşın katamazlar dram ağırlıklı bir dizi zaten. (zombi modellemeleri emsalsiz , gördüğüm en iyi zombi modellemesi)

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
fringe kesinlikle izlenmeli

the walking dead cok iyi bence. 1 sezonı bitirmeyi deneyin

YunusTR

Asistan
Reaksiyon puanı
4
The walking dead kesinlikle izlenmeli 2 sezon cok sıkıcıcı ama ondan sonrasi 3 ve 4. Sezon her bölümü bagimlilik yaratiyo.(Of bu pazartesi 4. Sezon bitiyo 4 ay izleyemicem :( :( )

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
The Walking Dead; uyuz, kalitesiz bir dizi. Seyredilen bir dizi olması çok şaşırtıcı. Kesinlikle seyretme.
Fringe; izleyip izleyip sonunda havayı alabileceğin bir dizi. Konu zaten hiç ilerlemiyor. Bunu da kesinlikle seyretme.
kurtlar vadisi mi seyretsin

TyC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
The bing bang theory ve himyo.

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Mutlaka izlemelisin. İlk bölümlerde biraz sıkılırsın ama, sonra gerçekten bağımlılık yapıyor.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
anlamadım ki :confused1:

walking dead için konu hiç ilerlemiyor demişsinde , zaten teması belli konusu belli. Amaç bir sonuca ulaşmalarından ziyada geriye kalanların hayatla, zombilerle nasıl başa çıktıkları vs gibi dram ağırlıklı. Karakterler sağlam, çizimler ,zombie modellemeleri güzel bana kalırsa

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
walking dead için konu hiç ilerlemiyor demişsinde , zaten teması belli konusu belli. Amaç bir sonuca ulaşmalarından ziyada geriye kalanların hayatla, zombilerle nasıl başa çıktıkları vs gibi dram ağırlıklı. Karakterler sağlam, çizimler ,zombie modellemeleri güzel bana kalırsa
ben demedim yalnız :mrgreen:

Freude

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Komedi Türlerinden Friends, Joey, Scrubs,Seinfield tavsiye ederim.
Diğer tür olarak Sevilen Favori Dizilerim olarak tavsiye edebileceklerim Sırasıyla "Breaking Bad,Dexter,Game of Thrones,Vikings,Suits,Person of interest,Da Vinci Demons,Hannibal,Walking Dead,Prison Break,Lie to me ...... "
dizileri yaz google'a dizi genel özetleri oku ona göre kararını ver.

patlicanlidolma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Being human i goremedim bi izlemeni tavsiye ederimve bence fringe konusunda hata yapmissin hepsini birak onu izle once